Vertrouw op je intuïtie


Alles waar je doorheen hebt moeten gaan, alles wat je hebt moeten doorstaan, heeft je uiteindelijk gebracht precies daar waar je behoort te zijn. Het verleden kun je niet meer wissen, maar is dat wel nodig? Heeft het je niet zo krachtig en levensbewust gemaakt dat je kunt Zijn wie je bent in het Nu? Weet dat het leven jou kansen gaat bieden! Weet dat het leven jouw herinneringen met Liefde zal vervullen. Het maakt juist datgene in je los wat je mag brengen hier in deze wereld.

Wanneer je met weemoed terugdenkt aan het verleden, met verdriet en pijn, zijn er nog onverwerkte emoties die geheeld mogen worden. Als je echter met Liefde kunt terugkijken naar oude pijn en verdriet, dan weet je dat je al grotendeels geheeld bent. Soms doet de zere plek nog pijn, het is een litteken geworden en die blijft soms jeuken of pijn doen door triggers die je tegenkomt, maar je weet je te herpakken en er Liefde tegenover te zetten.

Herinneringen aan het gevoel zullen er altijd zijn. Je hebt zoveel doorstaan en het zou ook niet fair zijn als je het voor niets hebt moeten doormaken. Wat wel het geval is, is dat de heling jou de kracht heeft gegeven om vergeving, en liefdevol kijken naar het gebeurde, als pionnen in te zetten. In het Spel des Levens is er ruimte voor jou om er anders naar te gaan kijken. Hoe meer je dit doet vanuit jouw liefdevolle Ziel, hoe sterker jijzelf wordt.

Deze innerlijke kracht is jouw eigen verdienste! Laat het maar toe! Laat het je maar vervullen van Liefde en Licht. De energie die vrijkomt daardoor is onverwoestbaar. Het vult jouw hele Zijn en jouw innerlijke Zelf staat te popelen om jou verder te brengen op jouw Pad. Achterom kijken kan soms nodig zijn om te zien waar je vandaan bent gekomen en waar je Nu staat! Maar laat het je niet meer van wijs brengen.

Weet dat je sterk bent, lieve Ziel! Weet dat je ten volle mag zijn wie je bent. Die lach op jouw gezicht mag vaker doorkomen. Laat het maar zien, laat jezelf maar zien! Niemand anders dan jij leeft het Pad dat voor jou bestemd is. Alles wat je hebt overwonnen neemt niemand meer van je af. De levensfasen waar je doorheen moest gaan, hebben van jou een liefdevol mens gemaakt. Hoe mooi is het dat je Liefde de kans geeft om zich te laten gelden, na alles wat je hebt gezien en gevoeld?

De tijd zal leren wat je hier mag brengen als je dit nog niet weet. Heb geduld met jezelf en met anderen. Ook zij zien een verandering in jou, maar weten nog niet goed hoe hiermee om te gaan. Geef het die ruimte en aandacht, zodat wanneer je voor jezelf helder hebt wat je hier mag gaan doen, je het vorm kunt gaan geven. Het geeft niet als je het nog niet weet. Weet wel dat je gesteund wordt! Je zult het vertrouwen mogen hebben dat het zich aan je zal openbaren wanneer de tijd rijp is.

Jouw kracht om aan te pakken en niet bij de pakken neer te gaan zitten is zo sterk verbonden met jouw innerlijke Zelf. Het mag Nu naar buiten komen. Vanuit innerlijk weten, intuïtie, zul je weten wat je mag doen. Wat jij kan brengen vanuit jouw ervaring, kan niemand anders! Niemand heeft namelijk jouw ervaringen doorleefd. Het is echt jóuw levenspad wat je hebt bewandeld. Jouw missie mag Nu naar voren komen. Het is tijd voor jou om jouw Pad te vervolgen!

Trust your innervoice.
It will show you the way! © Kyra Swanenberg

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Advertentie

6 gedachten over “Vertrouw op je intuïtie

 1. Je bent maanden weg geweest, heb ongeveer zes jaar gedaan om spiritueel te groeien zonder één boek te lezen.(heb als kind een BDE gehad)
  Half oktober hebben ze een mes in men hart gestoken en me voor dood achtergelaten (spreekwoordelijk)
  Ben zoals Jezus de woestijn ingetrokken, maar wat hij kon op 40 dagen kon ik niet, heb er veel langer over gedaan.
  Heb men hersenen stil gelegd en juist de gedachten van hogerhand gevolgd, alles wat ik van gedachten binnenkreeg, word nu door al u mails bevestigt.
  Hoe kan dat???

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat klopt Andres, heel druk gehad met werken.

   Prachtig een BDE, heb ik ook 3x gehad.

   Begrijp wat je bedoelt met het ”mes”. Prachtig zoals je door de woestijn getrokken bent zoals Jezus ook deed.
   Wat Jezus deed kan geen mens ervaren, toch hebben we allemaal een Christus bewustzijn. Heel mooi dat je het pad gevolgd van hogerhand. Wat bijzonder dat mijn berichten bevestigt wat je al wist, heel bijzonder! Hoe dat kan? Er bestaat geen ”toeval” alles komt je toe op het juiste moment of tijdstip. Dus bij deze…

   Warme groet Marianne

   Like

  1. Met liefde gedaan lieve Andres 🙂
   Laat je tranen maar stromen, verlicht je hartje.

   Wens je vele Goddelijke Zegeningen toe 🙏🙏🙏

   Dank je wel voor je waarheid die de ultieme waarheid is

   Like

 2. Ben echt blij dat er nog mensen zijn die kunnen voelen, in plaats van denken,
  begon het gevoel te krijgen dat ik de enige was in deze harde wereld.

  Het geeft me weer kracht om verder te gaan.

  Dank je wel Marianne en Bliss.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.