Betekenisvan bepaalde gekleurde vlinders


Betekenis van het zien van bepaalde gekleurde vlinders

Sinds de oudheid worden vlinders beschouwd als voorbode van nieuws van buitenaf. Hun functie als voorteken voor veranderingen in de nabije toekomst is onbetwist.

Of deze verandering ten goede of ten kwade gaat, hangt echter af van individuele gevallen en de vlinders in kwestie.

Hier is een lijst met de betekenis van het zien van de volgende gekleurde vlinders.

-Zilver grenst-fritillary-877121_640

1. Orange


De ontdekking van een oranje vlinder is meestal een teken dat we actief en optimistisch moeten blijven. Een kans of een verandering is aanstaande en we moeten al ons enthousiasme krijgen om het beste uit deze situatie te halen.

Is het een nieuwe baan, een nieuwe romantische partner, een nieuwe vriend? De oranje vlinders voorspellen dat er een verandering aanstaande is en we moeten deze kans aangrijpen.

butterfly-1413678_640

2. Geel


Gele vlinders zijn geen eenvoudig teken omdat ze plotselinge veranderingen in het leven voorspellen. Zeelieden die een gele vlinder zagen voordat ze aan boord gingen – of zelfs een vlinder voor andere tradities – waren het teken dat dit de laatste reis zou zijn.

Maar gele vlinders zijn geen voorteken van de dood, maar een teken om wakker te worden, want een nieuw leven wacht op ons! We moeten allemaal praten over onze helderheid van geest, net zoals we voor een uitdaging staan ​​die onze waakzaamheid en creativiteit vereist.

butterfly-339937_640

3. Groen

Een groene vlinder is een voorteken van geluk, groei en overvloed.

Dit toont ons zeker dat we op de goede weg zijn. Wanneer de groene vlinder boven onze hoofden vliegt en cirkels vormt, komen weelde en genezing.

Als groene vlinders in het huis worden gezien, zullen bewoners geluk hebben. Het kan ook een onverwachte stijging, succes of goed nieuws zijn, zoals zwangerschap of huwelijk.

4. Rood

peacock-butterfly-1526939_640


Volgens de Indiaanse traditie is het toevallig vinden van een rode vlinder een voorteken van zeer belangrijk, levensveranderend nieuws.

Er komt iets groots naar je toe. Zoals vlinders de ziel van de doden symboliseren, is een rode vlinder het symbool van een zeer krachtige geest die over u waakt. Waarom? Waarschijnlijk omdat deze belangrijke dingen met je gebeuren.

Daarom hebben rode vlinders respect nodig. In geval van mishandeling doet zich het ongeluk voor van de persoon die schade veroorzaakt volgens bepaalde oosterse tradities. Wees vooral voorzichtig als je een rode vlinder ziet. Je zult snel ontdekken waarom.

5. Blauw

butterfly-142506_640Deze betoverende vlinders worden verondersteld om wensen toe te staan ​​en dromen waar te maken.

Er is echter een valstrik. Je moet niet opgeven. Er kunnen moeilijkheden zijn en de oorzaak lijkt verloren te zijn. Maar als je erop staat, zullen de dingen snel veranderen. Wanhoop niet.

Een blauwe vlinder beschermt je ook tegen magie en boze geesten. Ben je onder een vloek? Het is tijd om los te breken en de vleugels uit te slaan.

gestreepte-core-354528_640

6. Bruin

beeld door Nikiko op Pixabay

De vlinders in de grond zijn een voorbode van belangrijk – meestal goed – nieuws.

Een waarschijnlijk laat en verwacht antwoord zal naar je toekomen. Iets waar je al te lang op hebt gewacht.

Dit zal je helpen weer te bloeien en een nieuw leven te beginnen. Daarom wordt een bruine vlinder beschouwd als een goed teken, zelfs als het geduld vergt.

paars-1241702_640

7. Paarse


Wanneer deze zeldzame soorten worden ontdekt, is een sterk voorteken duidelijk geworden. Een zeer krachtige, rijke of verlichte persoon zal je vergezellen. Het kan zelfs van koninklijke oorsprong zijn.

De paarse vlinder is een goddelijke interventie. Wanneer het leven te zwaar wordt of je een heel belangrijk probleem onder ogen ziet – zelfs in gezondheid – is de ontdekking van een paarse vlinder een teken van het loslaten van je eigen last.

butterfly-2869795_640

8. Zwart


Over het algemeen geïnterpreteerd als een slecht voorteken, vertellen zwarte vlinders ons om naar binnen te keren. Magie werkt hier, goed of slecht. Een zwarte vlinder is een voorbode van magische energie en komt meestal van goden of heksen geassocieerd met stormen, donder en bliksem. Loopt een heksenstorm je achterna?

Als bovendien een zwarte vlinder wordt ontdekt, is een plotselinge verandering te verwachten. Het einde van een tijdperk. Een breuk, misschien een verandering van hart, een beweging, enz. Als je een zwarte vlinder ziet, is het tijd om wat magie te oefenen. Het is tijd om deze energie te definiëren.

lavendel-3476025_640

9. Wit


Witte vlinders impliceren de aanwezigheid van je overleden geliefde die hier is om je te beschermen en te begeleiden.

Deze verbazingwekkende wezens symboliseren leven en dood.

Daarom raden verschillende tradities aan om onze overleden voorouders te vragen wat ze ons proberen te vertellen.

Volgens sommige stammen zijn witte vlinders dood. Anderen denken dat het een teken van onafhankelijkheid en geluk is. Iedereen is het er echter over eens dat dit een zeer sterk teken is van verandering in verband met ons erfgoed en onze voorouders. Dus draag iets op aan je overleden voorouders voor advies. Is een overleden geliefde geliefd? Laten we vrede sluiten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.