FREQUENTE OORSUIZEN IS EEN TEKEN VAN HOGER SPIRITUEEL BEWUSTZIJN


Kan een afbeelding zijn van tekst
FREQUENTE OORSUIZEN IS EEN TEKEN VAN HOGER SPIRITUEEL BEWUSTZIJN

Als je op het pad van spirituele groei bent en je begint dit fenomeen te ervaren, wees dan niet bang – want het is een uitstekend teken. Oorsuizen dat vaak voorkomt, is iets dat niet veel mensen ervaren.

Het horen van deze frequenties is iets dat de gewone waarneming te boven gaat en is het resultaat van een verhoogd spiritueel bewustzijn.

Als je op het pad van spirituele groei bent en je begint dit fenomeen te ervaren, wees dan niet bang – want het is een uitstekend teken. Oorsuizen dat vaak voorkomt, is iets dat niet veel mensen ervaren.

Je zou het helderhorendheid kunnen noemen, omdat je inderdaad dingen kunt horen die buiten de normale waarneming vallen. En afhankelijk van de toonhoogte zijn de frequenties die je hoort er om de verlichting van je ziel te helpen of te belemmeren.

In staat zijn om deze zeer subtiele energetische frequenties op te merken heeft veel te maken met je geëvolueerde perceptie van energieën. Dit betekent dat mensen die niet zo spiritueel ontwikkeld zijn ze misschien helemaal niet horen, of alleen de lagere frequenties kunnen horen.

Deze frequenties zijn gecodeerde berichten van iets dat je aandacht probeert te veroveren. En afhankelijk van de gevoelens die ze oproepen, kun je gemakkelijk de welwillende van de kwaadwillende onderscheiden.

WELZIJNDe FREQUENTIES

Deze frequenties worden meestal gekenmerkt door een hogere toonhoogte, wat gevoelens van vreugde, kalmte en gemak veroorzaakt . Als je ze niet kunt horen, betekent dat niet dat ze er niet zijn. Als je ze echter wel hoort, kun je je verder concentreren op de energie die ze brengen en de spirituele codering die plaatsvindt.

Deze spirituele codering is een proces waardoor je frequentie en DNA upgrades ontvangen. Dat betekent dat als je deze frequentie hoort, er klaar voor is om het met dankbaarheid te accepteren.

Hoge frequenties worden ook geassocieerd met andere mensen . Om precies te zijn, als u deze hoge frequenties luider en met een zeer hoge toon hoort, kan iemand iets heel positiefs over u praten of denken.

In beide gevallen gaan ze gepaard met positieve gevoelens en brengen ze een golf van positieve, welwillende energie naar je wezen.

MANNELIJKE FREQUENTIES

Lage frequenties die meestal verontrustende gevoelens veroorzaken, betekenen dat je in een golf van negatieve energie zit . Als je ze echter kunt horen, heb je de overhand bij het hanteren van je schild en het creëren van een barrière van positieve energie die de negatieve invloed neutraliseert of afstoot.

Net als de welwillende frequenties, kunnen de kwaadwillende afkomstig zijn van twee bronnen – duistere krachten en mensen.Je moet heel voorzichtig zijn als het rinkelen wordt veroorzaakt door duistere krachten , omdat deze frequentie hoogstwaarschijnlijk negatieve en destructieve emoties zal inspireren.

Hoezeer je ook gelooft dat je energetisch sterk bent, je moet je ervan bewust zijn dat deze krachten veel sterker zijn dan jij en dat je bescherming moet zoeken tegen de hogere krachten waarop je een beroep doet.

In het geval van mensen betekent het horen van luid, laag gezoem dat ze woede op jou projecteren. Hoewel het niet zo belangrijk is wie de persoon is, is het belangrijk dat je deze waarheid met liefde accepteert en bescherming creëert tegen zulke paranormaal begaafden.

Het is heel belangrijk dat je niet toegeeft aan de negatieve emoties die deze energiegolf probeert te veroorzaken . Negatief reageren betekent dat de lage frequentie erin is geslaagd je spirituele groei te belemmeren. Reageer in plaats daarvan met liefde en stuur licht om de duisternis te vervangen die je probeert te bereiken.

DE GELUIDEN LAGER AFSTEMMEN

Soms kan het rinkelen te luid worden. Dit is een teken dat je buitengewoon gevoelig bent voor de energieën om je heen. In dit geval kun je zelfs je humeur voelen schommelen, omdat je overdreven wordt beïnvloed door de energieën.

Er is echter een manier om het af te stemmen, als je er op dit moment niet mee om kunt gaan. Vraag eenvoudig om je Hogere Zelf en de krachten die je gewoonlijk oproept om het af te zwakken en je bescherming te geven. Soms moeten we leren om de inname van informatie om ons heen te beheersen, omdat het te overweldigend kan worden.

Hoe het ook zij, weet dat als je deze frequenties kunt horen, je er controle over hebt. Ze zijn begonnen zich in geluid te manifesteren omdat je hoog genoeg bent geëvolueerd om met hen te gaan communiceren.

Beschouw ze als een belangrijk onderdeel van je spirituele groei en leer de codes die ze bevatten. Uiteindelijk zul je merken dat je de energieën om je heen onder controle hebt en zul je in staat zijn om zelfs de grootste storm die je voelt (energetisch gesproken) te kalmeren.

Copyright © Bron: Curious Mind Magazine

5 gedachten over “FREQUENTE OORSUIZEN IS EEN TEKEN VAN HOGER SPIRITUEEL BEWUSTZIJN

  1. Wauw dat is fijn om te horen, zit al ongeveer 10 jaar met oorsuizen waar niemand raad mee wist, ben blij een oorspecialist geweest hij liet mij verschillende toonhoogten horen maar er was geen enkele waar de frequentie hoog genoeg was, het verschilt ook veel op een dag, zo kan het s´morgens zwak zijn en s´avonds sterk of omgekeerd, ben ik blij dit te horen alhoewel ik me nooit zorgen heb gemaakt 🥰

    Geliked door 1 persoon

    1. Deze tekst heeft al heel veel mensen verder geholpen met oorsuizen. Zelf loop ik er ook al 23 jaar mee. Vele onderzoeken gehad en geleerd om tussen de geluiden door te luisteren. Zijn de geluiden of frequentie te hoog? dan vraag ik aan mijn Hogere Zelf of het geluid wat zachter wordt en het werkt ❤

      Dat klopt Andres, het verschilt op de dag. Dat ligt ook aan de hoe hoog de frequentie in het Universum is en hoe open je bent 🙂

      Fijn dat je je nooit zorgen gemaakt hierom. Hoewel er mensen zijn voor wie het ondraaglijk wordt om met deze herrie te leven.

      Like

  2. ik heb soms links of recht een piep in mijn oor. laatst toen ik wegliep bij een groep vrienden in mijn linkeroor een hoge zachte piep. soms rechts het verschilt. hoe weet ik of het iets spiritueels is of iets medisch. ik sta ervoor open en is dit verder te ontwikkelen

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.