Dankbaarheid


 

Deze Mail kreeg ik m’n email van Jelle, dat zijn nog eens dankbare mensen.
Het is dan ook een prachtig website waar de artikel ervan met genoegen deel 🙂
Dank terug aan Jelle voor zijn leesplezier die de mensen mogen lezen.

Gefeliciteerd Jelle met je prijs.

 

Goedemorgen Marianne,

Yes, het is gelukt! Gisteren is soChicken voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste (en net als vorig jaar ook als populairste) gezondheid & welzijn website van het jaar! Het was een spannende avond (onze categorie werd als laatste genoemd) en ik ben super dankbaar voor deze erkenning! En voor de twee nieuwe awards natuurlijk, mag wel eens ruimte gaan maken! 😉

Ontzettend bedankt voor je steun en je stem Marianne! Het betekent onwijs veel voor me dat mensen zoals jij soChicken lezen en aan de slag gaan met de tips. Dat je de artikelen deelt met je vrienden en collega’s, en dat je keer op keer terug komt. Ik hoop echt dat ik je via soChicken kan inspireren om je leven een stukje mooier te maken! En het komende jaar ga ik mijn best doen om soChicken nog fantastischer te maken!

Tijd om te trakteren!
Ik kan via de mail geen appeltaart trakteren (jammer he), dus ik trakteer iets anders: korting! Ik weet dat veel lezers graag gezonder willen worden en een paar kilo af willen vallen voor de feestdagen. En daarom geef ik, om de overwinning te vieren, vandaag 5 euro korting op mijn eBoek ‘Simpel Gezond’ – met simpele tips om fitter, slanker, gezonder en energieker te worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.