Dieren zijn genezers


Dieren zijn Engelen van de Aarde Ze zijn genezers en helpen de Aarde in stand te houden, genezen. Ze nemen vaak heel veel stress en de spanning op van de mensen waar ze van houden en waar ze leven. Dit doen ze in een poging om hun menselijke vriend te genezen en te helen. Het is bewezen dat mensen die onder een hoop stress en spanning staan, en lijden aan hart- en vaatziekten zich beter voelen als ze een hond of kat hebben die ze kunnen aaien en knuffelen. Ook worden tegenwoordig honden en andere diersoorten ingezet als therapie dieren. Bij gecertificeerde therapie. Honden mogen in ziekenhuizen, verpleeghuizen komen om mensen te bezoeken die beperkt zijn.

Dieren zijn genezers. Ze zijn hier op aarde om anderen te genezen en te helpen. Ze geven onvoorwaardelijke liefde. Denk maar eens aan mensen met een handicap, blindheid, een blindengeleidehond. Dieren helpen de mensen de aarde te helen door het absorberen van negatieve energieën veroorzaakt door stress en spanning, milieuvervuiling en de mensen om hen heen. Huisdieren trekken stress, spanning en ziekte uit hun menselijke vrienden en nemen het op zich. Ze doen dit met onvoorwaardelijke liefde en ongevraagd, ze zijn de Engelen van de Aarde.

Er zijn 2 redenen waarom ziekten zich manifesteren in dieren: 1 Specifieke rassen hebben specifieke gebieden van heling. 2 De stress en spanning wordt opgeslagen in specifieke gebieden van het lichaam van het dier, net als bij mensen manifesteren deze zich in ziektes.

Bepaalde rassen van dieren kunnen zich specialiseren in het verwijderen van specifieke oorzaken die ziekten en aandoeningen bij de mens veroorzaken. Bepaalde hondenrassen zijn bv gevoelig voor bepaalde ziekten. De Golden Retriever is bv gevoelig voor zwaarlijvigheid, tumoren vooral rond ogen en hoofd. Deze honden werken om negatieve energieën die deze gezondheidsproblemen bij mensen veroorzaken weg te trekken. Ze nemen op alle gebieden spanning en stress weg. Honden zijn gevoelig voor maagproblemen, nerveuze aandoeningen en hart en vaatziekten. Elk soort heeft zijn eigen specialiteit en kundigheid op het gebied van heling. Fretten zijn vatbaar voor darm-lucht en maaginfecties, of griep, dat is hun specialiteit bij het helpen van genezing van mensen. Katten voor nierinfecties of feline leukemie. Dit is hun specialiteit, katten liggen ook naast mensen tijdens het slapen en kruipen ertegen aan of gaan liggen op het gebied waar genezing nodig is.

Dieren die werken in algemene ruimten waar genezing plaats vind zijn niet vatbaar voor specifieke ziekten Deze prachtige Engelen van de Aarde trekken daadwerkelijk de stress en spanning van de mensen waarbij ze wonen en ziektes kunnen veroorzaken en nemen het in zichzelf op. Sjamanen doen dit ook als ze healings uitvoeren. Ze nemen iets in hun hand waarmee ze negatieve energieën wegslaan.

Dieren die in kooien worden gehouden, vastgebonden, opgesloten, weinig of geen menselijk contact hebben, geen of weinig ruimte hebben om te spelen of rennen worden ziek omdat ze te weinig ruimte hebben en geen zorg. Mede doordat het dier niet kan doen waarom het hier op aarde is, niet zijn levenspad kan volgen kan het de mensen niet helpen of helen. Deze dieren lijden vaak aan verwaarlozing en mishandeling. Hier kan een mens geen excuus voor hebben of vinden. Het resultaat hiervan is dat de dieren vaak ziek, lusteloos zijn en veel lijden. Ook vaak een afschuwelijke en pijnlijke dood ervaren.

We hebben allen een levensdoel een pad te volgen op aarde, onze dieren ook. Hun doel is te helpen en de aarde te helen. Wanneer iets of iemand ons verhinderd om ons pad te volgen en ons doel te vervullen op deze aarde dan kunnen we ziek worden. Of we mens dier of plant zijn, maakt niet uit. Het is belangrijk dat we alles doen wat mogelijk is om te zorgen voor de dieren , hen te helpen om hun opdracht waarom ze naar de Aarde zijn gekomen uit te kunnen voeren. Ze zijn hier om ons en de Aarde te dienen. Wij zijn verantwoordelijk om hun met een vriendelijk woord, liefde en respect te behandelen. Denk eraan je bent niet verantwoordelijk voor de ziekte van je dier als je je dier goed verzorgt. Dit deel van de cyclus van het leven, dat elk levend wezen van de wereld verlangt als we proberen om anderen te dienen.

Geef je dieren vrienden medische hulp, in combinatie met Reiki, en veel liefde en dankbaarheid voor het werk dat ze doen op deze aarde als genezers en leraren. Dieren hebben zuivere geesten. Ze hoeven niet te worden herboren om lessen te leren. Als ze ervoor kiezen kunnen ze het wel. Dieren hebben net als wij, een vrije wil.

Bron: Marianne eigen cursus ”Engelen van Aarde Dierenhealing”

Zo zie je maar hoe dieren alles overnemen van de mens en vooral de eigenaar(s). Ze nemen veel over om de mens te .ontlasten en dragen mee uit onvoorwaardelijke liefde. Mensen staan daar degelijk niet bij stil hoeveel een dier van je mee kan dragen. Prachtig zoals dieren er zijn voor ons. Daarom verdienen ze onze liefde, verzorging en respect.

Advertentie

10 gedachten over “Dieren zijn genezers

 1. Hartelijk dank Marianne, heel mooi. Ik had juist het gevoel dat dieren zich vrij in de natuur voelen bij hun soort en als een gevangene als huisdier. Nu zie ik het ook anders, toch zou ik ze liever hun vrijheid geven dan ze als huisdier te houden uit eigenbelang.

  Geliked door 1 persoon

  1. Met liefde gedeeld Nadjma ❤ zolang huisdieren nog een stukje vrijheid hebben zoals naar buiten gaan, is er niks verkeerd mee. Erger vind ik kooien, zo een kleine ruimte waarin het diertje zich in kan bewegen. dus veel buiten kooi houden en in noodzaak pas in de kooi.

   Ergens heb je gelijk, alle dieren horen vrij te zijn in de natuur zodat ze alleen eigen lasten dragen, nou ja lasten? 😉

   Like

  1. Nee Spooky kwam niet voor niets bij je. En waar dieren liefde voor voelen, dragen ze met je mee. Hoop met je mee dat het goed gaat met Spooky en de kittens ❤

   Like

 2. Kan alleen maar bevestigen wat je geschreven hebt. We hadden een basset en die hield mijn man in de gaten met zijn hart en vaatziekte. Daarnaast liet hij mij regelmatig uit, doordat hij weigerde om terug naar huis te gaan en me naar het water leidde om tot rust te komen. Daar ging hij bij me zitten , van zo dit is goed voor je. Ik bedankte hem daarvoor en liep als ik meer tijd had extra door hem zijn natuurlijke gang tussen bomen door te laten speuren. Het effect was groot. Ik weet dat hij nog regelmatig bij me is ondanks dat hij niet meer lijfelijk aanwezig is.
  Als vervanging stuurt hij nu regelmatig de buurkat op me af.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat mooi wat je gedeeld heb over je hond. Zeker honden zijn je grootste vriend al zijn andere dieren dat ook. Prachtig zoals je hond je man in de gaten hield. Ook heel mooi dat de hond je begeleidde wanneer je rust nodig had. Ja dieren zijn soms beter dan een arts. Ze voelen alles aan, daarom zijn het genezers. Na gedane werk op Aard is altijd tijd om weer terug te keren naar de dieren hemel waar het prachtig is, Ben daar al veel geweest en ze zijn daar zeer gelukkig.

   Bedankt om te delen, met genoegen gelezen 🙂

   Like

 3. Misschien een hele rare vraag, maar laten dieren de opgepakte spanning, stress etc ook weer los? Vorig weekend s’nachts tegen vieren de hele keuken kunnen schoonmaken. Alles zat onder de poep en braaksel. Verder was er niks aan het handje. Ze stonden erbij kwispelde en keken er naar. Nooit eerder hebben ze dit gedaan en heb ook geen waarschuwings blafje gehoord.

  Geliked door 1 persoon

  1. Geen ene vraag is raar lieverd, alleen antwoorden kunnen raar zijn 😉

   Het ligt aan het dier Marion, hoe stressvol het diertje is. Hoe meer stress, hoe meer het vasthoudt, zeker als zij jezelf spiegelen.

   Dieren kunnen zich inderdaad op deze manier ontlasten. Als ze teveel hebben opgepakt, moeten ze het ook weer aflossen via darmstelsel. Misschien hebben van jou gevoelens en stress opgepakt?

   Heel veel mensen staan er niet bij stil dat dieren mee dragen omdat ze er zelf weinig to niets er iets aan doen. Hoe beter het baasje in de vel zit, des te beter voor het dier 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.