Teken de petitie en help stopzetting doodmartelen gevangen Tibetanen.


Deze kreeg ik in mijn mailbox en wil hier nogmaals eens aandacht aan schenken. Laten we met ons mensenhart deze mensen helpen. Iedere stem is er toch eentje. Strijk over je hart en teken de petitie

Beste Marianne,
Bert Koenders is, als Tweede Kamerlid, altijd een groot pleitbezorger geweest van de Tibetaanse kwestie. Diverse malen heeft hij de Chinese bezetting van Tibet onrechtmatig genoemd. Bij ICT zijn we dan ook verheugd dat Koenders, thans in zijn hoedanigheid van minister van buitenlandse zaken, de kans krijgt om zijn woorden kracht bij te zetten tijdens het staatsbezoek aan China.

Het zal minister Koenders goed doen als hij weet dat veel Nederlanders het met hem eens zijn dat de Chinese bezetting van Tibet zo spoedig mogelijk beëindigd moet worden. Maar wat nu meteen moet stoppen is het doodmartelen van onschuldige Tibetanen in Chinese gevangenissen.

Marianne, daarom is het belangrijk dat je de petitie op stopchina.nl tekent. Heb je dat wellicht al gedaan? Fantastisch! Je kunt nog meer doen door iedereen in je omgeving te vragen de petitie te ondertekenen. Het staatsbezoek aan China is de perfecte aanleiding om de Tibetaanse kwestie ter sprake te brengen. Maak er gebruik van tijdens de 7 dagen dat het bezoek aan China duurt. Samen kunnen we de Tibetaanse kwestie weer hoog op de agenda zetten!

Met vriendelijke groet,

Tsering Jampa
Directeur
International Campaign for Tibet
Advertentie

3 gedachten over “Teken de petitie en help stopzetting doodmartelen gevangen Tibetanen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.