Dolfijnen boodschappen


dolfijnen boodschap

KIES EERST JE DOLFIJN UIT EN DAN PAS LEZEN WAT JE DOLFIJN JE TE ZEGGEN HEEFT

 

DOLFIJN 1
Je wordt met zegeningen overspoeld. Ze zijn overal om je heen. Het is aan jou ze ook te ontvangen, ze aan te nemen, je ervoor open te stellen, ze te herkennen en ten volle te benutten.
Weet dat alles wat onverwacht komt een geschenk van het Universum is. In het onverwachte openbaart zich een verborgen zegen. Wees bedacht op synchroniciteit, wees bedacht op eenvoud. Luister goed, want het Universum probeert iets tot je te laten doordringen. Het leven is zo zegenrijk dat van jou gevraagd wordt dat je bewust zoekt naar tekens en signalen, naar antwoorden op je diepste verlangens, in alles om je heen. Overal zijn zegeningen. Elk moment is een zegen. Open je hart voor rijkdom en overdaad die er al is.

DOLFIJN 2
Zijn er de laatste tijd zaken of mensen in je leven die je hebt opgegeven? Heb je een droom of een ideaal laten varen, of je maar geschikt in je tweede keus? Heb jij jezelf op één of andere wijze beperkt of ingehouden? Dit is het moment om jezelf een tweede kans te geven. Weet dat het leven stroomt. Het is een rivier van bewustzijn die voortdurend aan wonderbaarlijke veranderingen onderhevig is. Nooit zijn er twee seconden hetzelfde. Het leven houd zó veel van ons mensen dat het je altijd weer een lege bladzijde voorlegt waarop jij je nieuwe leven neer kunt schrijven. Het is nu tijd om je oude droom op te pakken, opnieuw te beginnen, naar de sterren te reiken. Laat je leiden door je natuurlijke wijsheid. Weet dat je van alles wat je meemaakt iets kunt leren, als je maar goed luistert. En weet dat elke dag een nieuw begin is, elk uur een maagdelijke nieuwe start. Vergeet niet dat elke volgende seconde je een volgende, tweede kans biedt.

DOLFIJN 3
Je wordt door overvloed omringt en omarmd. Waar je ook kijkt, wat je ook voelt, aanraakt, proeft, ruikt, hoort en ziet, overal is overvloed. Overvloed heeft jou in de armen gesloten-hier en nu.
Dit is het moment om je open te stellen voor de overvloed die er is. Het moment om te erkennen dat je waarlijk gezegend bent. Neem de tijd om je zegeningen te tellen. Wie overvloed wil moet het gevoel hebben al helemaal te zijn ondergedompeld in wat hij wil creëren. Wie in schaarste gelooft manifesteert juist datgene waarop hij zich concentreert: schaarste. Onderwerp je oude, beperkende overtuigingen aan een onderzoek en zie de onwaarheid die erin schuilt. Stel jezelf de volgende vraag: “Welke nieuwe, ruimere overtuiging zou het Universum mij vanuit oneindige vrijheid te bieden hebben?” Wie overvloed wil, leeft vanuit overvloed.

DOLFIJN 4
Er wordt je gevraagd om even de tijd te nemen en de stilte op te zoeken. Het is een oproep ruimte te maken om stil te zijn en open te staan voor je eigen belevingswereld. Misschien ben je op zoek naar antwoorden, inzichten. Alles gebeurt op de juiste tijd. Het Universum maakt geen fouten. Je zou een rustige wandeling door de natuur kunnen maken, of gaan zitten bij iets wat echt mooi is en die lieflijkheid in kunnen drinken. Misschien wil jij je ogen wel dichtdoen en alleen maar rusten, je bewustzijn ruim en wijd laten worden, en luisteren naar je eigen hartslag, je adem die naar binnen en naar buiten stroomt. Meditatie houdt in dat je met al je aandacht bij het hier en nu bent, of jij je ogen nu open hebt of dicht. Wanneer je met al je zintuigen aandacht hebt voor de eenvoud van dit moment, komen je gedachten vanzelf tot rust. De immers aanwezige stilte baadt zich dan in moeiteloze vrede. Gewoon stil zijn en weten dat de antwoorden zullen komen.

Laat deze boodschap van de dolfijnen op je inwerken en geniet ervan.

Bron: http://www.dewegnaarinzicht.nl/workshops/

Advertenties

6 gedachten over “Dolfijnen boodschappen

    1. Hahaha je hartje smelt altijd bij dolfijnen. Het zijn gewoon aardse engeltjes die met een missie voor de mensheid op aarde zijn. Wat een scheetje hè nr3 🙂 Klopt de boodschap ook bij je dolfijn?

      Wens je een Dol-fijne dag nog 🙂 xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s