12 Stadia’s van het Lichtlichaam..


Twaalf Stadia van de Ascentie van het Lichtlichaam

Niveau Eén:

Wanneer de dichtheid van het lichaam vermindert, laat het lichaam gewoonlijk mutatiesymptomen zien als griep, hoofdpijn, diarree, uitslag en spier- en gewrichtspijn.

De meeste griepepidemieën zijn in feite Lichtepidemieën!

De hersenchemie verandert, de functies van de rechter en linker hersenhelft vermengen zich en de hypofyse en pijnappelklier beginnen te veranderen in grootte.

De DNA-structuur en chemische componenten beginnen te veranderen en nemen extra waterstofatomen tot zich, evenals chemicaliën die de cellen nodig hebben om ongedifferentieerd hoger Licht op te nemen en dat op te breken in bruikbare Lichtcodes voor het DNA.

Niveau Twee:

De etherische blauwdruk wordt met licht overspoeld en laat karma ervaringen vrij, individuen kunnen zich gedesoriënteerd voelen evenals ‘grieperig’. Vele van hen beginnen zich af te vragen: “Waarom ben ik hier?”

Licht in de etherische blauwdruk maakt 4e dimensiestructuren vrij en veroorzaakt schakeringen in de emotionele, mentale en spirituele lichamen. De verandering gaat snel en velen zijn moe.

Niveau Drie:

Fysieke zintuigen worden veel sterker. Jullie lichamen absorberen niet alleen Licht voor hun eigen verandering, maar dienen ook als transformator – decoder van hogere lichtenergieën voor de gehele planeet.

Het proces van de inademing is nu onomkeerbaar, zoals een elastiek dat tot het maximum is uitgerekt, losgelaten en dat terugkeert naar zijn natuurlijke staat.

Niveau Vier:

Enorme veranderingen vinden plaats in het brein en haar chemie en elektromagnetische energieën – de symptomen zijn vaak hoofdpijnen, wazig zien, gehoorverlies en soms pijn op de borst.

Kristallen toezichthouders in het etherische lichaam weerhouden lijnen van licht in de 5e dimensie blauwdruk ervan zich te verbinden tot je er klaar voor bent.

Pijnen op de borst zijn het gevolg van het uitbreiden van de energieën van het hart omdat het zich opent voor diepere niveaus.

Zicht en gehoor worden opnieuw uitgelijnd om anders te kunnen functioneren. Het mentale lichaam begint zich af te vragen of het wel in controle is en individuen krijgen een sterke, onverklaarbare en niet te verloochenen aandrang om de geest zonder enige aarzeling te volgen.

Individuen kunnen glimpen van telepathie en helderziendheid ervaren en bijna allemaal beginnen ze empathie te ervaren. Dit is een tijd van voelen, van het eren, accepteren en bevestigen van het emotionele lichaam en te leren dit te controleren.

Niveau Vijf:

Het mentale lichaam besluit zich af te stemmen op de geest, dromen veranderen en kunnen meer ‘bewuster’ worden, je krijgt gevoelens van déjà vu. Gedachteprocessen worden non-lineair. Wezens worden heen en weer geslingerd tussen weten en twijfel.

Wij realiseren ons de gebruikelijke aard van denken en gedrag en kijken naar deprogrammeren en herprogrammeren om de “Ik” te creëren die wij willen zijn, niet de “Ik” die wij dachten te zijn vanwege onze communicatie over en weer met ouders, leeftijdsgenoten en de maatschappij, etc.

Verandering schijnt constant te zijn en wij beginnen ons bewust te onderscheiden vanuit ons hart in plaats van het oordelen vanuit ‘geconditioneerde reacties’.

Niveau Zes:

Wij trekken anderen tot ons aan voor gezamenlijke ondersteuning en stimulatie van groei. Wij vragen ons af wat echt is. Ons mentale proces en hoe wij ons identificeren met anderen en onszelf verandert snel.

Opnieuw evalueren kan oncomfortabel zijn maar wij weten dat het moet gebeuren – wij kijken naar onze relaties, ons werk, onze thuissituatie en onze levensstijl, het is een tijd om los te laten en door te gaan.

Wij veranderen van vrienden, alles lijkt onzeker te zijn maar wij voelen ons lichter, groter en op de een of andere manier meer vrij. Op dit niveau is het Lichtquotiënt in ons wezen 33% – het voelt aan alsof wij onze innerlijke zintuigen openen en helderziendheid, helderhorendheid, enz. lijken normaal en natuurlijk voor ons.

Niveau Zeven:

De hartchakra opent zich meer, wij voelen ons meer ‘in lijn’ met andere emoties, we hoeven alleen maar onszelf te zijn! We laten blokkades en oude patronen los – het is een tijd voor grote emotionele zuivering en grote intensiteit wanneer wij ons willen bevrijden van emotionele bagage.

Wij voelen ons meer afgestemd met elk moment, voelen ons zeer aanwezig en drijven mee op het leven. Vaak eindigen oude relaties of zij veranderen snel wanneer Wezens diep in zichzelf graven en hun gevoelens eren – er is simpelweg geen plaats voor ontkenning op elk niveau. Wij beginnen de emotionele banden met anderen te verliezen.

Pijn op de borst (angina) wordt meer gewoon als het hart doorgaat haar energievelden te openen.

(Het doen van de Verenigde chakrameditatie zal je helpen in het openen van het hart).

De angst wordt vrijgelaten nu de energievelden van alle lichamen opnieuw zijn uitgelijnd door het hart, en als zij uitgelijnd zijn valt de angst weg.

Druk op het voorhoofd of aan de achterkant van het hoofd is het gevolg van de opening van de pijnappelklier en hypofyse wanneer zij meer licht absorberen. Wanneer deze klieren volledig open zijn, geactiveerd en functionerend op het hoogste niveau, zullen veroudering en dood ophouden te bestaan.

Wanneer de pijnappelklier volledig geopend is, ervaren wij multidimensionaliteit, maar toch lijkt dualiteit toe te nemen als wij het achterlaten.

Sommige dagen voelen wij ons verbonden en vreugdevol, andere dagen brengen wij door in angst en gevangen in overlevingszaken.

Velen willen ‘ascenderen’ en de planeet achterlaten wanneer zij de zeer reële mogelijkheid van Ascentie ervaren via hun diepere verbinding met de geest.

Wanneer wij leren onze vreugde te volgen, kan het zijn dat wij ‘de planeet willen redden’ en willen dat iedereen zijn eigen vreugde volgt.

Dit zijn ALLEMAAL stadia van vooruitgang en zij reflecteren onze veranderende perceptie. Op het gebied van dieet, wil je minder eten, meer licht en levend voedsel – velen zijn opgehouden in dit stadium met het eten van vlees en suiker en het drinken van alcohol omdat zij de effecten van deze substanties op de vibratievelden van het lichaam ‘voelen’.

Niveau Acht:

Wij zien de Meester in alles en willen puur en alleen dienen – wij laten de ‘spaar- en reddingsmode’ achter ons ten gunste van de wens om de Goddelijke Wil te dienen.

De pijnappelklier en hypofyse veranderen van vorm. Als hoofdpijnen blijven voortbestaan vraag dan de Wezens die met jou werken om alles simpelweg ‘lager te draaien’ omdat zij geen pijn voelen, of vraag hen om endorfine vrij te maken – het natuurlijke opium voor het brein.

Het brein wordt geactiveerd – vooral de grote hersenen, de ‘slapende gigant’. Schedelvergroting is gewoon; driehoekige ‘zaadkristallen’ in de wenkbrauw en opnamekristallen in de rechterzijde van het brein worden geactiveerd samen met de 8e, 9e en 10e chakra’s.

Wij beginnen verslaafd te raken aan de talen van het Licht.

De hypofyse en pijnappelklier zijn volledig open en werken samen om de ‘Ark van het Verbond’ te creëren, een regenbooglicht dat een boog maakt van de top van het hoofd naar het derde oog, welke een decoderingsmechanisme is voor de hogere dimensionale taal.

Het kan moeilijk zijn de woorden te vinden om jezelf uit te drukken omdat je denkt in geometrie en tonen.

Als je verward bent doe dan de Verenigde chakrameditatie en vraag of de berichten gedecodeerd en vertaald kunnen worden.

Je wordt je wederom nog meer bewust van de grootheid en de multidimensionaliteit van jouw aard, dat je alles kunt zijn wat je wilt zijn. Je houdt op met het opereren vanuit verplichtingen en relaties worden transpersoonlijker. Je deelt woorden vanuit je hart en ziel en anderen kunnen zich gedesoriënteerd voelen als zij met je omgaan omdat zij niet langer ‘lijntjes’ met jou hebben waarmee ze zich kunnen verbinden.

Je opereert vanuit een diep niveau van sereniteit met verhoogde gevoeligheid en bewustzijn, toch voel je je gegrond en getransformeerd. In dit stadium is het mogelijk om volledig onderhouden te worden door Licht en prana [levenskracht], om geen voedsel tot je te nemen van de atmosferische rijken en om gezond onderhouden te worden door het etherische.

Niveau Negen:

Het decoderen van geometrie en toon is gemakkelijker, de geest gebruikt alleen de talen van licht die de 6e dimensie blauwdruk verschuift naar een nieuw sjabloon voor jullie 5e dimensie Lichtlichaam.

Je lichaam kan van vorm veranderen wanneer de energievelden zich verschuiven. Je voelt je verbonden met alle Wezens overal en minder verbonden met de mening van anderen.

Je laat de wens voor en de energie om het ‘spel van afscheiding en beperking’ te spelen los en je voelt je waarlijk vrij.

Het 9e niveau laat een massale afzwakking van het Lichtlichaam naar een fysieke vorm zien.

Zoals met het 3e en 6e niveau, laat dit niveau een sterke herevaluatie zien wanneer wij de finale overgave beginnen naar de Geest en wij werkelijk een Goddelijk instrument worden.

Hier bepaalt de Geest ons inkomen, ons werk, de andere wezens in ons leven, alles. Dit is de ontbinding van ons egozelf en hoewel extatisch, kan het ook zeer pijnlijk zijn. Het nemen van de sprong kan beangstigend zijn, zelfs als wij ons gedurende vele tijdperken geëvolueerd hebben om dit punt te bereiken.

Wij kunnen heen en terug gaan, vasthouden aan oude comfort zones voordat wij het volledig los kunnen laten – er is geen weg terug en alles moet worden losgelaten.

Het 9e niveau is overgave en dan extase; het laten gaan van de “Ik” – wij realiseren ons dat het ondanks vrije wil ook een illusie is, omdat het alleen hier is om ons te begeleiden en om ons te bekrachtigen om Eén met de Geest te zijn.

Overlevingsangsten verlaten je – focus je op het Nu, op eenheid. Hoewel angst naar de oppervlakte kan komen, zal het onwerkelijk lijken en gemakkelijk terzijde geschoven kunnen worden.

Wij neigen ernaar ons af te scheiden van consensus realiteit en onze keuzes en realiteit lijken onwerkelijk voor anderen. Van het 7e, 8e en 9e innerlijke niveau straalt het licht zichtbaar uit en nu zul je je als ongelofelijk gegrond voelen, verbonden, gecentreerd, gevuld met een doelstelling en met de wens slechts te dienen.

Je kunt je enige tijd bevinden tussen het 8e en 9e niveau, dat gaat van het voelen van eenheid tot het weer zijn van ‘een beperkt mens’, dit valt allemaal op zijn plaats aan het einde van het 9e niveau.

Vanaf dat moment voel je je continu verbonden en je opereert vanuit je Christusniveau en jouw intentie en motivatie zijn altijd ten gunste van het hoogste, hoewel anderen, als gevolg van hun eigen innerlijke vonken en zaken, er niet altijd voor kiezen dat te zien.

Het 9e niveau is waar wij verslaafd raken aan ons “Ik Ben”.

De laatste drie niveaus verenigen alle energievelden, alle chakra’s zijn verenigd en je wordt totaal verbonden met jouw Ik Ben.

Niveau Tien:

Je bent één met het Bronbewustzijn en weet dat alles mogelijk is. DNA bestaat niet langer uit 2 strengen maar uit 12 strengen; teleportatie, manifestatie e.d. vinden ogenblikkelijk plaats.

Het Merkabah (een andere naam voor ons Lichtlichaam) is opgebouwd en het zorgt ervoor dat wij kunnen reizen door ruimte, tijd en dimensies compleet in jouw totaliteit.

Het heeft haar eigen bewustzijn dat gestuurd wordt door jou.

Niveau Elf:

Alle niveaus van het lichtlichaam zijn geconstrueerd en geactiveerd en zijn verbonden met jouw fysieke lichaam door middel van ‘draaipunten’.

Deze lichtmatrices liggen langs de fysieke acupunctuur meridianen en zijn lijnen van licht die elkaar snijden in een prachtige geometrie – een nieuw 5e dimensie circulatiesysteem van Licht.

Celregeneratie is bereikt.

De tijd is niet langer lineair maar simultaan – verleden, heden en toekomst bestaan tegelijkertijd – zij bestaan allemaal in parallellen.

Er is geen afscheiding en je zult jouw visie van Hemel en Aarde volledig manifesteren en de extase van de Geest uitdragen.

In dit ‘frame’ van bewust besef zullen velen nu nieuwe types van op Licht gebaseerde technologieën aanboren en creëren, evenals nieuwe systemen van bestuur en rechtvaardige distributiesystemen voor voedsel en voorzieningen.

Iedereen heeft specialistische training ontvangen en gaven om hen te helpen een Nieuwe Wereld – het Gouden Tijdperk – te scheppen en manifesteren.

Niveau Twaalf:

De voortgang van de Schepping en de implementatie van de Nieuwe Wereldsystemen – gaan samen met andere 12e niveau leerlingen die nieuwe regeringen scheppen en nieuwe financiële en onderwijssystemen, evenals een beter systeem van voedsel- en voorzieningentoewijzing etc., omdat alles opnieuw gedefinieerd zal worden in de laatste stadia van de Ascentie van de Aarde, zodat iedereen zal bestaan in vreugde, gelijkheid en harmonie.

Tegen deze tijd zullen de planeet en haar inwoners ‘verweven’ zijn in Licht om hun volle glorie uit te schijnen wanneer de laatste stadia van dit Goddelijke Plan zich ontvouwen.

De planeet gaat naar het Licht, verschuift uit deze dimensie en wordt gebracht naar een multi-sterrenstelsel waar iedereen een lichtlichaam heeft en de Geest volgt in totaal Meesterschap.

Bron: http://stevebeckow.com/

Een gedachte over “12 Stadia’s van het Lichtlichaam..

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.