Horoscoop

Tarot Horoscoop

Elke week nieuwe Horoscoop! Lieve mensen, zoals elke week….bekijk je horoscoop met een knipoog. Neem voor jezelf mee wat goed aanvoelt en laat de rest staan, zodat je er niet naar gaat leven. Pas als de week voorbij is, kan er sprake zijn of de horoscoop klopt of niet.Iedere week zal deze Tarot Horoscoop op deze pagina vernieuwd worden.Weekhoroscoop week 31 2017

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent een mens vol nieuwe ideeën. Je kunt snel verbeteringen aanbrengen in bestaande structuren. Dat laat je deze week weer eens vol overgave zien. Zorg echter dat je niet verwaand wordt, want dat past echt niet bij jou.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je bent een beetje nerveus de laatste tijd. Kritiek op je werk en/of van je partner kun jij deze week dan ook niet verwerken. Het geeft jou het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Dat is echter alleen een gevoel, in werkelijkheid valt dat wel mee.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij voelt je beklemt in je relatie. Jij wilt vrijheid en verlangt terug naar die tijd dat je nog vrijgezel was. Vergeet je niet hoe je toen naar een partner hebt gezocht? Praat eens met hem/haar, dat kan veel ruimte geven.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

In je enthousiasme vergeet je deze week dat je ook te veel hooi op je vork neemt. En daar wordt niemand wijzer van. Als jij straks instort ben je nog verder van huis. Neem daarom vroegtijdig gas terug en probeer andere oplossingen te vinden.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Niet alleen in de liefde gaat het deze week goed met jou, ook in de beroepssfeer maak jij grote sprongen. De veranderingen kunnen anders uitpakken dan verwacht. Maar ze pakken dan wel beter uit. Het wordt een week vol verrassingen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw pad loopt niet over rozen. Integendeel, je kunt heel wat moeilijkheden verwachten voor jij je doel bereikt. Maar je weet wat je doel is en dat is beslist de moeite waard. Gelukkig ben jij een doorzetter en geef je niet snel op.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jouw omgeving stelt hoge eisen aan je. Te hoge eisen voor je gevoel. En je hebt moeite hieraan te voldoen en je voelt je in je vrijheid beperkt. Houd goed voor ogen dat je slechts aan je eigen eisen hoeft te voldoen om gelukkig te kunnen leven.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Spring niet meteen op rood als iemand jou deze week dwarszit. Helemaal niet nodig, wees een beetje geduldig. Duidelijkheid is hierbij het toverwoord. Geef inzicht in je plannen en de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Het is zaak die beslissing deze week te nemen. Je kunt beter iets doen dan niets doen. Houd de touwtjes in handen. Zo kan je bijsturen als blijkt dat je toch niet de juiste beslissing hebt genomen. Je kunt altijd weer van richting veranderen.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Laat je deze week niet ontmoedigen door dat hardnekkige probleem. Je ziet toch dat je de eerste resultaten al boekt? Al zijn ze klein, het gaat de goede kant op. Als je er straks op terugkijkt, ben je verbaasd over de eenvoud van het probleem.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je reageert deze week erg geprikkeld. Met jouw overspannen reactie breek je alles af wat je net hebt opgebouwd. Je moet de kritiek die je krijgt niet persoonlijk opvatten. Je krijgt kritiek op je handelen, niet op jou als persoon.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Durf deze week eens te fantaseren. Bedenk hoe de toekomst er uit kan zien en hoe jij wilt dat jouw toekomst er uitziet. Bedenk dan hoe je dat kunt bereiken en ga meteen aan de slag. Houd dat toekomstbeeld vast als het even moeilijk wordt.

Bron: http://www.astro-share.nl/Weekhoroscoop.332.0.html

 
Advertenties

2 gedachten over “Horoscoop

    1. Dat is netjes Jordy. Wat zo leuk is om te lezen? je zegt dat het klopt nadat de week voorbij is en je terug gekeken heb 🙂

      Bedankt voor je reactie.

Reacties zijn gesloten.