Horoscoop

Tarot Horoscoop

Elke week nieuwe Horoscoop! Lieve mensen, zoals elke week….bekijk je horoscoop met een knipoog. Neem voor jezelf mee wat goed aanvoelt en laat de rest staan, zodat je er niet naar gaat leven. Pas als de week voorbij is, kan er sprake zijn of de horoscoop klopt of niet.Iedere week zal deze Tarot Horoscoop op deze pagina vernieuwd worden.Weekhoroscoop week 26 2017

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Als de laatste tijd niet alles zo is verlopen zoals jij dat had gewenst neem dan eens de tijd om daar over na te denken. Dit is iets dat heel diep zit. Ergens in je onbewuste zit iets dat jouw handelen negatief beïnvloed. Wat heeft je tegengehouden?

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Geldzorgen steken deze week de kop op of hebben dat al gedaan. Doe geen grote uitgaven de komende tijd. Je krijgt waarschijnlijk toch spijt van je aanschaf, want je smaak is erg aan verandering onderhevig de laatste tijd.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je durft maar geen nieuwe wegen in te slaan, terwijl de oude wegen je helemaal niet bevallen. Wat heb je te verliezen? Je kunt er echt alleen maar beter van worden. Het kost slechts een beetje moed. Denk nu eens niet aan anderen maar aan jezelf.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je partner heeft een romantische bui en verzorgt een romantisch uitje voor jullie twee. Je hoeft slechts ja te zeggen. Ga mee! Daar hoef je toch niet lang over na te denken? Geniet er van en de volgende keer is het jouw beurt.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als je het echt weten wilt, trek dan de stoute schoenen aan. Stap op die speciale persoon af en vraag het hem/haar. Wellicht zijn die gevoelens die jij hebt wederzijds. Hij/zij kan hooguit “nee” zeggen en ook dan heb je tenminste duidelijkheid.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Het zou verstandig zijn je eisen een beetje terug te schroeven. Het zou je een heleboel teleurstellingen besparen. Als je echt realistisch tegen je eisen aan durft te kijken, dan zul je zelf ook best inzien dat je wel wat veeleisend bent.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij krijgt deze week een geweldige uitdaging aangeboden. Aarzel niet, neem de uitdaging direct aan. Je bent daadkrachtig en daar moet je gebruik van maken. Je twijfelt misschien aan je eigen kunnen, maar dat is juist goed. Dat zal je alert houden.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Laat jouw stem horen bij die belangrijke bespreking van deze week. Wacht niet tot er om je mening wordt gevraagd, neem zelf het initiatief. Ook jouw mening wordt zeker gewaardeerd. Jouw mening doet immers niets onder voor die van de anderen.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij kunt een innemende persoonlijkheid zijn als je dat wilt. Deze week maak je daarmee de juiste indruk op die ene persoon. Hoe dat verder afloopt laat zich raden. Blijf je charmante kant van je persoonlijkheid tonen.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Om misverstanden te verkomen is het goed deze week een informeel uitje te gebruiken om duidelijkheid te verschaffen. Daarmee help je vooraf al een hoop problemen de wereld uit. Dat informele is niet echt iets voor jou, maar daarom juist wel goed.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Begin deze week eens met al die dingetjes die altijd blijven liggen. Ze moeten toch een keer gedaan worden. Achteraf heb je er beslist een voldaan gevoel over. De rest van de week kun je dan genieten van de leuke dingen in het leven.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Men probeert jou deze week van je plannen af te brengen. Laat zien dat je overtuigd bent van jezelf en van je plannen. Ga geen millimeter aan de kant, maar blijf op dezelfde weg doorgaan. Je bent toch wel overtuigd van je eigen ideeën?

Bron: http://www.astro-share.nl/Weekhoroscoop.332.0.html

 

2 gedachtes over “Horoscoop

    • Dat is netjes Jordy. Wat zo leuk is om te lezen? je zegt dat het klopt nadat de week voorbij is en je terug gekeken heb 🙂

      Bedankt voor je reactie.

Reacties zijn gesloten.