Healingkaarten

Prachtig zelf gemaakte Healing kaarten met boodschappen van mijn
Dolfijnen Reikimaster

 

 

Kaart trekkenkaart

 

Advertenties

8 gedachten over “Healingkaarten

 1. Vlinder

  Vederlicht en zonder last van zwaartekracht. Sierlijk en toch zo sterk.
  De vlinder staat voor transformatie omdat de rups zich letterlijk van rups tot een prachtig gekleurd wezentje transformeert. Je kunt de vrijheid al voelen.
  Als de kaart je aanspreekt wil hij je zeggen dat je momenteel een verandering doormaakt. Je bent aan het transformeren, (veranderen) net als de rups. Een nieuwe levensfase is aangebroken. Het is tijd om met de oude jij af te rekenen. Je mag voelen hoe het is om een vlinder te zijn. Je weet hoe mooi je bent.
  Je maakt je vrij van al het oude. De oude jij is niet meer. De nieuwe jij wordt gevormd.
  De harde lessen zijn geleerd en je bent gegroeid tot de persoon die je nu bent. Wellicht voel je je ook een vlinder. Momenteel vrij van zorgen, gewoon genietend van al het moois om je heen.

  Vlinder zegt het al… zweven… zorg dat jij dat niet doet. Blijf met beide benen op de grond staan.
  Geniet van de nectar van het leven. Je weet nu dat het pijn kan doen maar het leven heeft heel zoveel moois te bieden. Daar waar jij nu niet aan denkt zal zich openen op het moment dat jij zo vrij bent als de vlinder.
  Fladder maar en laat je meevoeren op de wind.

  Dit kreeg ik daarnet bij het trekken van een healingkaartje! Wow, wat een mooi cadeautje. Deze bijzonderheden kleuren mijn dagen en word daar dan ook heel erg blij van♥

  Veel liefs
  Marion♥

 2. Wederom een kloppende kaart voor mij! Ben verhuisd en over enkele maanden wederom een verhuizing! Het kaartnummer 34 staat gelijk aan mijn oude huisnummer! Hoe bijzonder

  Verhuizen

  Verhuizen en opruimen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden .
  Wanneer je gaat verhuizen dan moet je schoon schip maken in je huis maar ook in je hoofd.
  Je laat de oude dingen los en laat ze achter in die oude ruimte. Je pakt dozen in en gooit de overtollige ballast weg.

  Heb je de intentie om te gaan verhuizen? Dan zul je dus het bovenstaande heel letterlijk gaan doen.
  Verhuizen betekend ook veel organiseren. Je moet veel handelingen verrichten voor je uiteindelijk op je nieuwe plek kunt beginnen. Een andere woonplaats soms ook. Waar je dus ook je wortels weer stevig zult moeten neerzetten.

  Soms is verhuizen niet mogelijk door diverse omstandigheden. Je kunt wel in en om het huis de intentie hebben dat je het heel anders zou willen hebben. Vaak kun je je dan al redden met een pot verf met nieuwe frisse kleuren en een aantal decoratieve veranderingen maar kijk ook dan vooral eens naar wat je zou kunnen weg doen. We houden vaak vast aan oude dingen. Emotionele waardes bedenken we overal bij.
  Is het niet gewoon materiaal?

  Probeer meer los te laten wat niet echt van waarde voor je is.
  Uiteraard heb ik het dan niet over de dingen die je kreeg van mensen die je ooit lief waren of juist zijn.
  Denk eens na waar jij zoveel waarde aan hecht wat je weg zou doen met een verhuizing, of opruiming met je huis. Je zult zien dat ook opruimen een goed gevoel kan geven in je persoonlijke groei.

 3. Hallo, net een merkwaardige ervaring. Ik trok een healingkaart en kreeg nr 20 (kind zijn). Ik klikte opnieuw en kreeg nr 29.. Laat deze getallen nu net mijn geboortedag zijn en het getal dat heel vaak bij mij voorbijkomt. Ik was zo verrast dat ik de inhoud van kaart 29. niet las. Waarover gaat die en kan ik hier een betekenis aan verbinden?

 4. Hoi Brigitte

  Dat is zeker frappant voor je. Heb kaart nr 29 voor je 🙂

  Inspiratie

  Vaak heb je door het hele leven heen inspiratie nodig om dingen te doen. Dingen te bedenken waarmee je je vooral ook nuttig voelt of een doel kunt bereiken. Bijvoorbeeld het organiseren van een grote benefiet avond of het project van een schooljuf die haar kinderen moet motiveren in hun leren…, het maakt niet uit wat je neer wil zetten zolang je de inspiratie maar kunt ontvangen, maar ook begrijpt wat je er mee kunt doen.
  Denk ook aan die pastoor die met zijn preek de mensen inspiratie probeert te geven door de overdenkingen van zijn woorden, of het zien van een film die je aanzet om te gaan schrijven of het zet je aan het denken. Alle dingen in het leven geven je inspiratie voor wat je kunt gaan doen. Een schilder, een schrijver maar ook een kok heeft inspiratie nodig.
  Luister jij wel genoeg naar wat de wereld je te vertellen heeft? Dat wil deze kaart zeggen tegen jou.
  Hersenen willen graag gevoed worden zodat ze ook weer andere dingen kunnen bedenken. Je zult merken dat je in een stroomversnelling kunt komen wanneer je toegeeft aan een goed idee. Het loopt allemaal vanzelf wanneer je hierin creatief kunt zijn.
  Inspiratie door middel van je gaven. Waarom zou je niet je spirituele helpers laten helpen met het creëren van iets moois van jou? Zelfs voor de verbouwing van je huis kan dat heel handig zijn.
  Maak je hoofd een lekker leeg en ga je eens focussen op wat deze kaart jou te vertellen heeft.
  Benut je al je geweldige talenten wel, of ben je er gewoon even tijdelijk mee gestopt door welke reden dan ook? Dan is het nu echt tijd om het weer op te pakken. Niet iedereen heeft jouw inspiratie of talenten… maak er iets moois mee!

 5. Communicatie

  Deze kaart heeft alles te maken met wat jij te zeggen hebt, maar vooral met wat je niet uitspreekt.
  Heb je vaak last van kuchjes, schrapen van de keel… en dan komt er nog niet uit wat je op je hart hebt.
  Veel mensen ontwikkelen hierdoor een keelontsteking of andere keel- of stemproblemen.
  Maak van je hart geen moordkuil. Zeg wat je te zeggen hebt en als je niet weet hoe dan pak je het in een soort van cadeautje. De persoon tegen wie je het lastig vindt om je uit te spreken, die opent dat cadeautje op haar/ zijn manier zodat, wat je wil zeggen niet verkeerd overkomt.
  Dat is een mooi oefening voor velen hoor, echt niet alleen voor jou.
  Ik vraag je niet voor zalen te spreken, ik vraag je; kijk in jezelf en zie wat je dwars zit waarover je met niemand praat. Soms is het verdriet van lang geleden en dan kan juist iemand je begrijpen doordat je het uitspreekt. Snap dat niemand weet wat er aan de hand is als je je niet uitspreekt.
  Vraag hulp als je die nodig hebt.
  Soms is het beter om je mond dicht te houden, ga geen discussie aan. Zeker niet als je hem wil winnen.
  Maar leer wel jezelf uit te spreken over dingen. Dingen die jou kwetsen mag je gerust laten blijken.
  Communicatie is niet altijd verbaal. Een aanraking kan ook communicatie zijn. De ander die aanraakt weet precies waarom jij dat nodig hebt,
  Ook lichaamstaal is een vorm van communicatie. Let maar eens op wat iemand probeert te vertellen wanneer handen en voeten vaak gebruikt worden om iets duidelijk te maken. Ook een zenuwachtig trekje of verstoppen van handen kunnen een boodschap zijn die je per definitie zou moeten proberen te verstaan. Communicatie is veel vaker zonder woorden. Dan wel met gebaren. Ogen vertellen vaak veel meer dan de mond.

  Wederom een kaart die past bij het moment!

 6. Bedankt Marianne voor de healingkaarten masker en dood. Ongelooflijk dat je altijd een boodschap ontvangt die op dat moment “speelt”. Het masker dat ik al jaren probeer af te leggen. Dit zit diep in mijn blauwprint. Ook de dood van een hele lieve beste vriendin heeft erin gehakt. Ze heeft weliswaar zelf de keuze gemaakt om uit het leven te stappen. En ik begrijp ook waarom. Ik heb via een mevr. contact gehad met haar. Ik voelde haar en weet dat ze heel vaak bij me is. Ook vertelde ze dat ze alles wat in haar aardse leven gebeurd is, aan het overdenken is en zeker andere keuzes had gemaakt. Ze blijft zeggen, dat het hier te zwaar was voor haar…..En dat ze alleen met mij kon praten. Heel bijzonder….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.