Geliefde Engelenvriend


Geliefde vriend van Vrijheid en Vreugde,

Moge de onsterfelijke violette vlammen van de Violette Planeet nu op het altaar van je hart gaan dansen!
O, Violet Vuur uit het hart van de Ene, daal nu op alle lichtdragers op aarde neer! O, engelen legioenen van de Goddelijke straal van Vrijheid, Compassie en Vreugde, spreid je violette vleugels boven alle naties uit en laat de miraculeuze essentie van de kristallen violette mist in het hart van ieder levend wezen dalen!
Moge de machtigste violette golven van het Licht uit onze harten door alle naties vloeien en ruimte voor meer Licht, meer Vrijheid, meer Compassie, meer Vreugde en meer Rechtvaardigheid in het bewustzijn van de mensheid maken.

Wij zijn hier, lief kind van het Licht! Wij zijn de Aartsengelen van de violette straal van de Ene en  machtige kosmische trilling van Goddelijke Vrijheid en Vreugde is door onze Lieve Heer in onze namen – Zadkiel en Amethist voor de eeuwigheid verankerd. Verwelkom ons met een warme glimlach en vreugdevol sprongetje van je hart, want het is Goddelijke Vreugde, Levenslust, de Wil om te Zijn en de Kunst om het Los te laten die wij overal met ons mee brengen. 

Wil jij ook graag gelukkig zijn, geliefd kind van het licht? Roep dan ons en onze engelen legioenen dagelijks aan zodat wij onze elektronische aanwezigheid in je hart, in je gedachten, in je aura en in je huis kunnen plaatsen. Ons kosmische “violette” recept van ultieme geluk, zoals wij het in ons engelenrijk kennen, is simpel. Waar de echte vrijheid heerst, is er altijd plaats voor een dans, zang, adoratie en vreugde. Vrijheid brengt vreugde voort en vreugde trekt de vrijheid aan. 

Wees blij, lief kind, wees vreugdevol, laat niets en niemand je vreugde van  het hart ontnemen!
Wees waakzaam en laat het verdriet niet toe om de heilige plaats van vreugde en levenslust in je hart in te nemen. De levensvreugde is de universele voeding voor je CHI – je levensenergie waarmee al je organen, je cellen en je chakras worden gevoed en in een perfecte conditie worden gehouden.

Ontsteek de Vlam van Goddelijke Vreugde weer opnieuw en opnieuw in je hart! Laat geen dag voorbij gaan zonder dat je vreugdevolle dingen gedaan hebt, vreugdevolle mensen ontmoet of gesproken hebt. 

Ga op zoek naar bezigheden die je blij en gelukkig maken. Laat een Dagelijkse Vreugdevolle Ervaring altijd bovenaan op je te-doen lijstje staan en versterk de vlam van je levensvreugde met de dansende vlammen van het Violette Vuur. 

Want de dansende violette vlammen brengen je direct naar de kosmische kern van Vreugde van onze Schepper. Het violette vuur is in staat om het sterkste gif van verdriet, boosheid, jalousie en angst ongedaan te maken. De violette straal is daarom het perfecte kosmische middel die je ziel naar het ultieme geluk – een leven vol vreugde, compassie en vrijheid kan brengen. 

Roep ons, de Aartsengelen van de violette straal, en onze engelen legioenen dagelijks aan en kijk hoeveel vreugde wij in je wereld toe zullen voegen:

Aartsengel Zadkiel and Heilige Amethist! ( x 3 )
 

Great Cosmic Light come forth and blaze here! Angels of the Violet Flame come forth and blaze the Flame of Joy and the Flame of Freedom into my world today!

Violet Flame penetrate; Violet Flame saturate; Violet Flame accelerate every soul into YAHWEH’s Light! ( x 3 )

Samen met ons komt ook de meest mystieke Aartsengel – de Aartsengel van de Violette Planeet naar je toe. Hij kondigt altijd verandering aan. Hij is ook hier om de loop van de veranderingen in je leven te versoepelen. Deze mystieke Aartsengel staat klaar om een portie van zijn hartvlam, de violette vlam aan je te schenken. Je hart, je ziel en je geest zullen aanstaande zondag een kostbare overdracht van het Violette Vuur uit zijn hart beleven. Drie amethisten kristallen zullen in je wezen verankerd worden zodat je ziel van de pijnlijke wonden van een onverwachte verlies  bespaard mag worden. 


Het leven zelf is een verandering, geliefde engelenvriend. Er is geen dag hier op aarde die hetzelfde is. Een van de grootste lessen die elke ziel in deze wereld ondergaat is een les van het loslaten, het leven vrij houden, niet afhankelijk worden aan iets of iemand die je leven ( naar je gevoel ) rijker maakt.

Maak jezelf vrij van binnen, lieve engelenvriend! Laat het je niets meer schillen of iets van je weggenomen of iets  geschonken zal worden. Wees niet bang voor de verandering, voor een onverwacht afscheid, voor een onbekende omgeving of voor een onzekere tijd, want dit gaat toch gebeuren ongeacht het feit of je bang of niet bang, klaar of er niet klaar voor bent.

De Grote Karmische Raad heeft de nieuwe cyclus van versnelling van de geestelijke groei van de mensheid aangekondigd. What is meant to be, will be.  
 

Laat het oude los, lief kind van het Licht, en verwelkom het nieuwe. Zorgen maken, net als klagen verandert niets in je leven. Steek je licht, je tijd, je aandacht en je energie in het creëren en in het bijhouden van de dansende violette vlammen in je hart. Laat de Goddelijke vreugde als een eeuwige roos voor altijd in de geheime kamer van je hart bloeien!

In de violette vuurkern van Goddelijke Vrijheid en Vreugde verblijven wij,

Aartsengel Zadkiel en Archea Heilige Amethist 

https://engelenenelohim.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.