De energie van deze zomer en jaar


DE ENERGIE VAN DIT JAAR EN DEZE ZOMER

Door de specifieke energie van dit jaar en zeker deze zomer, kan het je wat meer moeite kosten om ‘gewoon’ te functioneren. Je bént er wel, je doet dit en je doet dat, maar tezelfdertijd ben je innerlijk hele gesprekken aan het voeren over iets of over meerdere dingen die je aan het be-lichten bent: waarvan je alle aspecten vanuit alle mogelijke invalshoeken bekijkt.

Ook werkt nu je energielichaam op volle toeren en dat vraagt om van moment tot moment je lichaam te monitoren om te kijken wat er gedaan dient te worden om het opnieuw in balans te brengen. Het vraagt veel van je en van elk mens die op dit moment op Aarde leeft. Gecombineerd met de sterke vuur-energie en de planeetstanden (zie symptomen onderaan) kan het je soms tot aan of net over het randje brengen, en zijn irritatie en een gevoel van overbelasting en emotionaliteit niet ver weg. Wanneer je dit merkt bij jezelf, valt het je ook makkelijker om meer begrip en mededogen op te brengen voor anderen en de hele wereld om je heen, want je weet dat er veel aan de hand is.

Stoor je echter niet aan en laat je niet ontmoedigen door al het duistere dat nu naar boven lijkt te komen. Het is er altijd geweest, maar het wordt nu ‘aan het Licht gebracht, zodat het goed gezien kan worden, zodat elk mens die erbij betrokken is voelt dat verandering nodig is, en dat zij die de bouwstenen aanleveren voor die concrete veranderingen het vuur in zichzelf voelen en de kracht gaan oppakken om die veranderingen daadwerkelijk door te gaan voeren. En dat vraagt tijd, heel veel tijd en vooral goede wil, en de bereidheid van jij en ik en wij om negatieve denkspiralen doelbewust om te switchen naar opbouwende positieve Licht-kracht. Niet met de ogen dicht voor het moeilijke in de wereld of in jezelf – want dat is géén bewust-wording – maar met open vizier, vanuit een diep gevoel en weten vanuit je hart, jouw hart dat geschakeld is aan alle andere harten van zielen die nu in deze wereld rondlopen – een wéten dat alles uiteindelijk altijd toegroeit naar het Hoogste en Beste.

Fysieke & energetische symptomen die je nu kan voelen:

Plotse fluittoon in de oren, honger, onrustig hart, verstoorde slaap, sterke stroming in zenuwstelsel, een gevoel van hitte (niet door de temp. of koorts), onevenwicht, gespannen spieren en gewrichten, vermoeidheid en/of hyperactiviteit, angsten enz… En in feite zijn de symptomen opnieuw een uitnodiging tot meer bewustwording: van je energieveld en van je lichaam.

https://www.facebook.com/Fran-Tielemans-

© Fran Tielemans

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.