Goed zijn voor jezelf


WEES EERST GOED VOOR JEZELF

Neem jezelf niet zo serieus…lach eens wat vaker…

Zie de humor van de dingen wat meer in. Je kunt het leven niet veranderen, doch het leven verandert vanzelf mits je er met een andere blik naar gaat kijken. Soms is het goed om de bril van perfectie af te zetten en de perfectie te zien in de dingen zoals ze zijn. Stop met dingen af te dwingen die niet afdwingbaar zijn.

Voel je je in de steek gelaten? Niet gehoord? Projecteer je gevoelens van ongenoegen dan niet op de boodschapper of de andere partij in deze….maar richt je aandacht naar binnen.

Datgene wat zich in je buitenwereld weerspiegelt, kan slechts bestaan doordat het resoneert met wat er inwendig in je speelt.

Zoek de oplossing niet bij de ander doch in de sterke en liefdevolle kracht van je Ware Zelf. Ga wat meer tijd besteden aan de dingen die jou blij…écht blij en gelukkig maken en je zult zien dat de buitenwereld dan als vanzelf transformeert doordat er binnen in jou ook dingen veranderd zijn.

Laat de moed niet zakken….geef je ego geen kans om jezelf omlaag te halen of de put in te praten. Leg daarentegen je handen op je hart en voel het Leven onder je handen kloppen. JOUW leven dat vraagt om jouw oprechte en liefdevolle aandacht.

Glimlach tegen jezelf. Mis je de aandacht van de ander? Geef jezelf dan eerst alle aandacht….dan weet de ander automatisch wat hem of haar te doen staat. Goed voorbeeld doet goed volgen. Als jij eerst Goed bent voor jeZelf….dan weet de ander hoe te handelen.

Bron: het universum

Advertentie

4 gedachten over “Goed zijn voor jezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.