Wat is de betekenis van het zien van bepaalde gekleurde vlinders?


We kunnen vlinders zien als boodschappers. Elke vlinder heeft een boodschap. Maar weet je wat de betekenis is van het zien van verschillende gekleurde vlinders?

Wat is de betekenis van het zien van bepaalde gekleurde vlinders?

Vlinders behoren tot de mooiste dieren op aarde.

Kleurrijk en toch kwetsbaar, het zijn krachtige dieren die tot ongelooflijke prestaties in staat zijn – hierover later in dit artikel meer. Vlinders hypnotiseren ons met hun grillige vlucht. Met hun kleuren maken ze onze dag lichter en helderder elke keer dat we er een zien.

Vlinders zijn diepe en krachtige representaties van het leven. Sinds onheuglijke tijden worden vlinders beschouwd als voorbodes van nieuws van buitenaf. Hun rol als boodschapper voor veranderingen in de nabije toekomst staat buiten kijf.

Vlinders zijn niet alleen mooie wezens. Vlinders symboliseren spirituele wedergeboorte, transformatie, verandering, hoop en leven. Het prachtige maar korte leven van de vlinder herinnert ons eraan dat het leven kort is, maar de moeite waard om ten volle te leven.

We noemden eerder in dit artikel de kracht van vlinders. Er is een feit dat hun ongelooflijke vermogen samenvat voor prestaties die de verbeelding te boven gaan. Wist je bijvoorbeeld dat vlinders migreren? En niet alleen voor een paar kilometer?

Uit een artikel in National Geographic : “Elke herfst verlaten miljoenen monarchvlinders hun zomerbroedplaatsen in het noordoosten van de VS en Canada en reizen meer dan 3.000 mijl om overwinteringsgebieden in het zuidwesten van Mexico te bereiken.”

Het feit dat zo’n klein en kwetsbaar dier meer dan drieduizend mijl kan reizen, is buitengewoon onvoorstelbaar.


We kunnen vlinders zien als boodschappers. Ze brengen echter zowel goede als slechte voortekenen met zich mee, dus het is essentieel om te weten wat voor soort bericht we ontvangen als we een gekleurde vlinder zien.

Oranje.

Monarchvlinder op heldere bloemen
Foto door Boris Smokrovic / Unsplash

Het zien van een oranje vlinder is een positief teken. De boodschap die de oranje vlinder uitdraagt, is dat je actief, gefocust op je doelen en optimistisch moet blijven. Een kans of een verandering is aanstaande, en het zal een goede zijn. Houd een enthousiaste benadering van het leven en haal het meeste uit wat er op dit moment in je leven gebeurt.

Wordt het een nieuwe baan, een nieuwe partner of je nieuwe beste vriend? De oranje vlinders voorspellen een positieve verandering, dus bereid je voor op goed nieuws.

Groene

groene vlinder
Foto door Skyler Ewing van Pexels

Zonder enige twijfel is een groene vlinder een voorteken van geluk, spirituele groei en overvloed van welke aard dan ook.

De boodschap die bij een groene vlinder hoort, is dat je op de goede weg bent en klaar om verder te gaan. Wanneer een groene vlinder boven je hoofd vliegt en cirkels vormt, zullen rijkdom en genezing spoedig komen!

Als je een groene vlinder in je huis ziet, is dat een ander perfect teken. Je hebt geluk. Je gaat een onverwachte opkomst, succes of goed nieuws ervaren, zoals zwangerschap of huwelijk.

Geel

Een grasgele vlinder Eurema-soort, die nectar van een bloem nipt.
Foto door David Clode / Unsplash

Gele vlinders voorspellen plotselinge levensveranderingen. En deze veranderingen kunnen onzekerheid over uw toekomst met zich meebrengen. In het verleden interpreteerden zeelieden die een gele vlinder zagen voordat ze aan boord gingen dat teken als een slecht voorteken. Na het zien van een gele vlinder waren zeelieden eraan gewend te denken dat ze aan hun laatste reis begonnen. Over het algemeen zijn zeelieden echter erg bijgelovig, dus als je een gele vlinder ziet, denk dan alsjeblieft niet dat je op het punt staat je leven op aarde binnenkort te beëindigen.

De boodschap die bij een gele vlinder hoort is dat je wakker moet worden omdat er een nieuwe kans op je wacht! Het is als een waarschuwingsbord, dus je moet dankbaar zijn omdat je jezelf kunt voorbereiden op wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren. Maar om een ​​nieuwe kans te grijpen, moet je je geest zuiveren van je faalangst. Een gele vlinder vertelt je dat je een heldere geest, een visie voor je toekomst en een solide houding moet ontwikkelen om elke uitdaging in je leven aan te gaan.

Rood

Een parelmoervlinder zit met open vleugels op een zinnia.
Foto door Joshua J. Cotten / Unsplash

Een rode vlinder is een voorteken van belangrijk levensveranderend nieuws.

Er komt iets groots naar je toe. Zoals vlinders de ziel van de doden symboliseren, is een rode vlinder het symbool van een machtige geest die over je waakt. Een rode vlinder brengt een boodschap van bescherming van bovenaf. Jij bent Veilig. Je bent beschermd. Iemand in de hemel lacht naar je en waakt over jou en je dierbaren.

Vat deze positieve boodschap echter niet luchtig op. Je moet het geschenk van bescherming dat je ontvangt eren, dus als je altijd beschermd wilt worden, blijf dan nederig en blijf op het pad naar gerechtigheid lopen.

Blauw

Rhetenor Blue Morpho - Dorsale zijde. Zeer zeldzame Papillion. Duizenden worden gedood voor huishoudelijke vertoningen, verkocht aan toeristen of in cadeauwinkels. Volg ons: https://www.damononroad.com
Foto door Damon On Road / Unsplash

Van deze betoverende vlinders wordt aangenomen dat ze wensen vervullen en dromen laten uitkomen. Blauwe vlinders beschermen je ook tegen boze geesten en negatieve energieën.

Maar niet alles wat blinkt is goud. Het pad dat je bewandelt zit nog vol valkuilen. Je moet niet opgeven. Er zullen nog steeds moeilijkheden zijn en u zult nog een paar uitdagingen moeten aangaan voordat u uw doel bereikt. Maar als je erop staat en volhoudt, zul je het bereiken. Niets kan je stoppen!

zwart

Vlinders zuigen op bloemennectar
Foto door Muhammad Yasir / Unsplash

Zwarte vlinders worden over het algemeen geïnterpreteerd als een teken van een slecht voorteken. Er is echter meer dan op het eerste gezicht lijkt. Zwarte vlinders dragen een diepere boodschap. Ze zeggen dat we naar binnen moeten keren. Magie werkt hier, goed of slecht. Een zwarte vlinder is een voorbode van magische energie die meestal afkomstig is van goden of heksen die worden geassocieerd met stormen, donder en bliksem. Maar omdat er rust is na de storm, wint het licht altijd van de duisternis.

Een zwarte vlinder betekent dat hoe lang een donkere tunnel ook is, er is altijd licht aan het einde ervan. Blijf vechten. Zelfs als u het nu niet kunt zien, is een positieve oplossing voor al uw problemen slechts een paar stappen voor u.

Afbeelding van Please Don’t sell My Artwork AS IS via Pixabay

Bron: we are humanangels.org

Advertentie

2 gedachten over “Wat is de betekenis van het zien van bepaalde gekleurde vlinders?

 1. Hoi Joi Marianne Tip 🙏 Ik ben je zeer dankbaar voor mooie natuurlijke informeren over vlinders 🙏 Wees toch voorzichtig met slechte voortekens te melden want wat voor de een een fijne kleur is ? Is voor een ander misschien wat minder En wat ze vroeger dachten ? Zou het Nu zo kunnen zijn in deze komende nieuwe beschaving,wel anders Het is maar net wat we zelf geloven , In het hier en nu Hartengroet Hanny Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Hannij. Met liefde gedeeld, is niet door mij geschreven 🙏 Ergens gelezen en gedeeld

   Dat klopt, wat de een leest als goed kan de ander verkeerd lezen of begrijpen. Precies wat je zegt, het is maar net WAT je zelf gelooft. want vlinders zijn natuurlijk en doen geen kwaad, vlinders zijn positief.

   Warme groet
   Marianne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.