Boodschappen van de Engelen


🌹

Goedemorgen lieverds 🌹

Boodschappen van de Engelen

 1.LIEVE ZIEL.

Heb vertrouwen dat je gebeden worden gehoord en beantwoord door de Engelen.

Geloof is het Licht dat je pad beschijnt. Zonder geloof ziet de toekomst er angstwekkend uit. Daarom is het essentieel voor je om de stappen te zetten die nodig zijn om je geest en je hart vol te doen zijn van geloof. Geef nooit de hoop op, noch voor jezelf, noch voor anderen.

Houd de kaars van je geloof brandende in je Ziel, want dat kleine sprankje hoop kan de duisternis van de wanhoop verdrijven. Wees ook het Licht dat de trieste hopeloosheid van iemand anders kan verdrijven. Want als je anderen sterker maakt, versterk je tegelijkertijd niet alleen jezelf, maar de gehele wereld.

 2.LIEVE ZIEL.

De Engelen sturen jou deze boodschap omdat jij een vervelende situatie in je eentje wilt oplossen. Zij zouden je graag willen helpen en je wensen vervullen, maar jij moet je eerst overgeven en de situatie loslaten.

Overgave betekent gewoon dat je geen zin meer hebt om strijd te leveren. Het betekent emotioneel loslaten, met het vertrouwen dat de Engelen en jouw Hogere Zelf goed werk zullen afleveren. Overgave betekent niet dat je de boel opgeeft, of dat je de macht uit handen zou willen geven.

Door je over te geven ben je ervan verzekerd dat er een betere oplossing komt.

Als je hulp nodig hebt om je over te geven, vraag de Engelen dan om je te helpen. Zij doen dit voor jou vanuit onvoorwaardelijke liefde. Open je handen, je armen en je hart voor hun liefde en hulp.

 3.LIEVE ZIEL.

Dat waar je naar verlangt zal zeker binnenkort gebeuren.

De Engelen vragen jou om nog even geduld te hebben en niets te forceren. Iedereen verlangt wel eens iets, de één wat groter en wat meer dan de ander.

Hoe klein of groot jouw verlangen ook is, soms denk jij misschien dat het voor altijd een verlangen zal blijven. De Engelen zeggen dat jij de moed niet op moet geven en dat het er zeer gunstig uitziet voor jou.

Blijf vertrouwen houden en zet er geen druk op want dat werkt juist averechts.

Als je geduldig afwacht komt er naar jou toe waar jij zo naar verlangt.

 4. LIEVE ZIEL.

De boodschap die je vandaag ontvangt van de Engelen is, om je te laten zien dat je op de goede weg bent met je nieuwe project. De Engelen zien dat je er een beetje bang voor bent waardoor je het zou kunnen gaan uitstellen en misschien zelfs gaat twijfelen.

Geef je angsten over aan de Engelen en ga stap voor stap verder. Blijf in het NU bij alle opwinding voor al het nieuwe en geef niet toe aan je zorgen voor de toekomst.

De Engelen vragen je ook om compromissen te vermijden of je wensen te laten verwateren en het aan te passen omdat jij denkt dat de ander het zo wil zien.

Ga voor wat jij denkt dat goed is en laat je werk een afspiegeling zijn van je innerlijke waarheid.

Wens jullie een fijne dag!

Liefs Marianne

Advertentie

6 gedachten over “Boodschappen van de Engelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.