bloemen bij je sterrenbeeld


Wist je dat je sterrenbeeld kan bepalen welke bloemensoort het beste bij jou past? Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Klopt het bij jou?

Waterman 
De Waterman is creatief en gelooft graag in het onmogelijke. Ze zijn loyaal naar vrienden toe en vinden vriendschap erg belangrijk. De bloem die het beste bij hen past? Een orchidee. Een andere plant die bij de Waterman past is een aloë vera-plant.

Vissen 
In een Vis heb je een echte vriend. Ze zijn loyaal en meegaand en cijferen zichzelf daardoor snel weg. Vissen houden van orde en zijn netjes. Daarom zijn nepbloemen geen slecht idee voor hen. Deze bloemen verwelken immers nooit. Als er per se een bloemsoort gekozen moet worden, dan past de bloesem het beste bij ze.

Ram
De Ram is een echte durfal. Ze zijn spontaan, direct en onafhankelijk. Een beetje prikkelbare plant als een distel past daarom goed bij hen. Maar je kunt een Ram ook erg blij maken met een bosje rozen of tulpen.

Stier
Vastberadenheid en daadkracht zijn kenmerkend voor de Stier. De Stier is een echte levensgenieter en weet precies wat hij of zij wil. Waar je een Stier gelukkig mee kunt maken? Met een bosje vingerhoedskruid of rozen. Of een combinatie hiervan.

Tweeling
Tweelingen houden hun emoties vaak voor zich, maar dat betekent niet dat ze niet blij zijn als ze een bloemetje krijgen. Je kunt een Tweeling blij maken met een bosje lavendel of een prachtige bos lelies. Met deze zomerse bloemen maak jij hen blij!

Kreeft
Als er een sterrenbeeld zorgzaam is, is dat de Kreeft wel. Ze zetten liever een ander op nummer 1 dan zichzelf. Wil je een Kreeft verblijden met een prachtig bosje bloemen? Geef ze dan bloemen met een witte kleur, witte tulpen scoren altijd goed. 

Leeuw
Net als een echte leeuw zijn Leeuwen trotse mensen die beschikken over veel zelfkennis en zelfvertrouwen. De bloemen die perfect bij hen passen? Grote, opvallende bloemen zoals de zonnebloem.

Maagd
De Maagd staat bekend als een perfectionistisch en efficiënt persoon. Met prullaria maak je de Maagd niet blij, de Maagd houdt van simpel. Met een subtiel, klein boeketje maak je hen blij. Geef ze bijvoorbeeld eens boterbloemen of madeliefjes.

Weegschaal
Weegschalen hebben behoefte aan aandacht en liefde. Ze zijn besluitloos en vinden het moeilijk om knopen door te hakken. Weegschalen zijn niet moeilijk blij te maken, ze zijn erg blij met verschillende soorten bloemen als hyacinten, rozen, veldboeketten of een mix aan allerlei bloemen.

Schorpioen
De Schorpioen vertrouwt volledig op zijn of haar emoties en is erg gepassioneerd. Bij een gepassioneerd type passen rode bloemen. Het liefst rode rozen, maar met donkere geraniums maak je de Schorpioen ook blij.

Boogschutter
Ze zijn avontuurlijk, impulsief, joviaal en enthousiast. Een Boogschutter is blij met alle kleuren, maar geeft de voorkeur aan anjers. Een grote bos anjers in verschillende kleuren, perfect!

Steenbok
De Steenbok is van alle markten thuis. Ze zijn betrouwbaar, ambitieus, standvastig en stipt. Ze houden niet van rommel en proberen hun huis daarom ook zo netjes mogelijk te houden. Viooltjes in een potje zijn daarom hun ideale bloem. Op zoek naar een alternatief? Jasmijn is zeker ook een goed idee.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.