Dromen over dierbaren


Is het normaal om te dromen over overleden dierbaren?

Door Elizabeth Williams

Als je gelooft in een leven na de dood, is het gemakkelijk om als waar te accepteren dat iemand die dicht bij je is en die net is overleden, via je dromen probeert uit te reiken. Aan de andere kant, het kan net zo goed zijn dat je droomt van de herinneringen van een overleden geliefde.

Is dromen van een overleden vriend of familielid normaal? Volgens Third Eye Paranormal Society , hoewel sommigen het misschien nog niet hebben meegemaakt, maakt dat het zeker niet ongebruikelijk. Levend of overleden, onze dierbaren zijn mensen aan wie we vaak denken, dus het lijkt niet vergezocht dat zelfs degenen die al lang verdwenen zijn in onze dromen zouden verschijnen

Wat interessanter is, is de reden waarom ze zouden kunnen verschijnen. Droom je gewoon een herinnering, of probeert je geliefde een bericht te sturen? Vandaag zullen we enkele van de tekenen bespreken dat het in feite de laatste is die plaatsvindt.

Tekenen dat een overleden geliefde probeert te bereiken

Soms word je wakker en denk je niets aan de droom waarin je overleden familielid of vriend speelde. In zo’n geval droomde je waarschijnlijk gewoon van een tijd die jullie samen doorbrachten. Als je dromen echter een van de volgende reacties oproepen, kan dit erop wijzen dat een geliefde van de andere kant inderdaad je aandacht probeert te trekken.

1. Je voelt dat iemand naar je kijkt

Velen van ons krijgen het gevoel dat een geliefde die pas onlangs is overleden naar ons kijkt. Als je wakker wordt uit een droom en het gevoel hebt dat je niet alleen bent, dan kan het gewoon je geliefde zijn die probeert zijn aanwezigheid bekend te maken. Het kan hun manier zijn om u te laten weten dat ze voor u en uw welzijn zorgen.

Het gevoel bekeken te worden is meestal verontrustend, maar niet wanneer het een geliefde is. Wanneer u de leidende geest van iemand die dicht bij u staat voelt, moet u zich veilig voelen en gemakkelijk weer in slaap kunnen vallen.

2. Je ervaart levendige dromen van je geliefde

Je dierbaren herinneren terwijl je wakker bent, is iets anders dan levendige herinneringen aan hen hebben in je dromen. Dit laatste kan een teken zijn dat ze contact met je proberen te krijgen. Dit is vooral het geval wanneer dromen aan een gebeurtenis of iets denken dat normaal gesproken niet bij je opkomt.

Er kan ook een bepaald deel van de droom zijn dat je aandacht trekt. In dat geval wil uw overleden geliefde misschien dat u speciale aandacht schenkt aan een belangrijk ding in dat specifieke scenario.

3. Je wordt wakker met een vredig gevoel

Goed uitgerust en in vrede wakker worden is een gevoel als geen ander. Het is ook niet iets dat vaak genoeg gebeurt, dus je zou je kunnen afvragen waarom je plotseling wordt overmand door zulke emoties. Misschien was het gewoon de manier van je geliefde om te laten zien dat ze zich zorgen maakten over je gezondheid.

Uw overleden dierbaren maken zich misschien ook zorgen over hoe u omgaat met hun overlijden. Om deze reden geven ze je een gevoel van spirituele vrede dat je helpt om beter met hun verlies om te gaan. Ken je dat gevoel van acceptatie omdat je weet dat je je dierbaren uiteindelijk weer zult zien? Het is dat soort gevoel.

4. Je dierbaren zien er anders uit in je dromen

Soms verschijnen uw dierbaren niet altijd ‘in het echt’ in uw dromen. Ze konden hun aanwezigheid kenbaar maken door iets of een gebeurtenis waar ze je constant aan herinnerden toen ze nog leefden. Besteed aandacht aan deze kleine details, want ze kunnen een waarschuwingssignaal zijn of een teken van dingen die komen gaan in je leven.

5. Dromen die op werkelijkheid lijken

Dromen met familiebezoek kunnen soms zo levendig zijn dat dromers het moeilijk vinden om ze van de werkelijkheid te onderscheiden. Als je terugkijkt op hoe levendig je je dierbaren voelde, rook en hoorde, vraag je je soms af of ze er echt waren. Wanneer dromen deze echte staat hebben, kan er enig spiritueel contact in het spel zijn.

Je voelt deze dromen onmiddellijk als buitengewoon vanwege de emoties die ze oproepen. Als zodanig veroorzaken ze vaak de gevoelens van verdriet of verdriet waarvan je dacht dat je er overheen was. Beschouw dit niet als een teken dat uw dierbaren uw pijn opnieuw wakker maken, omdat ze gewoon proberen opnieuw contact met u te maken.

Dus, is dromen over overleden dierbaren normaal?

Dromen over overleden dierbaren gebeurt voor de meeste mensen niet vaak. Natuurlijk, af en toe na hun overlijden droom je misschien van hen dankzij een belangrijke herinnering. Zeker, hoewel ze niet in al je dromen een hoofdrol zullen spelen. Dat gezegd hebbende, wil je aandacht besteden aan dromen die bijzonder levendig zijn en sterke emoties oproepen. Dat kunnen tenslotte tekenen zijn dat uw dierbaren contact proberen te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.