6 Spirituele waarheden


Wetenschappers beginnen het eindelijk te begrijpen

Mensen hebben lang geprobeerd uit te leggen waarom dingen zijn zoals ze zijn. In moderne tijden hebben wetenschappers geprobeerd om verder te gaan dan de kennis die door priesters, profeten, yogi’s en vele andere spirituele leraren is verstrekt voordat we zelfs begonnen met het vastleggen van onze geschiedenis. Velen geloven dat de wetenschap nog veel in te halen heeft.Er zijn bepaalde spirituele onderwerpen, zoals het bestaan ​​van de ziel, die eindelijk de aandacht beginnen te krijgen die ze verdienen. Laten we het hebben over de meest voorkomende 6:

1. WE ZIJN SPIRITUELE WEZENS OP EEN MENSELIJKE REIS.

“We zijn geen mensen met spirituele ervaring. Wij zijn spirituele wezens met menselijke ervaring ”
~ Pierre Teilhard de Chardin.

We kunnen in een fysiek lichaam leven, maar dat is niet alles wat we echt zijn. Wij zijn de energie van bewustzijn. Een energetisch bewustzijn gemanifesteerd in fysieke vorm. Iedereen die BDE of astrale projectie heeft bestudeerd, weet heel goed dat het leven niet is wat het lijkt.Er zijn zoveel meer dingen begraven onder het niveau van ons bewustzijn dat we het moeilijk vinden om uit te leggen, omdat we hier nog geen volledig wetenschappelijk begrip van hebben, en we hebben geen gemakkelijke manier om er naar believen toegang toe te krijgen. (Intuïtie, Deja Vu, HSP, enz.)Maar dat betekent niet dat deze dingen niet echt zijn. Zoals elke vaardigheid of fysieke vaardigheid, moet je gewoon wat onderzoek doen en toepassen wat je hebt geleerd om het te ontwikkelen.

2. ONZE ZIEL STERFT NOOIT, WE VERANDEREN GEWOON ONZE FOCUS.

“Energie kan niet worden gecreëerd of vernietigd, het kan alleen van de ene vorm in de andere worden veranderd.”
~ Albert Einstein

Dankzij de kwantumtheorie halen wetenschappers langzaam het idee in dat we niet echt kunnen sterven. Energie kan niet worden gecreëerd en kan niet worden vernietigd. Het kan alleen van de ene vorm naar de andere veranderen.De dood (met uitzondering van spectaculaire sterfgevallen) is niet onmiddellijk. Zelfs in de medische wetenschap is het steeds moeilijker om te bepalen wanneer mensen dood zijn. Mensen “komen altijd terug uit de dood”.Er zijn zelfs mensen die uit de dood terugkeren met kennis, nieuwe talen en herinneringen die ze nog nooit eerder hadden gehad.

3. ALLES IS VIBRERENDE ENERGIE OP EEN BEPAALDE FREQUENTIE.

“Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan aan energie, frequentie en trillingen.”
~ Nikola Tesla

95% van de massa van het universum, donkere materie, is momenteel onzichtbaar voor onze zintuigen en onze interne instrumenten. Dit zijn trillingsfrequenties, net als al het andere dat je met je zintuigen kunt waarnemen.Je bent ook in staat om deze frequenties te vertalen in een begrijpelijke vorm. De eerste stap is om te weten en te accepteren dat elke massa niets anders is dan een trilling; kernen met elektronen die om hen heen draaien met een snelheid die een centripetale kracht creëert.Vaste materie bestaat niet. Het is alleen zo dat sommige materialen een sterkere centripetale kracht hebben dan andere.

4. DE REALITEIT KOMT VOORT UIT ONZE GEDACHTEN.

“Een man is alleen het product van zijn gedachten – wat hij denkt, wordt hij.”
~ Mahatma Gandhi.

Het komt eigenlijk neer op de wet van aantrekking. De kracht van het denken is de sleutel tot het creëren van uw realiteit. Alles wat je in de fysieke wereld waarneemt, vindt zijn oorsprong in de onzichtbare innerlijke wereld van je gedachten en overtuigingen.Om de meester van je eigen bestemming te worden, moet je leren de aard van je heersende gewone gedachten te beheersen – zoals het beheersen van je zorgen en je negativiteit. Zorgen maken is gewoon tijd en energie verspillen, dingen manifesteren die je niet wilt. Door je gedachten te beheersen, kun je de dingen van het leven aantrekken die je echt wilt.

5. TIJD IS EEN ILLUSIE.

“Tijd is een illusie”
~ Albert Einstein

Einsteins geloof in een onverdeelde solide realiteit was hem duidelijk, zelfs zozeer dat hij de scheiding die we ervaren als het ‘nu’-moment volledig verwierp. Hij geloofde dat er geen echte scheiding was tussen het verleden en de toekomst, eerder was er een enkel bestaan.Zijn meest beschrijvende getuigenis van dit geloof kwam toen zijn levenslange vriend Besso stierf. Einstein schreef een brief aan de familie van Besso en zei dat zelfs als Besso hem in de dood was voorgegaan, het geen gevolgen had, “… voor ons, natuurkundigen, is de scheiding tussen het verleden, het heden en de toekomst slechts een illusie, hoewel een overtuigend een. ”

6. ASCENTIE BETEKENT NIET ERGENS HEEN GAAN.

Ascentie gaat over het verlaten van de planeet, om gered te worden door buitenaardse wezens uit de wereld of om naar de hemel te vliegen. Het gaat er niet om The Shift online te zien ontvouwen, of te wachten tot de buitenwereld bewijs van een innerlijke verandering toont. Ascentie is een bewuste keuze voor het aangaan van evolutie.Ascentie is een staat van zijn. Een centrum van bewustzijn en bewustzijn in een hogere trillingsfrequentie. Dit is waarom we zijn gemaakt! “Ga je gang en experimenteer” en keer met ervaringen terug naar de Bron in een eindeloze lus van co-creatie en meesterschap.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Anne-marie van Cauter
Advertentie

3 gedachten over “6 Spirituele waarheden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.