Wie…


mareiki tekst

17 gedachten over “Wie…

  1. Men kan mijn tekst van vele kanten bekijken 😉
   Is geschreven door mij voor mensen die me niet zien zoals ik ben en zelf het wel altijd doe omdat ik met mijn innerlijk oog naar de mensen kijk..

   Like

      1. Wie zichzelf begrijpt, begrijpt ook een ander. Oordelen is de makkelijkste uitweg als je geen moeite wilt doen om te begrijpen. Alleen wie een ander veroordeelt, veroordeelt nog het meeste zichzelf 😉

       Like

 1. Zover hoef ik niet te denken. Jij, Marianne kijkt met je gevoel en de anderen met hun hersenen. Gelijk zijn is moeilijk. Niemand is een kopie van de ander.We denken of begrijpen elkaar is misschien een beter antwoord

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel Anna, ja ik kijk vanuit mijn hart en de meesten uit het Ego. Gelijke voel en zie je direct. Wees geen kopie van anderen, er zijn er al genoeg 😉 Mee denken en voelen met de ander is empathie en die kom je nog weinig tegen in deze wereld.

   Like

 2. Beste Marianne.
  Ik heb een vraag die mij blijft achtervolgen en waar ik tot nu toe geen antwoord op kreeg. Volgens Pim van Lommel, zijn bij al de mensen die hersendood zijn geweest, slechts twintig % die een BDE hebben gehad, waarom de andere mensen niet? En waarom is het percentage hooggevoelige mensen hetzelfde.

  warme groet.

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Dre

   Iedereen kan een hersendood mee maken, alleen zij die meer weten tussen hemel en aarde of spiritueel zijn, ervaren een BDE. Toevallig dat het percentage hetzelfde is, toch heeft dit niets met elkaar te maken. Ook niet iedere HSP maakt een BDE mee.

   Warme groet en fijn weekend
   Marianne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.