Haaroscoop


Haaroscoop

Wat zeggen de sterren over jouw kapsel en haar? Onze astrologe van kapsalon ‘het Koppie’ heeft de hele week haar astrologische talent tijdens het knippen ingezet. Lees snel uw Haaroscoop!

Ram 21 maart t/m 20 april

Als algemene regel neig je tot durf en risico’s nemen op alle gebieden van je leven. Je gevoel voor avontuur zie je ook bij de haarstijlen die je draagt. Rammen willen graag op de hoogte blijven van de laatste en opwindende haartrends. Waarschijnlijk ben jij de eerste die de nieuwste rages uitprobeert. Je bent ook imagebewust, dus voel je je het zekerst wanneer je alle nieuwste haarprodukten binnen handbereik hebt. Je voelt je waarschijnlijk het meest aangetrokken tot produkten die “instant” resultaat geven, want je hebt de neiging om te ongeduldig te zijn met alles wat te veel tijd of moeite kost. Ram wordt beheerst door Mars, welke de “rode” planeet wordt genoemd. Daarom zal je op een bepaald punt in je leven een sterke drang voelen om je haar in rode tinten te kleuren. Omdat je snel ergens op uitgekeken raakt kan je het best kapsels nemen die je op verschillende manieren kan dragen. Als je je haar kleurt kan je beter eerst een tijdelijke kleur nemen, want lange termijn verplichtingen zijn niks voor jou. Ook kan je nogal ongeduldig raken als je je haar wilt laten groeien, misschien zijn tijdelijke haarstukken of extensions dan een optie voor jou.

Stier 21 april t/m 20 mei

Stier wordt beheerst door Venus, de planeet van de schoonheid. Sommige van de meest prachtige mensen zijn onder dit teken geboren. Zelfs mensen die niet beschouwd worden als klassieke schoonheden, kunnen absoluut schitterend zijn wanneer ze hun eigen schoonheid hebben ontdekt. Je zal waarschijnlijk de neiging hebben om te steken bij je oude en vertrouwde haarstijl. Je bent nogal sceptisch over producten welke te mooi om waar te zijn lijken. Wanneer je hebt ontdekt dat een haarstijl je het meest flatteert, zal je waarschijnlijk niet zo snel veranderen. Anders dan de ram, welke impulsief hun kapsels elk ogenblik veranderen, zal jij je kapsel of haarproducten pas veranderen na er lang en serieus over nagedacht te hebben. Je wilt geen dwaze risico’s lopen, niet in je leven en niet met je haar. Als een aardse stier hou je van eenvoudige kapsels. Je zal de laatste zijn om de laatste haartrends te volgen. Het is te betwijfelen dat je absoluut schokkende of vreemde kapsels zal dragen. Het zal een verrassing zijn om je met paarse strepen of glitters in je haar te zien. Je geeft de voorkeur aan klassieke en elegante kapsels. Venus verstrekt de stieren vaak dik en natuurlijk gezond haar waardoor langere lengtes een goede keus kunnen zijn. Ook zal je waarschijnlijk ervan houden om je haar te versieren met haaraccessoires.

Tweeling 21 mei t/m 21 juni

Tweeling wordt beheerst door Mercurius. Wat je haar betreft, draag je het zelden hetzelfde voor een langere periode. Je zal misschien periodes hebben waarbij je elke dag een ander kapsel zal uitproberen. Of stemmingen hebben waarbij je je haar van kleur laat veranderen op regelmatige basis. In zo verre als het je bezig houdt wil je voornamelijk plezier met je haar hebben. Je bent altijd bereidwillig om nieuwe kapsels en produkten uit te proberen. Je zou nl. zo het produkt kunnen vinden waar je naar op zoek was, de haarstijl vinden die jeugdiger dan ooit maakt of nieuwe inspiratie krijgen voor de verzorging van je haar. Met je tweelingen natuur zal je het plezierig vinden om een paar basis kapsels te hebben welke je kan afwisselen. Je zal een haarstijl voor overdag en een andere voor de avond hebben. Je bent ook het type wat ook al heb je kort haar toch een lange pluk aan de voor of zijkant zal laten hangen. Ook hou je ervan om verschillende kleurnuances in je haar te hebben en experimenteren met haaraccessoires welke snel een nieuwe look creëren. Tweelingen moeten voorzichtig zijn met nieuwe haarprodukten, je natuurlijke nieuwsgierigheid en optimisme is prachtig maar geloof niet alles wat je hoort.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Je wordt beheerst door de intuïtieve, wispelturige en emotionele Maan. Daarom heb je de neiging om je kapsel te veranderen met de schommelingen van de maan. Kreeften geven een nieuwe betekenis aan veranderlijk haar. Je hebt een sterke eigen mening over wat je staat ongeacht wat anderen er van vinden. Volg je eigen gevoel daarin, want op de lange duur weet je zelf wel wat het beste voor je haar is. Vaak kies je haarprodukten gebaseerd op je eerste impuls. De maan heeft vaak de kreeften dik en natuurlijk golvend haar gegeven. Je houdt er waarschijnlijk van om je haar dicht tegen je gezicht te dragen, zodat je de zachtheid ervan tegen je huid kan voelen. Je draagt vaak traditionele haarstijlen en zal zelden worden gezien met wilde en ongewone haartrends. Heb je eenmaal een haarprodukt gevonden dat je bevalt dan zou je je er de rest van je leven aan willen vasthouden. Je voelt je niet prettig bij veranderingen in je leven.

Leeuw 23 juli t/m 22 aug

Leeuw vrouwen staan vaak bekend om hun schoonheid. Dit sterrenbeeld wordt beheerst door de Zon. Leeuw is nooit een muurbloempje of gematigd. Waarschijnlijk hou je van opvallende, brutale en dramatische kapsels. De zon is de leverancier van het licht, veel leeuwen zijn op een bepaald moment in hun leven blond of zouden het willen zijn. Een ware leeuw houdt van aandacht en draagt het haar graag in een stijl die opvalt. Maar maakt het niet te bont !
Goud is de kleur van de leeuw. Plaats een paar gouden highlights rond het gezicht en bovenop bij blond haar. Bronze bij bruin haar, koper bij rood haar en burgundy bij zwart haar. Je wordt graag verwent en wil speciale aandacht in alles, dus ook wat je haar betreft. Vaak voel je je aangetrokken tot lange manen, welke je ook best zullen staan. Je bent bereid om geld uit te geven voor je kapsel en voor de beste haarprodukten. Nog meer dan bij andere sterrenbeelden is je haar je grootste trots.

Maagd 23 aug t/m 22 sept

Als maagd sta je in het teken van Mercurius, de mentale planeet. Je bent waarschijnlijk erg bezig om goede besluiten te nemen wat je haarverzorging betreft. Je neigt naar perfectionisme wat betreft de kwaliteit van de producten die je gebruikt. Ook zal je voorkeur gaan naar zo natuurlijk mogelijk, zo weinig mogelijk chemie en goed voor het milieu.
Je experimenteert graag met eigen haarverzorgingsrecepten welke gebruik maken van kruiden en andere natuurlijk ingrediënten. Ook geloof je in het belang van voeding en vitaminen om mooi haar te verkrijgen.
Als maagd gaat je voorkeur ook uit naar de meer natuurlijk vallende kapsels. Veel maagden zullen hun haar in een wat langer natuurlijk vloeiend kapsel hebben. Maagd is een aarde teken en je neigt dan ook naar aardse en praktische haarstijlen.

Weegschaal 23 sept t/m 22 okt

Over de weegschaal heerst de planeet Venus, de planeet van liefde en schoonheid. Weegschaal wordt beschouwd als een van de meest mooie Zon tekens.
Totale evenwicht is belangrijk voor je en het is een deel van je eeuwige zoektocht. Als een ware weegschaal streef je eerder naar een totale “look” dan dat je je richt tot een specifiek deel. Daardoor gaat je voorkeur uit naar een totaal uiterlijk met mooi haar wat daarbij harmonieert.
Je haarverzorging is erg belangrijk voor je en je gebruikt graag kwaliteitsproducten.
Je wilt het beste wat er te koop is !

Schorpioen 23 okt t/m 22 nov

Pluto overheerst over de schorpioen. Dit zorgt voor mysterie en uitersten in schoonheid. Pluto houdt van transformatie en drama. Je houdt ervan om steeds weer te wisselen van haarstijl of totale uiterlijk. Je vind ook veel zekerheid in je verschillende stijlen.
Het maakt je niet uit hoe ongewoon of excentriek je kapsel is. Als schorpioen zal je alles willen uitproberen zelfs de meest schokkende haartrends. Een nieuwe haarstijl geeft je een gevoel van macht en bevrediging.
Ook voor je haarverzorging wissel je constant producten af en probeer je steeds weer alles uit.
Wat niet altijd even verstandig is !

Boogschutter 23 nov t/m 21 dec

Over de boogschutter heerst Jupiter. Je houdt van nieuwe ideeën en trends. Ook heb je de energie en wil om nieuwe dingen te proberen. Maar je voorkeur gaat uit naar een simpel, nonchalant kapsel waarbij je niet te lang voor de spiegel hoeft te zitten.
Als je een ware boogschutter bent zal jee een no-nonsense type zijn, waardoor je kapsels zal kiezen die makkelijk te onderhouden zijn. Dat zelfde geldt voor je haarprodukten, je wilt ze het liefst zo multifunctioneel.
Gelsprays waarmee je kan stylen en afwerken hebben bij jou de voorkeur.

Steenbok 22 dec t/m 20 jan

Je hebt de neiging om conservatief en klassiek te zijn in je smaak. Als steenbok zal je niet zo snel aan een rage meedoen. En zeker niet wat je kapsel betreft. Ook voor je haarproducten zal je niet zo snel iets nieuws uitproberen.
Je geeft je geld liever uit aan een goede knipbeurt dan aan een onzeker nieuw product.
Ook doe je alles liever volgens de regels. Je wilt gewoon dat je haar goed zit en houdt niet van onafgewerkte kapsels.
Voor jou is een goede haarstijl het belangrijkst voor je uiterlijk.

Waterman 21 jan t/m 19 feb

Je bent een non-conformist diep in je hart. Je houdt er niet van om ook maar een trend te volgen wat je kapsel betreft. Watermannen houden er meer van om hun eigen trend te zetten. Je bent vaak de eerste die nog onbekende haarproducten ontdekt. Ook hou je ervan om vaak van haarkleur te veranderen. Maar laat dit op een goede manier gebeuren anders verpest je je haar.
Alle kleuren zijn bij jou mogelijk zelfs fuchsia gekleurde lokken, want je shockeert anderen ook graag.
Een “messy” kapsel met een combinatie van gekleurde dreads, vlechtjes en steile strengen vind je vast iets voor jou.

Vissen 20 feb t/m 20 maart

Je houdt eerder van rustige kapsalons dan gestrest te raken van drukte om je heen.
Je hebt een zachtaardig, vriendelijk karakter waardoor je je snel van alles laat aanpraten. Maar probeer je zelf niet te laten dwingen tot een kapsel wat je eigenlijk niet mooi vind of waar je je ongemakkelijk bij voelt.
Een ware vis is dromerig en artistiek, je kapsel zou dat moeten weerspiegelen. Je hebt een bescheiden houding wat je haar betreft en de neiging om net zo vaak als je gedachten van haarstijl te veranderen.
Van lange blonde lokken tot een rood kort koppie.

Gratishoroscoop.nl

Advertentie

8 gedachten over “Haaroscoop

 1. Leuk weetje: Tibetanen checken ook hun kalender voor ze naar de kapper gaan. Sommige dagen brengen geluk of ongeluk als je dan je haar laat knippen. Voor wie vandaag zijn haar liet knippen: vandaag brengt “gevaar voor hindernissen, ziekte en schade aan lichaam of geest.” Je hebt zelfs hier tegenwoordig een app voor.

  Geliked door 1 persoon

  1. Had ik niet verwacht dat Tibetanen een bijgeloof hebben betreffend haar laten knippen.

   Zelf heb ik geen bijgeloof, het zijn degene die er een geloof bij hebben en anderen hiermee beïinvloeden. Net zoals Vrijdag de 13e dat eigenlijk een gewone dag als alle andere vrijdag is. Alleen hiermee maakt men mensen onnodig bang.

   Bedankt om toch het leuke stukje te delen, dank je wel 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.