2018, een mooi jaar


♡ 7 redenen waarom 2018 zo mooi wordt!

#Eén De energie van 2018 komt numerologisch overeen met het meestergetal 11 (want 2+0+1+8=11). Dit betekent dat de transformerende energie van de 11 het hele jaar door mee gaat stromen in al jouw persoonlijke groeistukken, trillingsverhogingen en shifts.

#Twee 2018 wordt het Chinese Jaar van de Hond, een jaar waarin trouw, vriendschappen, samenwerking en hartsverbindingen volop aanwezig zullen zijn. Je zult merken dat je hierdoor én door de 11/2-energie (want 1+1=2) geleid wordt om je relaties op een hoger level te brengen, en dat relaties waarin dit niet lukt, stilaan meer en meer uit je energieveld zullen verdwijnen. Hogere level-relaties zijn relaties waarbinnen volop respect, liefde, steun, inspiratie gedeeld wordt, waarin je je thuis voelt, en waarbinnen je veilig kan groeien.

#Drie Een ander kenmerk van dit jaar is dat je meer kunt bereiken dan anders, wanneer je vólop jouw kwaliteiten gaat inzetten en gefocust blijft op je doel. Gestaag verder werken en doorzetten zal nodig zijn, maar zal ook meer dan ooit lonen, en zal zich vertalen in een steeds groeiend gevoel van zelfvertrouwen, voldoening en vreugde. Je ontdekt steeds vaker dat je het inderdaad wél kan.

#Vier De 18 is in de tarot de kaart van de Maan, en 18/9 legt ook numerologisch de nadruk op het leren in balans brengen en loslaten van emoties, onzekerheden, afhankelijkheden en twijfels. De vrouwelijke energie gaat zich krachtiger manifesteren in de wereld, maar ook in jezelf. De ‘zachte kracht’ treedt steeds meer op het voorplan, en oeroude trauma’s uit het collectief vrouwelijk bewustzijn krijgen heel wat healing. De sleutel naar die healing is jezelf steeds meer laten groeien in onvoorwaardelijke liefde voor jouw echte Zelf, daaruit vloeit ware kracht.

#Vijf Heb je nog bepaalde angsten die je blokkeren op je weg, dan is 2018 hét jaar om ze door te gaan, en jezelf daardoor te bevrijden en naar een hoger level te tillen. De 11 stuwt ieder individu en heel de maatschappij om uitdagingen door te gaan en daardoor een grote groeisprong te maken. Hoe makkelijk je deze sprong zal maken, hangt af van hoe sterk je het meent met je Zélf, hoe sterk je verlangen is naar meer vreugde, liefde, luchtigheid en makkelijkheid, en hoe sterk je engagement is om jouw Hemel op Aarde neer te zetten. Dit jaar is het meer dan ooit jouw inzet die bepaalt hoe je resultaten zullen zijn
.
#Zes De 18/9 zal je vaak confronteren met hoe jouw balans is in geven & ontvangen, met de noodzaak om je grenzen af te bakenen. Ook zal de 18/9 je leren ‘nee’ te zeggen wanneer dat gezond voor je is. Deze trilling zal je gevoeligheid vergroten. De 11-trilling kan de algemene onrust maar ook die in jezelf vaak sterk verhogen, dus zoek de voor jou beste manieren om te ontspannen en te ontladen. De rust en de stabiele vastheid van de natuur wachten op je!

#Zeven De powerperioden dit jaar helpen blokkades en versluieringen los te maken, oude lagen en emoties op te schonen, en je bewust te maken van de vernieuwer en voorloper in jezelf. Je zal je gaandeweg sterker en veiliger gaan voelen in wat jij wil neerzetten in dit leven, en je zult ontdekken dat er heel wat meer steun op je weg is dan je eerder dacht. Je zal vaak ook een stevige stimulans krijgen om vooruit te gaan, om als dat nodig is op het voorplan te gaan staan en jouw waarheid te spreken.

Powermaanden van dit jaar:
• Februari (22/4), april (222/6) en september (11/2) zijn scharniermaanden. Door de onderliggende 11/2-trilling van dit jaar zijn dit maanden waarin de trilling echt hoog kan zijn en er veel onverwachte (of verwachte) uitdagingen kunnen zijn. Door deze door te gaan en te overwinnen, kan je grote groei neerzetten, en ontdekken dat je tot veel meer in staat was dan je dacht te zijn. Gebruik al je tools, kennis, wijsheid, ervaring en energieën om deze groeispurt op een goeie manier te nemen, en er het maximale uit te halen.

• Juli en november zijn dan weer afwerkmaanden, waarin veel oude lagen, verbindingen, plaatsen en energie uit je leven en je systeem verdwijnen – vooral als jij dat toestaat.

Kortom, 2018 wordt een jaar waarin je uitgedaagd wordt om het onderste uit de kan te halen, om al wat en wie je bent in te zetten & waarin je zo zoetjesaan het landschap om je heen zal zien veranderen. De veranderingen gaan snel, er zijn veel onverwachte wendingen.

Dichtbij jezelf blijven & de verantwoordelijkheid voor je eígen leven nemen zijn dan ook de boodschap.
Fijn weekend! Liefs, Barbara

#HappyVibes #HappyYou
{ inspiratiebron: nieuwetijdskind.com }

4 gedachten over “2018, een mooi jaar

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.