Een spinnenweb van gedachte


Een spinnenweb van gedachte

Heb je wel eens goed naar een spinnenweb gekeken. Zo prachtig transparant en gebouwd van dunne draadjes die zo kleverig kunnen zijn wanneer je deze aanraakt. Toch vangen deze zeer dunne draadjes de meeste vliegen die in het web vliegen.

Deze prachtige transparante spinnenweb kun je vergelijken met je gedachten die ooit eens ontstonden in alle stilte en leegte. Gedachten die eenmaal gevangen worden in het kleverige web, zijn moeilijk los te laten. Ze kunnen alleen oplossen waar ze ooit eens geweven zijn….in de stilte.

Marianne ©

foto van Mareiki.

Advertenties

8 gedachten over “Een spinnenweb van gedachte

    1. Een heel mooi en helder inzicht Ans, bedankt om te delen. Belangrijkste is dat je niet mee gaat in hun gedachten, manipulatie of macht. Hoe meer voeding je er aan geeft, des te meer plezier ze zullen hebben. Jezelf gevangen zetten is ook een keuze, net zoals alles wat tegen je gezegd wordt, je neemt het aan of niet 😉 Zelf ken ik mijn hele leven zulke mensen, het is een zware les om te leren bij jezelf te blijven en niet met hen mee te gaan. En toch zijn deze een hele goede leermeester 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.