Spiegel


mooi tekst spiegel

Advertentie

8 gedachten over “Spiegel

  1. Wanneer je jezelf omringd met een witte cocon of ‘jas’, ben je goed beschermd. Ook in je eigen kracht gaan staan trekt zelfvertrouwen aan zodat je weinig lading over je heen krijgt. Wanneer je ellende voelt, stuur het in liefde terug naar de afzender.

   Like

 1. zo kreeg ik daarnet een appje van mijn zoon die in Mallorca zit.
  Mam er ligt hier een bejaarde dakloze man op een bankje onder een dekentje. Heb hem 2 hamburgers v/d Mac en een blikje cola gekocht! Ohhh… hier schiet ik dan weer bijna van vol!

  Mijn icoontje heeft een ander kleurtje daar ik een ander mail adres heb. Krijg helaas geen berichtjes van jou meer ook de mail. Is al enkele dagen in behandeling staat er als ik het opnieuw probeer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ahh wat lief Marion van je zoon. Zo moeder zo zoon en valt de appel niet ver van de boom.
   Zou ook helemaal volschieten als moeder, vooral trots zijn omdat hij zo’n goed hart heeft en begaan is met mensen die het minder hebben. Is ook een soort dankbaarheid van je zoon omdat hij het goed heeft en daarom deelt.

   Zie het dat je een nieuw icoontje heb, normaal een andere kleur. Gelukkig herken ik je aan je schrijven 😉 Gaat het een beetje met na het overlijden van je oom. Sterkte en liefde van mij ❤

   Like

 2. Hoi Marianne,
  Ik zou inderdaad exact hetzelfde gedaan hebben als mijn zoon! Wat dat betreft zitten we op dezelfde golflengte en vond ik het mooi aansluiten bij het artikel.

  Wat kei lief dat je informeert naar hoe het met me gaat! Tranen rollen me over de wangen.
  Van kinds af aan was er weinig tot geen contact met oompje. Toch gaat het je niet in de koude kleren zitten. Het is dan ook meer de manier waarop! Het had ook anders gekund! Toch probeer ik me te verplaatsen in de situatie en te begrijpen.
  Erg vind ik wat voor littekens het achter laat bij degene die er bij uit moesten komen. Zal nog lang op de netvliezen blijven staan. Meer dan er voor ze zijn en luisteren kan ik niet.
  Al zou je zo veel meer willen doen!

  Verder ben ik op het moment beetje wankel op de benen. Gisteren het gevreesde tosti ijzer onderzoek gehad met aansluitend de uitslag v/d chirurg. Tweede mijlpaal is bereikt!! 10 jaar vrij van! De voorafgaande stress komt er nu bij me uit!

  Hoe gaat het met jou? Heb je nog nieuws over de kleine baby?

  Liefs Marion

  Geliked door 1 persoon

  1. We delen gewoon dingen samen die we in de ander herkennen, heel mooi 🙂

   Het is van mijn kant pure meeleven en belangstelling voor jouw persoontje. Want je heb toch wel een speciaal plekje 😉

   Ahhh niet huilen, al begrijp ik het wel wanneer iemand echt belangstelling voor je heeft dat recht uit het hart komt. Dikke knuffel voor jou

   Soms is er zijn al voldoende en meer kun je gewoon niet. Sterkte ❤

   Wow wat een geweldig nieuws voor je lieverd. Gefeliciteerd met je goede uitslag, super voor je! Heel logisch die stress en alles van afgelopen tijd moet er uit. Nu kun je lekker ontspannen.

   Weet alleen dat de baby stabiel is, meer niet.

   Veel liefs voor jou 😘 😘

   Like

   1. Dankjewel voor je warme woorden!
    Wat goed om te lezen dat de kleine spruit stabiel is. Dat klinkt al positief in de oren. Hopelijk kan er nu voorzichtig vooruit gekeken worden!

    Liefs xxx

    Geliked door 1 persoon

    1. Met liefde doe ik dat lieverd, weet je van me. Zeker fijn dat de kleine stabiel is, hoor niet veel meer ervan. En geen nieuws is goed nieuws. Liefs Marianne 💜💚💙

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.