Video: Het leven van de dood


Het leven van de dood

Deze mooie kleine video getiteld ‘Het leven van de dood’ is gemaakt door de Nederlandse Marsha Onderstijin. Het volgt een herkenbare, maar vriendelijke versie van de dood.

Je kunt bijna de pijn van de dood voelen als hij eindelijk beseft dat alles wat hij aanraakt voor altijd verloren is..

 

 

14 gedachten over “Video: Het leven van de dood

 1. Marianne, ken jij de boeken van Marie-Claire van der Bruggen. Zij geven een heel andere versie van de dood. Want de dood bestaat niet. De ziel besluit, dat hij genoeg geleerd heeft en wil of gaat naar Huis en hij laat het gehuurde omhulsel achter. En dat kan een troost zijn voor diegene, die achter blijven.

  Geliked door 1 persoon

  1. Marie-Claire ken ik nog van Hyves. Weet dat ze boeken mooie boeken schrijft, alleen nog niet gelezen.Wel de boeken van Jozef Rulof die ook zo prachtig en waarheid zijn..

   Klopt, er bestaat geen dood. Slechts het lichaam sterft en de ziel of geest gaat verder. Zelf volg ik ”Een cursus In Wonderen”, een cursus naar je ware spirituele zelf.

   De achter blijvenden moeten er wel in geloven dat er een ‘leven’ na dit leven is. Anders is er nog geen troost.

   Like

 2. Een oud baker praatje hier in maastricht is: als iemand dood is, is het lichaam 21 gram lichter. De ziel gaat terug naar Onze Lieve heer zeg ik altijd en het lichaam gaat voor altijd slapen en bij begraven ruimt het zichzelf op. Ook als het ergens zou lichaam begint het met opruimen. Zelf meegemaakt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het mag dan een bakerpraatje zijn, maar is wel waar. Als de ziel of geest het lichaam verlaat, weegt het lichaam lichter. Bij overlijden staan we er niet bij stil, zouden we eigenlijk wel moeten doen.

   Helemaal waar wat je zegt, bij het slapen gaat onze ziel ook op reis naar de Sferen, is het lichaam ook lichter. Heb het zelf heel veel mee gemaakt, dus geven we elkaar een handje 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.