Video: De houten kom


Kinderen bezitten meer wijsheid en inzichten als de meeste volwassenen.
Prachtig hoe dit kind zijn ouders een inzicht gaf..

16 gedachten over “Video: De houten kom

 1. Het filmpje zelf nooit gezien, maar wel over gehoord van mijn dochter die er door in tranen was! Van kleins af aan heeft zij iets met oudere mensen, en die mogen geen onrecht aangedaan worden! Dan flipt ze als ene malle!

  Geliked door 1 persoon

  1. Misschien heb je nu via het filmpje er een beeld bij gekregen wat je dochter voelde of voelt. Dat je dochter dat zo aanvoelt heeft ze zelf in een vorig leven zo gekend toen ze oud was. Het kan een stuk verwerking zijn. Hetzelfde als onrecht, ook dat heeft ze heel veel gekend. En ja, zelf flip ik ook hoor, zeker bij dieren, kinderen en ouderen..

   Like

    1. Wow wat een enthousiaste reactie 😀 Mijn antwoord kreeg ik door en natuurlijk gelijk delen. Want ik weet met wie ik kan delen of niet. Ben benieuwd wat je dochter zal zeggen 🙂

     Like

     1. Blij dat je het gedeeld hebt! Zowel ik alsook mijn dochter staan hiervoor open. Ze vond het een bijzondere reactie waardoor we in een goed gesprek belandde. Ook was ze nieuwsgierig naar mijn reactie op het filmpje (geen waterlanders maar wel een brok gevoel in de keel).
      Jou reactie geeft op vele punten verheldering (kijkende naar hoe ze vaker kan reageren op iets).
      Vaak zit ze met vragen waarop ik de antwoorden niet heb dit daar zij meer ziet dan ik. En dan twijfel ik om het je te vragen ivm een stukje privacy naar haar toe.

      Liefs Marion

      Geliked door 1 persoon

      1. Ben zelf ook blij, het kwam spontaan binnen en dan is het altijd goed. Zo had ik gisteren nog een reading gedaan met een overleden moeder voor haar dochter. Alles kwam spontaan binnen en klopte helemaal 🙂

       Fantastisch dat je dochter nu een heldere kijk heeft waarom oudjes haar zo raken. Misschien kan ze nu in gevoel er anders tegen aan gaan kijken.

       Lieverd, wanneer je dochter vragen heeft, deel ze gerust als ze zelf toestemming geeft. Tenminste….als ik het antwoord dan wel weet. Weet niet alles, daarom leer ik zelf ook nog. Mocht het te privé zijn, stuur dan een mailtje.

       Liefs
       Marianne

       Like

       1. Wat ben je toch een bijzonder persoon Marianne!! Wat moet het je knetter goed doen om mensen zoals hier boven staat beschreven te helpen!! Prachtig!

        Denk dat mijn meissie op d’r plek is tussen de oudjes die ze mag verzorgen (stage, opleiding)

        Heb haar jou boodschap doorgegeven.

        Dankjewel namens ons beide❤

        Geliked door 1 persoon

        1. Wat een warme reactie, dank je wel voor je welgemeende woorden, want dat voel ik zeker! Vind mezelf niet zo bijzonder, wel eenvoudig en bescheiden 🙂

         Al heel veel van deze readings gedaan voor mensen. Ben dat niet zomaar gaan doen en mezelf eerst laten testen door paragnosten en mediums. Deze zeiden dat ik voor 99% zuiver bent. Al wist ik het diep van binnen, mooi is wel de bevestiging. Zelfs mensen die niets zeggen, lees ik en deze frappant en ongelooflijk reageren. Soms zou ik het willen delen op mijn blog, maar moet rekening houden dat niet iedereen open staat voor spiritualiteit of het paranormale 😉

         Prachtig de opleiding die je meissie volgt. Een warm en liefdevol beroep. Weet heel zeker dat ze slaagt, al is het maar met haar liefde voor oudjes. Heel veel succes voor haar.

         Mooi zo dat je het hebt door gegeven. Ze mag ermee doen wat ze zelf wilt. Niets moet, alles mag 😉

         Met liefde gedaan wijfie voor jou en je meissie ❤

         P.S: Je droom is ook uitgelegd..

         Like

  1. Hoe bestaat het, weer niet? zelf zie ik het wel en met mij vele anderen toch ook.

   Een pracht verhaal:
   Grootvader woont bij zijn zoon, schoondochter en kleinzoon in. Grootvader is slechtziende en beeft heel erg met zijn handen dat een groot geknoei aan tafel is. Dat ging irriteren en zette de zoon zijn vader aan een tafeltje apart met een houten kom. Soms liep er een traan over grootvader zijn wang.

   Op een dag was het kind met hout bezig waarop zijn vader vroeg ”wat ben je aan het maken kind”? Waarop het jongetje zei ”Houten kommen voor jullie als je oud wordt” Dat zette zijn vader aan het denken en vanaf die dag mocht grootvader weer mee eten aan de familie tafel.

   Dit is dan verteld, met het filmpje erbij is het nog mooier..

   Like

 2. Jongere mensen beseffen vaak niet, dat hun dat ook kan gebeuren als ze oud zijn. En als de kinderen dan denken: “ik heb geen leven meer door mijn knoeiende vader”, dan vergeten ze, dat die oude man hun het leven heeft gegeven en toen zij klein waren ook knoeide met hun eten.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat een prachtig inzicht en o zo waar. Veel jongeren beseffen niet of denken er nog niet aan dat ook zij ooit eens oud en/of behoeftig zullen zijn. Weer zo een mooie mooie, als kind knoeien….prachtig, mijn compliment 🙂

   Like

 3. Wat een mooi antwoord jonge mensen zijn er niet mee bezig als ze zelf ouder worden hoe het zou zijn. Maar jonge kinderen zien dit anders dit zie je in het filmpje. wel hard van die ouders zou het zelf nooit doen.

  Like

  1. Inderdaad een prachtig antwoord en inzicht van Annamilala Marianne.Ze heeft daarvoor ook mijn compliment gekregen.

   Zou het zelf ook nooit doen. Hoe een oudje ook mag zijn, behoud altijd je respect voor hen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.