Ontvangen


Mensen willen graag datgene ontvangen wat ze zelf niet willen of kunnen geven..

foto van Mareiki.

Advertentie

8 gedachten over “Ontvangen

  1. We hoeven niet met elkaar eens te zijn om te kunnen delen 🙂 Deze quote is gebaseerd op iemand die ik ken. Deze wilt wel liefde en aandacht krijgen, maar kan of wilt het zelf niet geven..

   Zelf ben ik ook altijd vriendelijk tegen iedereen, zelfs tegen onvriendelijke mensen. Hiermee toon ik mijn goede wil en de behoud eer aan mezelf. Wat de ander ermee doen? is hum zaak.

   Wanneer mensen denken dat ze een loopje met je kunnen nemen, geef je zelf niet (goed genoeg) je grenzen aan, mensen voelen dat intuïtief aan.
   Ook wanneer men je pest, zeg dat meer over diegene dan over jou zelf.

   Like

 1. Diegene, die pest is sociaal on-aangepast of stinkend jaloers op jou. Bovendien voelt iemand dat intuïtief aanvoelt,komt, omdat die persoon datgene van jouw ziel hetgeen niet mee is gereïncarneerd is feilloos kan voelen en dat gedeelte staat open om gepest te worden. Tegenwoordig blijf ik niet meer vriendelijk tegen onvriendelijke mensen. Je kunt beter vragen waarom ze zo onaardig doen tegen je, als jij daar geen aanleiding toe hebt gegeven.
  Dan stel je ook grenzen, zo van:” hoe durf je zo rottig tegen mij te doen, terwijl ik jou niets in de weg heb gelegd?” Waarschijnlijk weer afgunst.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat klopt, of deze kent geen respect of er is inderdaad jaloezie in het spel.

   Wanneer je jezelf gaat afvragen waarom de ander zo onvriendelijk doet tegen je, ga je het bij jezelf zoeken. Niet alleen dat, onbewust neem je de energie zo ook over van diegene en belast je jezelf er alleen maar mee.

   Vriendelijkheid kost niets en wie het niet wilt ontvangen, jammer dan. Maar ga het ooit bij mezelf zoeken of afvragen. bij je eigen energie blijven is het beste wat je kunt doen.

   Heb veel uit ”Een Cursus In Wonderen”geleerd. Daar leer je hoe met zulke mensen om kan gaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.