Beloften..


Vriendelijke mensen maken beloften, eerlijke mensen maken ze waar..

houdt een belofte, 3D-rendering, tekst op richting teken Stockfoto - 68928782

Mij is ook zoveel beloften gedaan en zeer weinig mensen zijn ze echt nagekomen. Geloof eerlijk gezegd niet meer zo in beloften of beloftes..

Advertenties

19 gedachten over “Beloften..

  1. Ook dat klopt Paul..

   Mijn ervaringen mensen altijd zo geweest en hoeft niet voor iedereen hetzelfde te zijn of dezelfde visie. Vriendelijke mensen hebben me hele moie beloften gedaan en nooit nagekomen, niet omdat ze het konden, maar omdat ze het niet wilden. Daarentegen waren er minder vriendelijke mensen die wel eerlijk waren en hun beloften wel na konden komen.

  1. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, herkennen elkaar en kunnen het ook delen. Vertrouwen in de mens kun je kwijt raken, zolang je het vertrouwen in jezelf maar niet kwijt raakt, dat is het allerbelangrijkste.. Sterkte met je verwerking Sabrina ❤

  1. Bij mij is het heel veel gebeurd, daarom geloof ik niet gauw meer of iemand hun belofte nakomen. Ben zelf eerlijk en kom daarom ook mijn beloften na. Als ik niet zeker ben, beloof ik niks 😉

 1. Ik houd uit ervaring niet vast aan beloften en mooie praatjes, dan word je minder teleurgesteld. En is de verassing veel groter wanneer er wel woord word gehouden. Dan geniet je dubbel zo hard ervan.

  1. Zo belazer je jezelf dan ook niet. Hetzelfde met op iets te gaan rekenen dat ook zo teleurstellend kan zijn. Je houd jezelf eigenlijk voor de gek. Zo is het, een onverwachte verrassing is welkomer dan een teleurstelling/

 2. Mooi verwoord. Ben ook even mijn geloof in beloftes kwijt, maar besef ook dat je niet iedereen over dezelfde kam mag scheren.
  Sommige mensen zijn gewoon oprechter dan andere.

  1. Dank je wel JasMien. Je mag je geloof in beloftes van anderen kwijtraken. Maar beloof jezelf dat je in jezelf blijft geloven, daar kom je het verste mee.
   Helemaal waar, sommige zijn oprechter dan andere 🙂

 3. Eerlijke mensen zijn soms ook vriendelijk 😉 maar ik begrijp wel wat je bedoeld , liever eerlijk zijn dan iets beloven en niet nakomen. Fijn weekend Marianne.

  1. Helemaal mee eens Marijke, eerlijke mensen zijn ook meestal vriendelijk. De combinatie is prachtig, al vind je deze zelden samen. Fijn dat je het ook vanuit mijn visie bekijkt 😉

   Fijne Zondag nog Marijke 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.