De Engelen over 2017


De Engelen over 2017

2017 wordt een jaar van vernieuwing, ontwikkeling. Het jaar om in de spotlight te staan en te stralen! Je hebt waarschijnlijk het gevoel gehad dat je in 2016 tegen allerlei blokkades aanliep en dat je voornamelijk zaken aan het afsluiten was. Dat klopt, 2016 was een jaar waarin veel cycli afgesloten werden, zodat er mooie nieuwe dingen binnen kunnen komen in ons leven. Helaas ziet de mens dit vaak anders. We houden graag vast aan alles wat we kennen en hebben, en wanneer er dan iets uit ons leven vertrekt ervaren we dat als problematisch en als een verlies. Gelukkig ervaren we dan later dat er nieuwe mensen en projecten in ons leven komen waar we blij mee zijn. Tegenwoordig zijn wel steeds meer mensen zich bewust van het feit dat je eerst het oude af hoort te sluiten voordat er wat nieuws in je leven kan binnenkomen, de ene deur sluit zodat de andere open kan gaan.

2017 is zo’n net geopende deur. Je hebt een heel jaar om deze nieuwe omgeving te onderzoeken, nieuwe plannen te ontwikkelen en daaraan te beginnen. Het brengt je een nieuw perspectief en het is de tijd om onafhankelijk te denken en handelen. Zo kun je jouw kwaliteiten ontwikkelen en je talenten en passies gebruiken in onze Wereld. Je kunt samenwerken met anderen en toch je individualiteit bewaren. 2017 ligt aan je voeten en biedt je de gelegenheid om als een dirigent de leiding te nemen in jouw leven.

Het jaar 2017 brengt dus veel nieuwe mogelijkheden en veel activiteit met zich mee. De behoefte om op onderzoek uit te gaan, nieuwe dingen te bedenken en ontdekken – vooral ook nieuwe dingen te scheppen – zal ervoor zorgen dat veranderingen in gang gezet worden. Het is een jaar waarin een hobby omgezet wordt in een roeping, waarin je nieuwe vrienden of zakenpartners ontmoet, waarin je je huidige interesses uitbreidt en nieuwe ideeën verder ontwikkelt. Het kan zijn dat door één ding in werking te zetten, vrijwel alle aspecten van je leven meegetrokken worden in verandering.

Bron:onbekend

Advertenties

2 gedachten over “De Engelen over 2017

 1. MARIJKE HALLO,

  BIJ DEZE WILDE IK JE NOG EEN HEEL LIEFDEVOL ,GEZEGEND EN GEZOND 2017 TOEWENSEN.

  DAT IK WEER EEN HEEL JAAR AL JOUW LIEFDEVOLLE BERICHTEN MAG BLIJVEN ONTVANGEN.

  MET VEEL WARME LIEFDE TOEGEWENST,

  HELENA

  ________________________________

  1. Hallo Helena 🙂

   Dank je wel Helena, voor jou ook nog een warm, liefdevol en gezond 2017.

   We gaan ons best doen om liefdevolle inzichten te blijven delen. Heel leuk te lezen dat je mijn berichten wilt blijven ontvangen.

   Heel veel liefde, licht en warmte terug ❤

   Warme groet
   Marianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s