De levenskracht van 11.11.11


De levenskracht van deze 11:11:11

De poortopening lijkt op 33 in trilling, maar helaas, is echt een # 44 energie die zich ontvouwt in het heilige oneindigheidssymbool 8. De energie van 33 is de drie-eenheid, de heiligheid in al je keuzes. Je lichaam, verstand en geest in overeenstemming met je Zielsevolutie. Binnen dit getal mag je de scherpe meskant van besluiteloosheid niet overspannen. Het is een DNA-sequentie activering die je toegang geeft tot de diepste kern van je licht. Je staat neus aan neus met dat wat je lichte en donkere, en grijze materie vertegenwoordigt. Geen instructies, geen ontkenningen, geen weglopen van wat waarheid is. De 33 vraagt je om zonder zadel in de zee van ontkenning te rijden en je te laten uitkleden tot de ware basis van je natuur.

Met de essentie van 44 bouw je je toekomst gedachte per gedachte, steen voor steen. Geloof diepgaand tot je het bewijs ziet. Houd vast doorheen alle keuzes en veranderingen. Blijf in evenwicht voor wat je weet dat goddelijke waarheid is en het platform van licht zal vaste vorm krijgen. Het meestergetal 44 brengt ons terug naar een plaats van oneindigheid, wat twee was, wordt één. Met de vibratie 8 betreden we de plaats in gedachten en energie van ‘zo boven, zo beneden en van binnen.’ Deze configuratie geeft je de eeuwige poort die je doorheen alle vroegere beperkingen begeleidt. Het is een getal van voorbijgaan aan wat je kent als je normale grenzen; het is pure spirituele atomaire energie.

Binnen deze 11:11:11 Poort staan de planeten Jupiter, Mars en Pluto op een lijn en creëren een gouden driehoek van kracht, een planetaire poort die zich voor ons opent om terug naar de waarheid van ons wezen te gaan. Samen met dit op 11:11:11, komen vier krachtige sterren aan de hemel, bekend als de ‘Koninklijke Sterren van Perzië’, om ons naar krachtige keuzes te begeleiden. Regulus in het sterrenbeeld Leo, Antares in het sterrenbeeld Schorpioen en Fomalhaut in het sterrenbeeld Piscis Australis (Zuidervis). Sinds de oudheid zijn deze drie sterren, samen met Aldebaran in Stier, de vier Poortwachters die de vier aartsengelen Gabriel, Michael, Raphael en Uriel vertegenwoordigen.

De 11:11:11 Poort tot alles dat in een haar van onmiddellijke manifestatie rijdt. Loslaten van door de mens veroorzaakte manifestatie en komend tot de Christus Schepping. Poorten openen en sluiten zich en jullie bevinden je in alles daartussen. Bewuste schepping met 13-seconden gedachten interval. Eén worden met de Overziel in overvloedige schepping van iemands aangeboren Hartverlangen. Al het bekende en onbekende van de hemel komt binnen via deze 11:11:11 Poort. Stem je af met alles wat je als liefde kent. Een overstromen van het hart staat je toe om boven eerdere emotionele getijde-lijnen en de aanklampsels van het verleden uit te stijgen. Vaar uit met een hart dat vrij is van puin, vrij van de definities van het verleden. Het goede in je heeft de stormen en overstromingen overleefd. Wat duister was is gezuiverd en gepolijst in een helder licht. Je wordt hergeformatteerd in gedachte en daad tot een plek waar je bewust een wereld kunt bedenken die beter is dan waar je voor hebt gebeden. Zalf je met deze kennis, want een nieuw niveau van leven dat afgezonderd werd, barst weer uit je atomen. Je stroomt met galactische herinneringen en waarheden die diep in je DNA sluimerden, wachtend op het exacte energetische sein om ze te doen ontwaken.

Deze woorden dragen de vibratie 11

Light =11 Jesus = 11 Change =29/11 White Light = 65/11, 56/11

Violet Light = 83/11, 56/11

(Licht = 11 Jezus = 11 = Verander 29/11 Wit Licht = 65/11, 56/11

Violet Light = 83/11, 56/11)

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.