Angst voor de dood


Angst voor de dood

Abraham via Esther Hicks
Vertaling Annelie v Eijk
Vraag: Ik ben verschrikkelijk bang voor de dood.

Abraham: Beschrijf ons dan eens wat het is.

V: Het verlies van bewustzijn.

Abraham: NIET WAAR!! Je komt juist tot vól bewustzijn. Geen wonder dat je er bang voor bent. Je verliest je focus niet. Je herkrijgt juist enorme focus. Je keert terug naar de vollere, bredere, heldere, zekere, gelukkige JIJ.

We maken geen grapje hoor! Wij zijn ‘dood’ en we zijn briljant en helder en verbonden met oneindige intelligentie, we zijn vreugdevol en creatief en we zijn zo dood als het maar zijn kan.

Als je terugkeert naar de energie van wie je werkelijk bent, dan is er geen moment verlies van bewustzijn van wie je bent. Je wordt geen deel van een nevelige mist, je verliest niet je identiteit, je vraagt je niet af waar je bent, het voelt niet alsof je stikt, je mist ook je lichaam niet, in plaats daarvan ken je ALLES wat je ooit geweest bent.

Je kunt gaan waar je maar wilt, je kunt bezoeken wie je maar wilt, je kunt naar je begrafenis als je wilt, je zou zelfs de vibratie van je wezen opnieuw kunnen activeren. Jullie noemen het ‘dood’ maar wij noemen het oneerbiedig het loodje leggen omdat er niet zoiets bestaat als ‘dood’. Maar als je dat zou willen dan zou je dus vanuit het Niet-fysieke de vibratie van wie je was kunnen reactiveren zodat het voelt alsof je nog steeds in je fysieke lichaam bent, maar weet je wat? Het bredere perspectief van het Niet-fysieke brengt je zó in vervoering dat niemand dat wil.

We willen je er echter wel aan herinneren dat je héél erg graag hier in dit lichaam wilde zijn dus spring nu niet direct van een gebouw af.

Wij weten dat je uiteindelijk terug zult keren naar het Niet-fysieke. Maar we willen dat je je omhoog beweegt op de emotionele schaal zodat je je steeds beter gaat voelen en al die mooie dingen ook naar je toe kunnen komen terwijl je nog hier bent.

We willen graag dat je niet langer bang bent voor de dood want we kennen niemand die het fysieke leven werkelijk kan leven totdat ze de angst voor de dood achter zich laten.

www.abraham-hicks.com

Een doordenkertje voor mensen die bang voor de ‘dood” zijn. Er bestaat geen ‘dood’dan alleen het lichaam dat afsterft en de geest of ziel verder leeft. Je wordt het als ware gewoon je zelf alleen en toch kun je alles doen. En ik zelf kan het weten na 3x een ‘bijna dood ervaring’te hebben gehad.

 

Advertenties

4 gedachten over “Angst voor de dood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.