Chakra meditatie


Dit is een mooi cadeau die ik gekregen heb . Het is een tekening met de energie van de chakra’s en een hele bijzondere extra energie, namelijk Akasha energie. De Akasha energie is de energie van de essentie van je ziel. Deze energieën zijn super helend voor jou en je chakra’s.

Je kunt deze tekening uitprinten of openen op je computer/laptop/tablet/mobiel en dan gaan mediteren. Je kunt er een mantra meditatie van maken.

chakra meditatie
Je kunt deze mantra gebruiken: Ravaye Hum

Deze mantra activeert de straling van jouw spirituele licht. Dit is de expressie van je ware natuur, jouw ware ik als helder bewustzijn.
De schitterende spirituele zon schijnt in jou als het licht van pure kennis.

Ga op een plek zitten waar je rustig de meditatie kunt doen. Je kijkt naar de tekening en laat deze op je inwerken. Je mag je ogen sluiten en de tekening voor je halen of blijven kijken naar de tekening. Ga dan de mantra zeggen: Ravaye Hum. Je mag de m in Hum wat langer door laten klinken. Voel de energie van de tekening door je heen gaan. En voel ook de energie van de mantra door je heen gaan. Doe dit 5 minuten en ervaar het prachtige effect. Wat ik bijvoorbeeld doe is een muziekje opzetten die ik mooi vind die dan ook ongeveer 5 minuten duurt. Dan weet je ook als de 5 minuten voorbij zijn. En als je daarna nog eens 5 minuten wil mediteren met de tekening en mantra doe het hetzelfde!

Bron: www.inspiratieenmeer.nl/ Nieuwsbrief

2 gedachten over “Chakra meditatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.