Wat je vingerafdrukken zeggen over je karakter


In je vingerafdrukken ligt een schat aan informatie verborgen. Of jij degene bent die bij de buren heeft ingebroken bijvoorbeeld. Of dat jij de kluis van de Nederlandsche Bank hebt gekraakt. Maar er is meer! De lijntjes op je vingers vertellen namelijk niet alleen wat voor wandaden je hebt uitgehaald, maar ook wat voor persoon je bent, over welke karaktereigenschappen je beschikt. Hoe zien jouw vingers eruit? Zoek jouw lijnen op de foto’s en krijg inzicht in jezelf!

 

  1. Bochtjes
    Vingerafdruk_1
    Hebben jouw vingerafdrukken een bochtig patroon? Dan heb je een kalme en uitgebalanceerde persoonlijkheid. Mensen met dit soort vingerafdrukken zijn meestentijds sympathiek en willen graag anderen helpen. Ze maken makkelijk vrienden en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je bochtjes op al je vingertoppen, dan heb je een levendige fantasie en kun je je regelmatig verliezen in allerhande dagdromen. Bochtige vingerafdrukken staan echter vaak ook voor een gebrek aan initiatief, deze mensen vinden het vaak moeilijk om het voortouw te nemen, ze wachten liever af.

 

  1.   2.  GolfjesVingerafdruk_2

Vingerafdrukken met een golfpatroon komen vaak voor bij mensen die energiek en zelfverzekerd zijn. Alles aan deze mensen ademt geloof in zichzelf: hun houding, bewegingen en manier van praten. Koppigheid en rechtlijnigheid liggen op de loer. Ze zijn moeilijk van hun standpunten af te brengen en toegeven dat ze fout zitten is al helemaal onbegonnen werk. Deze personen koesteren een grote liefde voor muziek en kunst, ze zijn zelf vaak ook artistiek aangelegd en hun lichaamstaal is expressief. Zachtaardigheid hoef je van degenen met gegolfde afdrukken niet te verwachten, maar daar tegenover staat dat ze extreem loyaal zijn en altijd trouw blijven aan hun vrienden.

3. Stroompjes
Vingerafdruk_3
Ben je in het bezit van gestroomlijnde vingerafdrukken? Dan heb je waarschijnlijk weinig geduld, maar ben je snel van begrip en heb je een groot analytisch denkvermogen. Omdat je sneller bent dan de meeste mensen, raak je ook vlug je interesse in iets kwijt en wil je door naar iets anders. Mensen met dit soort vingerafdrukken wisselen daarom vaker van baan dan andere mensen. Ze laten niet snel het achterste van hun tong zien en zijn graag op zichzelf. De neiging tot het bekritiseren van anderen is groot, maar ook voor zichzelf zijn deze mensen meestal niet mild.

Zie je jouw vingerafdrukken terug in één van de drie afbeeldingen? En zo ja, klopt het…?

Bron: http://www.mynd.nu/wat-je-vingerafdrukken-zeggen-over-je-karakter/

Advertenties

14 gedachten over “Wat je vingerafdrukken zeggen over je karakter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s