5 X, dit kun je met koffie als beautyproduct.


koffie_beauty01b

Een beautyproduct uit de keukenkast, je favoriete café en supermarkt: koffie. Heerlijk om mee wakker te worden in de ochtend, je zelf nog iets fitter te houden in de middag/avond, of als tussendoortje tijdens een drukke werkdag. Maar je kunt meer doen met koffie dan het drinken. Zo gebruik je koffie 5 x als beautyproduct.

1. Als scrub
Hiervoor heb je wel koffie uit een filter nodig. Dat wat er daarin achterblijft kun je namelijk goed als lichaamsscrub gebruiken, schijnt goed tegen cellulites te werken. En je recyclet je koffie, ook niet verkeerd.

2. Als gezichtsmasker
Ben je bezig met het scrubben van je benen, neem dan ook gelijk je gezicht mee. Want ook daar is koffie goed voor, het laat je teint weer stralen.

3. Tussen parfums door
Soms ruik ik aan zoveel parfum, dat ik duizelig word en alles op elkaar begint te lijken. Als je tussendoor aan koffie(bonen) ruikt, wordt je reuk geneutraliseerd. Daarom staan er ook wel eens koffiebonen in de parfumerie, heel handig als je een nieuw parfum aan het uitzoeken bent.

4. Spoel het door je haar
Behalve lichaam en gezicht, is koffie ook geschikt voor je haar. Met een pot of grote beker afgekoelde koffie (lekker sterk en zonder melk) kun je voor glanzende lokken zorgen. Giet het beetje bij beetje over je haren heen en zorg vooral goed voor de punten.

5. En ook gewoon, als drankje
Ik hoor vaak hoe slecht koffie is, maar koffie heeft ook voordelen. Er zitten antioxidanten in, die zorgen voor je huid en hebben een anti-aging effect. Ik drink koffie alleen omdat ik het lekker vind en maak me (nog) niet zoveel zorgen over rimpels, maar dit is toch ook fijn om te weten.

koffie_beauty02

Momenteel drink ik vaak de Chilled Classics van Starbucks. IJskoffie uit het koelvak van de supermarkt, ik vind het perfect voor deze warme dagen. Makkelijk mee te nemen, thuis op te drinken en in vijf verschillende smaken. Hier kun je mijn review lezen.

Deze blogpost is gesponsord door Starbucks.

Twitter Facebook
Bron: http://veracamilla.nl/2016/07/beauty-in-a-coffee-cup-5-x-dit-kun-je-met-koffie-als-beautyproduct/
wanneer je bij de reacties kijkt, zie je mensen die koffie hebben gebruikt als beauty product en er resultaten mee hebben behaald. Is altijd mooi om te lezen, die eigen ervaringen..

10 gedachten over “5 X, dit kun je met koffie als beautyproduct.

  1. Handige tips , nee ik wist niet dat je met koffieprut verstoppingen kan voorkomen.Dat koffie goed voor huid en haar is wist ik wel. Ben dol op koffie en drink het puur zonder suiker of melk. Ik kleur mijn haar ruim 10 jaar met Henna en vermeng deze niet met water maar met zwatre koffie.Volgens mijn omgeving heb ik prachtig glanzend haar

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.