Vlinder Boodschap


 

Kies eerst een vlinder, lees dan pas de boodschap

vlinders

BOODSCHAP VAN VLINDER 1
Jouw Hemelse Wezen, je Hemelse zijn, draag je al vanaf je geboorte met je mee. Dat zal nog altijd bij je zijn als de dingen worden ontsluierd en je naar huis terugkeert. Jouw Hemelse Beschermer vraagt je nu om alert te zijn op de signalen, en op dingen die “toevallig” samenvallen. Op dit moment proberen zij met jou te communiceren. Het kan zijn dat je een zachte fluisterstem je naam hoort noemen, of dat je een zachte streling voelt als van een veertje. Er komt een vlinder op jouw schouder zitten of vliegt vlak langs je heen. Misschien kom je een teken tegen op een reclame bord, in een tijdschrift of zelfs op televisie, een kind wat precies iets tegen je zegt wat toepasselijk voor jou is. Blijf uitkijken naar de boodschap die zij je brengen want het is waardevol voor jou en een aanwijzing om bepaalde keuzes te maken en stappen te nemen. Laat je LEIDEN en vertrouw er op.

BOODSCHAP VAN VLINDER 2
De zaadjes die je hebt geplant zullen snel hun vruchten af gaan werpen. Je bent je dat misschien nog niet bewust, omdat ze er nog maar net beginnen te groeien. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat je positief blijft en een duidelijk beeld hebt van je wensen en intenties. Ga mensen uit de weg die sceptisch of negatief zijn.
Het is essentieel om dagelijks met het realiseren van je droom bezig te zijn, ook al is het stapje voor stapje. Een telefoontje, een brief of het lezen van een belangrijke boodschap zal je energie op een hoog niveau houden om je wensen te kunnen manifesteren. Elke dag kun je een positieve affirmatie uitspreken alsof je droomwens al verwezenlijkt is. En het belangrijkste van alles is dat je het universum bij elke stap die je doet om hulp kunt vragen.

BOODSCHAP VAN VLINDER 3
Op dit moment stroomt Universele energie door je leven en je innerlijke wezen. Deze energie schept orde in alle zaken van onze fysieke wereld. Tegelijkertijd zorgt die energie ook voor een dieper gevoel van tevredenheid en geluk van binnen. Wees je bewust in hoeverre je open staat om deze energie te laten stromen. Er komen een heleboel goede dingen jouw kant op, met name geluk. Let ook op hoe dit als in golven naar je omgeving uitstraalt. Dit laat zien dat als jouw energie verandert, dat ook een positief, opbeurend effect op anderen heeft.

BOODSCHAP VAN VLINDER 4
Vreugde is de hoogste energie van alles.
Het is dat magische gevoel dat alles mogelijk is. Vreugde ontstaat door het geschenk van elk moment te waarderen. Vreugde staat jou toe dat het hier en nu aantrekkelijk is en dat jijzelf de vreugdevolle toekomstige momenten van het hoogst mogelijke niveau creëert. De boodschap van de vlinder is, om jou te helpen herinneren dat je energie krijgt als jij jezelf centreert in een gevoel van vreugde. Vraag het universum of ze je willen begeleiden bij de veranderingen die je kunt doormaken om meer vreugde in je eigen leven en in dat van andere mensen aan te brengen. Als jij je voelt alsof je zelf in de val zit, of je voelt je het slachtoffer van wat dan ook, dan kan het universum de lasten voor je verlichten. Een vreugdevolle kijk op de dingen bevrijdt je van verlangens, terwijl er tegelijkertijd aan je verantwoordelijkheden wordt tegemoet gekomen.

Mooie boodschappen, laat het dit weekend op je inwerken en weet dat er altijd hulp voor je is als je het nodig hebt.

Wens jullie een mooi zomers weekend!

Zonnige groet Marijke.

http://www.dewegnaarinzicht.nl/workshops/

Advertenties

8 gedachten over “Vlinder Boodschap

  1. Uiteraard ging ik voor de nummer 3. De Atalanta vlinder daar deze elke dag komt groeten en zelfs ff op je zitten! Prachtige boodschap weer! Word ik blij van.

    Groetjes en fijne zondag nog ♥

    1. Mooi dat je favoriet erbij zit, lees je gelijk ook weer een andere boodschap. fijn dat je er blij van wordt 🙂

      Warme groet en fijne Zaterdag nog, Zondag is morgen pas 😀 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.