Omarmen


Als je je pijn kunt omarmen, zal het ook verlichten

pain450

Onderzoek bij de ”Tosti ijzer”is voorbij, was verrekt pijnlijk, maar heb het omarmd.
Jammer dat er geen andere manier is om borstkanker op te sporen. want het apparaat zelf geeft ook straling af waardoor je het juist krijgt. Nu de uitslag afwachten..

Advertentie

22 gedachten over “Omarmen

 1. Hopelijk kan ik je gerust stellen wanneer ik je vertel dat ik na dat tosti ijzer gelijk een echo kreeg en vervolgens biopten genomen. Binnen de week geopereerd en daarna de malle molen.
  Wil dus zeggen dat een radioloog mee kijkt achter de schermen bij dat tosti ijzer en wanneer ze het niet vertrouwen gelijk verdere actie word ondernomen.

  Ook ik druk mijn duimpjes voor je!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat goed dat ze het gelijk zagen bij je en direct stappen konden ondernemen. Hopelijk ben je nu vrij van deze ziekte? Een tante van mij is eraan overleden.

   Vier jaar teug zelf ook zoiets dergelijks meegemaakt, zat dezelfde dag nog in het ziekenhuis, alleen was het loos alarm gelukkig en alleen de schrik. Dus ja ze ondernemen gelijk actie. Wel jammer dat de tosti ijzer ook stralingen af geeft waardoor je het juist ook kan krijgen.

   Dank je wel voor je duimpjes, komt wel goed 🙂

   Like

   1. Ondanks dat het 4 jaar geleden loos alarm was Marianne, de schrik blijft wanneer je wederom dat onderzoek krijgt. Hoop dat je ook deze keer weer met de schrik mag wegkomen! (positieve gedachten zijn krachten)

    Voor mezelf heb ik het een plek gegeven en kijk weinig achterom. Maar wanneer de tosti ijzer brief op de mat valt, draait de film zich weer af!
    Ik had een hormonale tumor gradatie 3 dus moest het hele traject van A tot Z ondergaan. Operatie, half jaar chemo, 38 bestralingen, 5 jaar hormoontherapie en uiteindelijk werden ook mijn eierstokken verwijderd.
    Wanneer het blijft zoals het nu is bereik ik in februari mijn 2e mijlpaal (10 jaar vrij van)

    Het gekke is dat ik het nooit als een ziekte heb ervaren maar meer als een levensles die ik nodig had om sterker in de schoenen te komen staan!

    Veels liefs ♥ Marion

    Geliked door 1 persoon

    1. Ben toch niet echt geschrokken voor de oproep. Heb afgelopen jaren al zoveel meegemaakt met mijn gezondheid dat ik niet zo gauw meer schrik.

     Zo dan, je heb dan ook het nodige al meegemaakt als ik je lees. Gelukkig heb je de mijlpaal bereikt van 10 vrij, proficiat.

     Zelf zie ik al mijn ”ziekten” (hersentumor gehad, nu Scoliose rug en goedaardige leukemie) ook niet echt als ziekte, eerder zoals jij een levensles wat we uit het verleden hebben opgebouwd en zo tot uiting is gekomen.

     Veel liefs
     Marianne

     Like

     1. Jeetje toch… dat is ook gene kattenpis wat ik nu allemaal lees pfff.
      Kan niet anders dan zeggen dat ik enorm veel respect voor je heb Marianne!!
      Ondanks al die narigheid straal je zoveel positiviteit hier uit naar anderen mensen met warme boodschappen en woorden… dat verdient niet 1 pluim, dat verdient zeker 10 pluimen!!

      Lieve groet en knuf ♥

      Geliked door 1 persoon

      1. Alles heeft een reden Marion, alles wat je uit het verleden heb opgebouwd, komt voort in ziekten of kwalen. Zelf voel ik me niet ziek, bezit een enorme kracht om door te gaan. Deze kracht komt van Boven omdat ze weten dat ik mensen kan helpen. toch denk ik ook aan mezelf 😉

       Bedankt voor je respect en je warme woorden, niet iedereen ziet dat of wilt dat weten. Sommige eisen en verlangen nog meer dan dat ze krijgen, niet beseffend dat ik ook een mens bent, al help ik met hart en ziel.

       Warme groet en knuffel ❤

       Like

       1. Graag gedaan Marianne! Die warme woorden heb je dubbel en dwars verdient!
        Fijn dat je ook aan jezelf denkt! dat doet me denken aan een vraag die mij laatst werd gesteld. De vraag was wie zijn/is de belangrijkste personen/persoon in je leven?
        Na een hele opsomming werd me dat antwoord afgekeurd. Er werd me gezegd dat de belangrijkste persoon in je leven, je dat zelf bent!

        Liefs Marion

        Geliked door 1 persoon

        1. Dank je wel, heel lief van 🙂

         Vroeger dacht ik nooit aan mezelf en alleen aan anderen. Een harde les in geleerd en veranderd. Klopt helemaal, in jouw leven ben je zelf de belangrijkste persoon en niemand anders.

         Liefs
         Marianne

         Like

  1. Hoi andere lieverd, een bedankje nog wel? Met hart en ziel doe ik dat voor mijn lieve vriendin zonder iets terug te vragen of verlangen ❤ Liefs en dikke knuffel terug voor jou. Geniet ook van je weekend en rust ♥♥♥

   Geliked door 1 persoon

 2. TANTELIEF…alles komt goed , je bent een super sterke vrouw amai wat ge allemaal meemaakt….GELOOF EN DAT DOE JE OOK…dan weten we diep in ons HARTJE….dat onze opgestegen meesters ons niet in de steek laten…NOOIT…ze weten dat je hier nodig bent…ALLES KOMT GOED .. en I LOVE YOU…….

  Geliked door 1 persoon

  1. Heel zeker lieveke komt alles goed zoals het komen mag. Geloven blijven we doen, in onszelf en de Goddelijke wereld die altijd aanwezig is. Begrijp je boodschap helemaal over de Opgestegen Meesters en Padre Pio ❤ LOVE YOU TOO lieveke, dat weet en voel je XXXX

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.