Skimming blocker tegen ongewenst zakkenrollen


Bekijk de video’s op de site zelf.

DIGITAAL ZAKKENROLLEN. WEES BEWUST VAN DEZE NIEUWE MANIER VAN DIEFSTAL

Heb je pasjes met een Wifi logo? Dan is deze voorzien van NFC (Near Field Communication) en loop je risico. Als een goede scanner/skimmer binnen één meter van je pasje komt, begint deze automatisch de gegevens te zenden gebaseerd op RFID (Radio Frequency Identification). Het klonen van je pasje is zo gebeurd en dieven zijn klaar om met  jouw geld te betalen. Maar ook je OV-pas, je rijbewijs, je paspooort en hotelkamerpasje werken op dezelfde wijze. Dus het risico is enorm. 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

896x350-how-it-work2-768x301Met een sterke scanner kunnen criminelen tot op een afstand tot maximaal 1 meter je data stelen. Maar met de goedkope variant van 40 euro hoeven ze deze alleen maar binnen 5-10cm van je portemonnee te houden om jouw financiële gegevens te lezen. Afhankelijk van de gestolen data kunnen ze online op jouw kosten bestellen.

OOK DE NIEUWE SMARTPHONE MET NFC KAN JE PASJES SKIMMEN

FP smart phone readerNieuwe smartphones hebben nu ook NFC en deze kunnen deze bank / credit cards ook uitlezen. Ze hoeven slechts een app te installeren en hun telefoon maar even tegen je tas of broekzak te houden. Met de gelezen credit card data kunnen ze online bestellen of de kaart klonen en betalen met jouw zuur verdiende geld. Bekijk deze link  om te zien hoe makkelijk dat gaat.  

WAAROM KAN DIT GEBEUREN?

896x350-how-it-works-e1459972813850De nieuwe bankpassen, credit cards, rijbewijzen en paspoorten worden nu voorzien van RFID en NFC. Grote kans dat jij die ook al in je portemonnee hebt. Dit is geweldig om makkelijk en snel te betalen maar het betekent ook dat de data op afstand kan worden gelezen/gestolen door criminelen. Wil je dat criminelen jouw financiële data weten?

DE CONSUMENTENBOND WAARSCHUWT OOK (2016 / 389.000 VIEWS)

https://player.vimeo.com/video/173603512

 WAT DOET DE SKIMMING BLOCKER?

Schermafbeelding 2016-05-06 om 14.05.16Deze Anti Skim Pas plaats je in je portemonnee tussen je passen met NFC en je data kan niet meer worden geskimmed. Het kan tot 12 passen tegelijk beschermen. Je hoeft er slechts voor te zorgen dat deze tussen je passen is geplaatst en tenminste 50% overlapt.

ALLEEN DE GEPATENTEERDE SKIMMING BLOCKER REAGEERT ACTIEF OP SKIMMING APPARATEN DOOR HET ZENDEN VAN EEN STOORSIGNAAL. JE GELD WORDT HIERDOOR 24/7 BESCHERMD.

Advertenties

2 gedachten over “Skimming blocker tegen ongewenst zakkenrollen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s