tip(s) gevraagd


Door een luchtwegeninfectie heb ik antibiotica gekregen waardoor het rustig aan loskomt met als gevolg flinke gekneusde ribben die verrekt pijnlijk doen. Nu geef ik mezelf wel Reiki maar is blijkbaar niet voldoende. Misschien heeft iemand een tip of tips voor me?

Advertenties

30 gedachten over “tip(s) gevraagd

 1. Hallo,

  Ik lees veel van je berichten en zag staan dat je graag wat tips wilde ivm luchtweginfectie. Ik bekijk ziektes altijd anders. Bij een luchtweginfectie komt bij mij de vraag omhoog, wat beneemt je momenteel de adem? Als je daarover na gaat denken komt er vaak wat op. Je geeft jezelf reiki en dat is goed. Nog beter is het door het een ander aan jou te laten geven omdat dat vaak krachtiger is. En als laatste zou je wat kristallen op je borstkas kunnen leggen die goed zijn voor luchtwegen. Ik ken ze even niet uit mijn hoofd maar kun je googlen. Leg ze op de zere plek en ga even een half uurtje liggen.

  Sterkte! Hartelijke groet, Talitha.

  1. Hai Talitha,

   Bedankt voor je reactie en dat je me veel lees. Het eerste wat ik zelf altijd doe is naar de psychologische achtergrond kijken van een ziekte of kwaal, dus al gedaan en los gelaten. Alleen je lichaam werkt niet zo snel als je geest en heeft meer tijd nodig 😉 Belangrijkste is voor nu de pijnlijke ribben verzorgen. Ken verder niemand die reiki geeft in mijn omgeving, wordt wat lastiger dus. Draag al steentjes of kristallen 😉

   Nogmaals dank voor je reactie en je hulpzame antwoorden 🙂

   Bedankt en warme groet,
   Marianne

   1. Hallo Marianne,

    Ja helaas werkt onze geest wat sneller 😉 Ik heb zelf een paar grote kristallen die ik op de pijnlijke plekken leg en dan een half uurtje gaan liggen. Het dragen werkt ook maar dan langzamer. Je kunt kijken of er een magnetiseur of reikimaster bij je in de buurt zit om een behandeling te ondergaan. Sterkte!

 2. Lieverd als ik iets wist , had ik het je allang doorgegeven , ga nog eens denken 😉 . Vervelend en smeerseltjes zullen niet helpen , Warmte van infrarood lamp mss ? Beterschap , lieve groetjes , ♥♥♥

 3. Ik dacht altijd griep hoe kan je daar aan dood gaan, totdat ik het een keertje kreeg en wel zo erg kreeg dat ik op een gegeven ogenblik dacht , dit ga ik niet meer redden. En waarom ik er niet eerder aan dacht, schoot mij toen te binnen en heb m,n natuur arts gebeld
  Het ,,paarde middel,, met alles wat met longen te maken heeft
  3 x per dag twee caps.a 400 mg NAC N- Acetyl Cysteine
  3 x per dag twee caps a 1000mg vitamine C
  3x per dag twee caps a 470 mg Astragalus
  En jawel de volgende morgen voelde ik dat ik over het dode-punt heen was.
  Nac zorgt voor het vloeibaar houden van het slijm in de longen zodat het geen ontsteking wordt.Vitamine C en Astragalus zorgt voor het oppeppen van de weerstand.
  Een vriendin die een paar maanden geleden met een zeer flinke hoest zat had ik dit ook aangeraden, en ook zij was er de kortste keren er weer boven op.

  sterkte en groetjes.

 4. Hallo Mareiki,

  Dat is heel vervelend zo’n luchtweginfectie, heb ik ook geregeld last van.
  Ik gebruik dan een inhaler flixotide voor de ontsteking en een inhaler ventolin om de luchtwegen open te maken.
  Het is alleen op dokters recept, misschien de moeite waard om het eens met je huisarts te overleggen!
  Heel veel beterschap sterkte.

  Groetjes Gerrie

  1. Bedankt Gerrie voor je reactie. Deze stond in de spam, vandaar mijn late antwoord.
   Zelf heb ik inderdaad ook een inhalator gekregen van de huisarts en ga deze gebruiken.

   Bedankt om te delen en je reactie.

   Warme groet
   Marianne

 5. hallo marianne , ik weet als geen ander hoe het is met luchtweginfecties. zit 24 uur per etmaal aan de zuurstof . voor je zere ribben , neem een klein kussentje mee als je naar bed gaat en ondersteun je ribben. met antibiotica moet het goed komen en met rust.
  wens je veel sterkte en hoop dat je er gauw af mag wezen.

  groetjes

 6. was dat knuffeltje voor mij bedoelt of voor marianne ? dankje wel als hij voor mij bedoelt was.! ik weet niet of ik dat hier kan en mag vertellen . afgelopen vrijdag kwam ik voor het eerst bij een internist , u bent in u laatste fase , ga dingen doen die je nog wil doen voor het te laat is ! ik heb ze het nog een keer laten herhalen omdat ze gebrekkig nederlands sprak.
  ik weet niet hoe ik thuis gekomen bent, ook m,n kinderen waren zo bij mij , wonen ook niet om de hoek bij mij. vorige week was ik nog voor controle geweest bij de longarts , alles was stabiel volgens hem. m,n kinderen zijn aan het bellen geslagen naar het ziekenhuis,
  antwoord van de internist was , ik vond dat ze depressief over kwam en heb haar gedwongen nu om allemaal leuke dingen te gaan doen. het is nu maandag en ik ben er nog versuft van. artsen vergeten gewoon dat er ook mensen zijn die niet alles zomaar klakkeloos kunnen betalen. ik wil niet verder uitwijken op deze site . dank jullie wel al voor het lezen.

  liefs anneke

  1. Knuffeltje was voor mij bedoeld Anneke, maar deel het met jou. Brand ook een kaarsje voor met alle liefde, licht en kracht voor jou. Sterkte en kracht.

   Warme groet
   Marianne

 7. Je kan tijm – salie thee maken …. Wat gember bijdoen …wat laten afkoelen , en daarna goeie eetlepel honing bij doen …. Smorgens kan je deze thee drinken lauw drinken met een halve citroensap en wat cayennepeper op nuchtere maag een half uur voor het ontbijt …. De cayennepeper proef je maar 2/3 seconden effekes in je keel ….maar dit is zeer gezond !!!!

  1. Dank je wel Maria voor je goede tips, de meeste gebruik ik al, behalve cayennepeper in je keel. Heel erg bedankt hiervoor, ga het proberen. Warme groet Marianne

 8. Probeer bron energie is wat krachtiger en ruwer misschien komt die wat dieper door ik werk met beide energieën en heb bron energie liever werkt prettig

 9. lieve marianne , ik hoop het niet voor je , maar die ribben kan best een week of 4 duren.
  blijf die inhalators gebruiken ook al is het over. zo houd je je luchtwegen wijder. ik heb de energie op dit moment niet om je reikie te sturen .[ben zelf reikie-master]. zoals je zelf weet
  heb jezelf de energie niet , kan je ook niemand anders helpen.

  heb geduld hoe akelig het ook is , het gaat over. ze zijn bij mij zo vaak gebroken. dus weet er alles vanaf.

  sterkte warme groet anneke

  1. Lieve Anneke, daar heb ik al rekening mee gehouden, zelfs tot 6 weken nog wel. Het gaat redelijk met de ribben, dank je wel. De inhalator is voor een maand, kan dus er nog even mee 😉 Ben ook Reikimaster en help ook niemand wanneer ik mezelf niet eens kan helpen. Vind het heel lief van je, maar zou me schuldig voelen wanneer je het zou doen.

   Een hele lieve en warme groet terug en bedankt voor je reactie. Liefs Marianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.