Groeten uit de Hemel


 

Kies eerst een boodschap uit en ga dan pas het antwoord lezen. Zo krijg je de juiste boodschap.

13442213_1000952703356977_445781391403922773_n

 

 

ANTWOORDEN – BOODSCHAPPEN UIT DE HEMEL
Voelde je ej aangetrokken tot een of meerdere afbeeldingen? Dan volgen hieronder de bijbehorende boodschappen.

1 RICHT JE OP DE ZONNIGE KANT VAN HET LEVEN!
Je maakt je zorgen…teveel zorgen. Je hebt het gevoel alsof alles je uit de handen glipt, en dat het leven je niet meer kan brengen wat je ervan verwacht. Dit heeft ertoe geleid dat je je aandacht graag naar anderen verplaatst, en in de breedste zin van het woord voor hun wel-Zijn zorgt. Het is een trucje van het ego, om de aandacht van jeZelf en je eigen kracht en kunnen af te leiden. Je mag het idee loslaten dat je een beter mens bent, als je de ander telkens maar voorop blijft stellen. Het universum heeft je het leven geschonken om met hart en Ziel te LEVEN. Het is nu tijd om de aandacht terug naar jeZelf te halen en je volledig op het positieve te richten. Tel je zegeningen die het universum ook jou reeds gebracht heeft en ga met opgeheven hoofd en een glimlach in je hart op weg….op jouw eigen pad. Je bent het waard om de volle aandacht op jeZelf te richten!

2 VERHOOG JE FREQUENTIE, MAAR BLIJF WEL MET JE VOETEN OP AARDE!
Gefeliciteerd….je bent op de goede weg! Je begint je steeds meer thuis te voelen en je beseft dat het leven je meer te bieden heeft, dan dat je met je zintuigen kon waarnemen. Steeds beter begin je de onderliggende stromen van energie te voelen, en neem je ‘helder waar’ wat er om en in je gebeurt. De engelen adviseren je om op deze weg door te blijven gaan en je gevoel je de weg te laten wijzen naar nieuwe vormen van scholing of zelfstudie. Wellicht voel je je aangetrokken tot engelen of tot bepaalde vormen van energetische genezing. Let op de signalen die op je pad komen en als je buik en je hart samen een groot gevoel van vreugde geven….dan ben je het juiste tegen gekomen om je in te verdiepen. Let op de valkuil….en verlies je niet in het spirituele en het hemelse. Je bent op aarde gekomen om HIER met twee voeten op aarde je Zielsopdracht te vervullen en je Ziel te laten groeien. En dat is onmogelijk als je alleen maar in hogere sferen bent!

3 ER STAAT EEN KRING VAN ENGELEN OM JE HEEN!
Er staat een kring van engelen om je heen…dus leun gerust achterover en geniet. Je bent veilig en je wordt beschermd. En ook al weet je allemaal niet wat het leven je allemaal nog gaat brengen…vertrouw er dan gewoon op dat het je het passende brengt voor je Ziel om te groeien. En er is geen plant die alleen maar groeit van zon…ze hebben allemaal regen nodig. En zo gaat het bij jou ook: goede en ‘slechte’ tijden zullen zich altijd afwisselen. Zolang je dit beseft kan je beter surfen over de golven van het leven. En als je het even lastig vindt…leun dan gerust achterover in de vleugels van de engelen…en besef wat je al allemaal bereikt hebt in het leven. Je bent altijd veilig.

4 JE BENT KRACHTIGER DAN JE DENKT!
Sta op lichtwerker…..en GA ervoor! Je bent geboren om deze wereld waarin we nu leven wat lichter en liefdevoller te maken, dus ga je ding doen! Je hebt je hart op de juiste plek, doch je ego brengt je teveel twijfels en wil je graag klein houden. En daar is nu juist geen enkele reden toe. Je hebt een duidelijke verbinding met de onvoorwaardelijke Liefde van de engelen en andere lichtwezens, en je bent een doorgeefluik voor de oneindige Liefde van de hemel. Wat je nu nodig hebt, is om de aandacht even heel dicht bij jeZelf te houden en jouw eigen cocon van Liefde te scheppen om je heen. In die veiligheid en geborgenheid kan je opnieuw geboren worden om jouw vleugels vervolgens helemaal uit te slaan!

5 EEN GROET UIT DE HEMEL!
Deze boodschap is een rechtstreekse groet van een dierbare uit de hemel. Het is een teken voor jou om op je gevoel te vertrouwen, dat de dood niet het einde is van een verbinding die ooit uit Liefde tot stand is gekomen. Je overleden dierbare richt zich de laatste tijd met heldere en gerichte boodschappen tot jou…dus twijfel niet aan het gevoel dat je hierover al had. Laat het verdriet om het gemis jou niet verhinderen om de Liefde weer te durven voelen en je hart open te stellen. Zelfs de kleinste opening in je hart is genoeg om je te laten omhelzen door de stroom van Liefde van je overleden dierbare. Dus neem een moment voor jeZelf en kom tot rust. Richt je op je hart en zet daar in gedachten een deurtje open. Nodig de hemel uit om jou weer te ontmoeten…en laat het dan los. Je bent niet alleen.

Lichtinzicht

Advertenties

17 gedachten over “Groeten uit de Hemel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s