Bloemen in de tuin van de Engelen.


bloementuin

 

 

ANTWOORDEN- BLOEMEN IN DE TUIN VAN DE ENGELEN

Voelde je je aangetrokken tot de bloemen in de tuinen van de Engelen…of voelde je juist een afkeer van een bepaalde bloem, weet dan dat beide bloemen een boodschap zijn voor jou zijn. En eigenlijk zit je grootste uitdaging om te groeien als mens in de bloem waar je echt een afkeer van hebt. En voor het overige: koester de boodschappen…doe er je voordeel mee en laat het je gewoon weer een moment van bezinning geven op weg in je Leven. Stapje voor stapje…beetje bij beetje…iedere keer weer een beetje verder….meer is er niet.

1 OPEN JE HART RODE ROOS
Rode rozen worden al jaren geassocieerd met Liefde en romantiek. Deze helende bloemen geven je sensualiteit, passie en een diepe band met je dierbaren. Om deze gaven te ervaren, moet/mag je je hartchakra openen…dit is de plek waar de energie van Liefde zetelt. Pijnlijke ervaringen kunnen het hartchakra blokkeren. Laat die blokkade los….stuur hem naar het Licht en maak contact met de helende energie van rode rozen en de engelen, met de volgende oefening:
Neem om te beginnen een rode roos of een afbeelding daarvan…en houdt die tegen je borst. Doe je ogen dicht en verwelkom haar helende energie. Misschien komen er dan herinneringen boven aan voorbije relaties, ruzies en/of lichamelijke klachten. Laat de beelden hiervan door je heen gaan…zonder oordeel en laat ze dan een voor een wegglijden. Je voelt de opluchting in je borst als je weer in balans komt….en klaar bent om de Liefde te ontvangen die je verdient!

2 LAAT JE ONGERUSTHEID LOS LAVENDEL
Lavendel is een hele rustgevende bloem. Ze heeft een subtiele geur die ontspannend werkt op je lichaam, je geest en je Ziel. Geniet van deze geur met aromatherapie…met lavendelkussentjes of lavendelzakjes. Het kijken naar lavendel…zelfs naar een afbeelding ervan, kan je ook al een heel vredig gevoel geven. Door de helende energie van lavendel volledig in jezelf te absorberen, word je op een natuurlijke manier heel rustig.
Als je boosheid en angst loslaat, worden de stemmen van de engelen luider en helderder. Deze liefdevolle wezens zijn altijd bij je…en zij hebben er voor gezorgd dat jouw oog op deze afbeelding viel. Ze vragen je om tot de kern van rust in jeZelf te komen…zodat je weer wat meer vertrouwd met hen raakt. De engelen hebben de antwoorden op je vragen…en die willen ze je graag vertellen. Maar om ze op te merken…mag je eerst alle gedachten die op angst gebaseerd zijn, loslaten.

3 GLIMLACH ZONNEBLOEM
Denk eens aan hoe je je voelt als je glimlacht. Word je eens bewust hoe je je op zulke momenten niet bezighoudt met stress, tijdgebrek of pijn. Er wordt vaak gezegd: ‘Lachen is het beste medicijn’…..en dat begint bij een glimlach. Glimlach nu…niet alleen met je mond, maar ook met je ogen. Het is verbazingwekkend hoe zoiets kleins zo’n verschil kan maken op je energieveld! En het heeft ook nog effect op de mensen om je heen. Zo help je de engelen met de wereld wat lichter en liefdevoller te maken.
Misschien kan je een kaartje met het woord GLIMLACH op je werktafel leggen…en als je het ziet, dan gelach je: het zal je werk ten goede komen. Of plak een smiley op de koelkast…je zult verrast zijn over de andere voedselkeuzes die je maakt. Iedere glimlach is als een zachte omhelzing van een engel. Dus glimlach vaak en voel je gedragen op hun vleugels.

4 ZUIVERING WITTE ROOS
Het kiezen van de afbeelding van de witte roos, is een teken dat je lichaam en je energie naar vrede hunkeren. Alvorens je vreugde kan voelen, mag je de negativiteit uit je leven verwijderen. Begin met het zoeken van de oorzaak…de bron van de lagere energie waarin je terecht bent gekomen. Kijk eens goed naar de mensen met wie je je tijd doorbrengt. Dit zijn misschien niet de mensen de je zullen helpen je levensdoel te bereiken. Als je veel hun gezelschap blijft opzoeken, kom je niet tot innerlijke vrede. Schenk jeZelf gemoedsrust. De aartsengel en Metatro, Michaël en Rafaël zijn bij je en willen je helpen deze overgang te maken. Vraag hen je te helpen om meer met mensen in aanraking te komen met een hogere energiefrequentie, evenals stille plekken om van je vrije tijd te genieten. Het kan ook zijn dat de engelen je aansporen tot een materiële schoonmaak in huis of van je werkplek….of dat je je lichaam mag ontgiften in bepaalde opzichten. Hoe dan ook….zuivering op een of meerdere gebieden is nodig om de ware vrede in jeZelf weer te ontmoeten en te omarmen.

5 NEEM DE TIJD VOOR JEZELF TULP
Het is volgens de engelen belangrijk, dat je deze boodschap hoort en tijd neemt voor jeZelf. Het is geweldig dat je altijd bereid bent om iemand een helpende hand te reiken…en het is een mooie eigenschap waar je ook zeker niet mee hoeft te stoppen. Maar wat je nu nodig hebt is wat ontspanning en wat welverdiende rust. Het kan zijn dat de duidelijker je grenzen moet/mag stellen, of dat je iets verandert aan de manier waarop je anderen helpt. Zo kan je bijvoorbeeld besluiten om niet meer beschikbaar te zijn na zes uur ’s avonds. Of dat je je eigen afspraken niet meer afzegt of uitstelt om boodschappen voor en ander te doen. Je hebt deze afbeelding gekozen als een wake up call van je Ziel…rechtstreeks ingegeven door de engelen. Nu is het aan jou om deze op te volgen.

Lichtinzicht – Bloementherapie

Lichtinzicht

Advertenties

8 gedachten over “Bloemen in de tuin van de Engelen.

    1. Dank je wel lieve Lenie, komt goed 😉 (je heet hetzelfde als mijn zus, en Helena heette mijn moeder, toeval 😉 ) Liefdevolle knuffel terug en een heel fijn weekend. Warme groet Marianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.