Als welke vlinder zou jij uit willen vliegen?


boodschappen vlinders

KIES EERST JE VLINDER, LEES DAARNA PAS DE BOODSCHAP

 

Antwoorden – Als welke vlinder zou jij uit willen vliegen?

Voel tot welke vlinder je je aangetrokken voelde? Hieronder volgen de boodschappen achter de vlinders….

1 VOEL JE VEILIG!
De engelen geven aan dat je je veilig mag voelen. Je maakt je zorgen en je zelfvertrouwen laat je vaker in de steek dan nodig is. Wellicht heb je je voelsprieten te ver uitstaan en neem je onbewust de angsten van de mensen en de wereld om je heen waar. Niet meer doen…..haal je voelsprieten terug naar jeZelf en tune in op het Veld van Liefde en Licht dat de engelen jou aanreiken. Stop met je zorgen te maken en zet een glimlach op je gezicht en in je hart. Je zult zien daty dat betere uitkomsten zal creëren.

2 VIND DE BALANS
Voordat je echt uit kan vliegen is het nodig om de balans op enig front te herstellen. Het gaat hier om de balans tussen denken en voelen….en de balans tussen het aardse en het spirituele. Vlucht niet in het spirituele noch in het voelen. Je leeft je leven in de dualiteit en dat betekent dat je beide uiteinden van de spectra mag omarmen. Laat je denken en voelen een mooi samenspel vormen….aangevoerd door het spirituele….maar wel met je hele Wezen duidelijk hier op aarde. Want hoe graag een vlinder ook door de lucht vliegt….hij heeft de aarde ook nodig om af en toe meer te strijken.

3 EER JE ZUIVERHEID
Je vleugels zijn teer als je Ziel. Wees er zuinig op. Hetzelfde geldt voor je lichaam. Je lichaam vormt de fysieke behuizing voor je Ziel en alvorens je uit kan vliegen is het nodig om hier met de blik van eerbied en respect naar te kijken. Kan het zijn dat je teveel fysieke gifstoffen tot je genomen hebt de laatste tijd? Of teveel emotionele gifstoffen? Tijd om nog even de bezem erdoor te halen en je lichaam en Ziel te reinigen van datgene wat je verzwaard en belast heeft. Het zal het vliegen vergemakkelijken en bespoedigen. Zo weet je zeker dat je als een prachtige, lichte en zuivere vlinder kan uitvliegen.

4 JE KAN HET!
Je bent zonder twijfel helemaal klaar om uit te vliegen! Geen twijfel meer….geen “ja maar”…stop met uitstellen. Je weet al lang wat je te doen staat en nu is de tijd rijp ervoor. Sla gewoon je vleugels uit en vlieg! De vreugde van je Ziel zal je vleugels sterk houden en wat je onderweg ook tegenkomt…vertrouw….want je vliegt altijd met de engelen.

5 SPREEK MET LIEFDE
De engelen zien voor jou de noodzaak om met Liefde te aan spreken….over jeZelf. Heus…je doet jeZelf écht tekort en je houdt jeZelf onnodig klein. Ergens wil je wel graag uitvliegen, maar doordat je jeZelf klein houdt blijf je steken in het stadium van de rups die het uitslaan van haar vleugels tegenhoudt. En dat kost zoveel onnodige kracht. Spreek met Liefde over jeZelf…en accepteer met heel je hart dat ook jij kan vliegen.

6 HOU VAN JEZELF!
De engelen houden van jou in alle opzichten. Ze vragen aan jou om hetzelfde te doen. Wellicht vind je het niet spiritueel om al je emoties te tonen…maar weet dat je emoties uitingen zijn van je Ziel die gehoord wil worden. Hou je niet langer in, maar hou van jeZelf inclusief alle emoties die je voelt en gevoelens die je hebt. Alvorens een rups tot een vlinder transformeert accepteert ze zichzelf en geeft ze zichzelf over. Accepteer jeZelf en wees bereid je hart te openen. Het zal je helpen je vleugels te spreiden en je leven een ware vlucht te laten nemen.

Lichtinzicht

Advertenties

15 gedachten over “Als welke vlinder zou jij uit willen vliegen?

     1. Ben ik. De witte vlinder werd gekozen omdat ik hou van eenvoud (meer niet). Uit alles zes de cijfers kan ik wel iéts halen dat bij mij van toepassing is, maar evenveel dingen die me niet op het lijf geschreven zijn.

      1. De witte vlinder trok mij ook direct, toch zei mijn gevoel nr 5 te gaan en klopt exact.

       Alle 6 vlinders later pas gelezen omdat ik toch de juiste vlinder wilde uitkiezen.

       Houd je nooit teveel vast aan boodschappen. Bekijk ze en laat ze weer los, zeg ik altijd maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s