Ongevraagd energie sturen


 

Ongevraagd energie sturen, mag dat?

Wat doet ongevraagd energie werk

Je leest het overal, laten we licht en heling sturen naar. Wie kan er alsjeblieft energie sturen naar mijn kinderen, vader, moeder of vrienden. Moeders die elke dag Engelen meesturen met hun kinderen uit angst dat er anders wat naars gebeurt. Doe jij dit elke dag, denk dan even goed na of je verder wilt lezen. Want grote kans dat je niet leuk gaat vinden wat ik schrijf.

Energie sturen naar anderen komt namelijk voort uit je eigen onmacht. Het heeft niets met de ander te maken, maar met jouw onmacht. Jouw onmacht dat de ander ziek is. Dat de ander zwak is. Jouw onmacht dat je verdriet, pijn, woede voelt bij wat er aan de hand is. Het heeft niets met liefde voor een ander te maken. Dat is de smoes die mensen gebruiken. Ja maar ik houd zoveel van hem…. En dan komt het: Het doet MIJ pijn en verdriet dat de ander pijn en verdriet heeft. Het is MIJN pijn die ik voel als er een ramp gebeurt. En natuurlijk voel je mee met de families van zo een ramp. En dan nog is het jouw onmacht.

Zo dat is eruit. Geschokt? Dat mag. Vaak wordt gezegd, ook door de groten op deze aarde dat je energie moet sturen, dat je liefde moet sturen. Maar wacht even, heb ik nu net niet vastgesteld dat het je eigen onmacht en pijn is die je voelt. En wil je die verdoezelen om je eigen pijn en verdriet niet te voelen door extra liefde naar iemand anders te sturen? Ja dat klopt. Je weet niet hoe je met je eigen onmacht moet omgaan. En daarom stuur je maar energie naar de ander.

MAARRRR zit de ander er wel op te wachten. Zit de ander wel op energie, liefde of healing te wachten. Want dat is wel wat jij denkt. En zo ja wie zegt dat. Hoe weet jij dat? Ben je er van bewust dat je de ander dan in een slachtoffer rol plaatst? Wil je de ander ECHT helpen, heel dan je eigen onmacht gevoelens. Dan kan je er echt voor een ander zijn. Want kom op, denk je nu echt dat er geen Engelen aanwezig zijn bij je kinderen, dat jij er voor zorgt dat er meer engelen zijn. En ook al zijn er meer engelen, de persoon in kwestie MOET zelf toestemming geven aan de Engelen anders doen ze NIKS. Ja echt NIKS. En wacht even hoor, je zegt dat door meer Engelen te sturen de persoon wel ja zegt. Ooo dus zijn eigen Engelen zijn niet goed genoeg… Ok, maar dat wist ik niet. Dat deze universele wezens van onvoorwaardelijke liefde niet goed genoeg kunnen zijn.

Natuurlijk zijn ze dat wel. Heel je eigen onmacht, want elke keer dat jij ongevraagd energie naar iemand toe stuur, plaats je de ander automatisch in een slachtoffer positie. En dat is juist waar jij zelf moeite mee hebt dat de ander daar in zit.

Wil je meer weten over wat ongevraagd energie werk sturen veroorzaakt, zoals het negatief beïnvloeden van iemand zielendoel, kom dan naar de Wat doet ongevraagd energie werk en leer hoe jij echt in je eigen kracht kan gaan staan in elke situatie.

 

Bron: http://www.engelencoach.nl/blog/2016/03/16/ongevraagd-energie-sturen-mag-dat/

Zelf voel ik ook weleens dat er energie of Reiki wordt gestuurd zonder mijn toestemming. Ergens vind ik dat niet zo prettig ondanks het goed bedoeld is en uit liefde. Ten eerste is het een inbreuk op iemands privacy en ten tweede wilt men niet van iedereen energie of Reiki ontvangen. Het is altijd vervelend om zoiets te zeggen, maar eerlijkheid is wel belangrijk. Energie sturen kan altijd wanneer de gever en ontvanger in overleg op elkaar afgestemd zijn, dat komt de energie alleen maar ten goede..

 

Op mijn blog staat hierover ook een eigen geschreven tekst

https://marreiki.wordpress.com/2013/08/22/ongevraagd-energie-sturen/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.