Welk pad kies jij?


Kies een pad uit welke je aanspreekt!

Wat betekend jouw pad? Lees verder onder de foto’s van de Paden..

Paden

Pad nummer één:

U hebt waarschijnlijk een zachte, vriendelijke natuur. Je pad is bloemig en je vind het leuk om dingen langzaam te doen en echt te genieten van de kleine dingen. Je mag rustig zijn, maar uw stem is altijd gehoord.

Pad nummer twee:

Jij bent de avontuurlijke! Je houdt van nieuwe ervaringen en sensaties. Je bent vaak een leider, en laat mensen geen gekke spelletjes met u spelen. U geniet van een uitdaging en gelooft dat er altijd iets moois is voor u aan de top.

Pad nummer drie:

Jij bent het soort persoon die het leuk vindt om dingen te doordenken en dan met een echt volledige perspectief op het leven. Op hetzelfde moment, je bent de wilde, zwervende, en introverte. Het leven voelt als een groot avontuur voor u. Je hebt kalmeert vaak de mensen om je heen.

Pad nummer vier:

Je bent één met een goed gevoel voor humor. Je wilt snelle en unieke dingen. Je bent een kleurrijk persoon, gepassioneerd en uitbundig. Je hebt de neiging om te kijken naar boven in plaats van het pad voor je. Je bent ambitieus en geeft niet gemakkelijk op.

Pad nummer vijf:

Jij bent het relaxte zout van het type aarde. Je bent oprecht en nederig en niet gemakkelijk van slag. U vergeeft snel en vergeet snel. Je glimlacht gemakkelijk. Dit pad geeft aan dat je in een overgang periode kunt zitten. Jouw pad is een bochtige, maar het is niet het verkeerde pad.

Pad nummer zes:

Je bent rustig, bedachtzaam en filosofisch. Je bent een soort van een eenling, maar je vind gezelschap niet erg op je pad, een keer in de zoveel tijd. Jouw wereld heeft de neiging prive, en mooi te zijn. Is het misschien tijd om mensen eens vaker uit te nodigen.

Advertenties

3 gedachten over “Welk pad kies jij?

  1. Oei , das moeilijk , kom alle paden tegen iedere dag zoals op de foto’s behalve nr 4 , dat is als ik goed zie met een verharde weg ? Dan zou ik die uitdaging aangaan . Persoonlijke keuze zou ik weer voor 3 gaan , vind het heerlijk om over onverharde paadjes te lopen en zo nieuwe plekjes te ontdekken . Lieve groetjes, X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s