Wat spiegelt het Universum je


Kies eerst een kaart van het Universum, lees dan pas de boodschap

kaarten universum

ANTWOORDEN – WAT SPIEGELT HET UNIVERSUM JOU

In de spiegel waar je graag in wilde kijken ervaar je de boodschap die het universum voor je heeft in deze fase van je leven. In de spiegel waar je juist niet in wilt kijken, daar zit ook een boodschap in. En dat is dat je je juist van deze spiegel bewust mag worden, omdat er in je leven een blikkade is die hiermee te maken heeft. Door je hiervan bewust te worden kan je weer verder groeien als mens en als Ziel.

KAART 1 VERJONGING
De kaart Verjonging is symbolisch voor de stilte na de storm…wanneer de wolken zijn verdwenen en de lucht weer helder en schoon is. Je staat op het punt om in een rustiger vaarwater te komen. De verjonging van zowel je hart als van je innerlijke geest vindt nu plaats. Het leven kent zeker zijn hoogte- en dieptepunten. Je gaat nu weer bergopwaarts en gedurende deze periode zal je in staat zijn een gevoel van gemak in je leven te ervaren. Je zou zelfs kunnen voelen dat voor een keer alles goed gaat in jouw wereld. De dagelijkse normale stress lijkt ineens niet zo stressvol. Ook al blijft het leven altijd zijn eisen stellen…het voelt gemakkelijker en je kunt er beter mee omgaan. Je voelt je sterk van binnen voor de tijd die komen gaat. Je gevoel van verbinding met de Bron zal versterkt worden, en het geeft je het gevoel dat je wordt ondersteund en geholpen. Op de een of andere manier zal de weg die voor je ligt duidelijker zijn, en gemakkelijker te volgen.
Dit zal ook goed zijn voor je fysieke gesteldheid. Je zult meer vrede hebben met je lichaam en je beter voelen. Je zou heel goed kunnen ontdekken dat je meer energie hebt om de dingen te doen, en dat je lichaam actief wilt zijn. De harmonie die je in je leven voelt zal zich ook weerspiegelen in wat je lichamelijk doet.
Haal op elke manier voordeel uit deze mooie ervaring. Wees dapper genoeg om ‘op aarde te komen’ en vrede te hebben met je uiterlijk. Het is tijd om de vruchten te plukken en de vreugde te ervaren van een Ziel die de gedaante van een mens heeft aangenomen.

KAART 2 UITVLIEGEN
Het is nu tijd om naar buiten te treden. Je hoeft je niet langer te verbergen, of jezelf proberen te beschermen voor de wereld om je heen. Je komt in een nieuwe fase van je leven, waarbij het belangrijk is om naar buiten te treden voor je emotionele, mentale en spirituele groei. Het is tijd om te beginnen met het maken van nieuwe vrienden en sociale contacten. Je zou lid kunnen worden van een vereniging, een cursus kunnen gaan volgen of deelnemen aan sociale activiteiten. Net zoals een vlinder wordt aangetrokken door de nectar van een bloem….zo ontdek je ook dat het naar buiten treden, de wereld in en het contact met anderen voedsel voor je Ziel zal zijn. Door deze interactie met de wereld zul je meer vertrouwen krijgen in jezelf. Je ontdekt en voelt dat je opbloeit op een heel natuurlijke manier. Je geest is er klaar voor om zijn licht te laten schijnen. Het is alleen maar menselijk dat je het gevoel hebt dat je er nog niet klaar voor bent. Wees dapper en maak jezelf los uit het cocon van bescherming dat je zelf hebt gecreëerd. Je kunt niet vechten tegen je bestemming….je kunt slechts vechten tegen jezelf. Je weet inmiddels wel hoe het werkt en dat je niet kunt vechten tegen het universum. Dus haal gewoon diep adem en neem de stap naar wat jou vreugde zal brengen. De rest komt vanzelf goed.

KAART 3  HULP
Op een bepaald moment in ons leven hebben we allemaal wel een beetje hulp nodig, en het universum spiegelt jou dat er zeker hulp aankomt. Er komt een geweldige stroom van goddelijke en engelachtige hulp naar je toe. Deze spiegel laat je zien dat je behoefte aan hulp is erkend. Je kunt deze op vele manieren krijgen. Soms komt hij in de vorm van iemand anders, die we niet persoonlijk hoeven te kennen om invloed op ons leven te hebben. Via een opeenvolging van omstandigheden die door het universum zijn georganiseerd, kan een volstrekt vreemde zijn intrede doen in onze eigen wereld en ons de hulp geven waar we zo’n behoefte aan hebben. Op andere momenten kunnen het onze beste vrienden zijn die ons laten weten dat ze ons willen helpen. Maar we kunnen ook een plotselinge positieve verandering van omstandigheden ervaren die om onverklaarbare reden plaatsvindt. Het is belangrijk om niets onverantwoords te doen, zoals bijvoorbeeld zeggen “nee dank je” als jou hulp wordt aangeboden. Laat je niet hinderen door gevoelens van het niet waard te zijn…of het niet te verdienen. Laat je ‘trots’, of je behoefte om de ‘gever’ te zijn niet tussen dit engelachtige aanbod van hulp komen. Je verdient het zeer zeker! Sta jezelf toe om te ontvangen….glimlacht en zeg eenvoudigweg ‘dank je’.

KAART 4  LIEFDE
Deze spiegel wordt je voorgehouden om je eraan te herinneren dat er heel veel van je wordt gehouden en goed voor je wordt gezorgd. Als het moeilijk wordt en het leven pijn gaan doen dan trekken we ons vaak terug – een soort van knieval – en gaan we in de beschermstand om de pijn te overleven. Je bent een vriendelijke, zorgende en gevoelige Ziel. Je voelt diep in je hart de wonden van je leven en de pijn van de wereld. Deze gevoeligheid is een deel van je gave. Het bezorgt je veel empathie en compassie voor je medemens. Als je je talent verbergt kan het jou of een ander niet helpen. Het universum doet op een liefhebbende manier een beroep op jou, en wil je eraan herinneren, dat als je je afsluit in een poging om de pijn te verbergen, je onbewust het goede ook achterhoudt. Ook voor jou is hier veel Liefde die op je wacht. Je moet/mag alleen beginnen om haar toe te laten. De wereld heeft jouw Liefde nodig, en…op haar beurt…heeft de wereld jou heel veel Liefde te geven. Het is tijd om je verdedigende houding te laten varen en de pijn achter je te laten. Het is tijd om je liefdevolle hart weer open te stellen voor de wereld. Liefde kan helen, in alle opzichten.
Misschien duidt deze kaart op een nieuwe Liefde in je leven…een intieme relatie of meer wederzijdse ondersteunende vriendschappen. Om welke soort van verbinding het ook gaat, je zult zien dat de wereld je ondersteunt met liefdevolle aanmoediging. Denk eraan dat degenen die het grootste hart hebben vaak het diepst verwond raken…maar het zijn ook degenen die de wereld kunnen helen met hun mildheid en de grootte van de Liefde die ze in zich hebben.

KAART  VERANDERING VAN TRILLINGSFREQUENTIE
Je staat op het punt om een verandering in trillingsfrequentie te ervaren. Deze vindt plaats als de geest er klaar voor is…klaar voor het volgende deel van de reis. Maar dat betekent niet dat ons menselijk bewustzijn er al klaar voor is. De dingen die tijdens deze periode plaatsvinden kunnen lastig te verdragen zijn, maar je overleeft ze en je wordt er beter van. Wanneer deze verandering aanvangt, kan je je vaker neerslachtig voelen, of het gevoel hebben dat je je uit deze wereld wilt terugtrekken in de zin van dat je de bescherming bij jezelf zoekt. Ook kan je het gevoel hebben dat het moeilijker is om contact te maken met anderen en/of dat je je doel bent kwijtgeraakt. Ook kan je intuïtie je tijdelijk in de steek laten en kan je het gevoel hebben dat je geen Leiding van boven meer krijgt. Eigenlijk staat alles even stil. Dit komt omdat de motor van je energie als het ware gereviseerd wordt en niet kan blijven lopen wanneer dit gebeurt. Maar denk eraan…dat wanneer dit eenmaal is gebeurd…je verbinding sterker zal zijn dan ooit. En hoogstwaarschijnlijk zal er ook een nieuw team van gidsen en engelen met je werken. Dan zal blijken dat je deze hogere energieën kunt gebruiken bij alles wat je doet: je zult meer gefocust zijn en ook beter in staat om je Ziel te horen en je intuïtie te gebruiken.

KAART 6  MANIFESTEREN
Energetisch gezien valt alles op zijn plaats. De energie van manifesteren is een creatieve kracht die juist nu voor jou werkt. Blijf gefocust op het doel van je leven en hoe je je wilt voelen. Maak je geen zorgen over de details, waarvan je denkt dat het leven er zo uit moet zien. Het universum is oneindig wijzer dan wij vanuit ons menselijk gezichtspunt kunnen bedenken. Weet en Vertrouw erop dat de dingen zich voor jou op de juiste tijd en in de juiste volgorde zullen ontvouwen. Er kan zich nu van alles manifesteren, dus beperk je potentieel niet. Je Ziel kent geen grenzen. Je bent een schepper en kunt op een natuurlijke manier energie veranderen in een fysieke manifestatie. Je kunt de kracht van manifesteren gebruiken om je doel te begrijpen, om je te helpen contact te krijgen met de juiste mensen of de juiste organisaties…het kan je zelfs helpen om toegang te krijgen tot de juiste financiële bronnen die je nodig hebt. Echt…the ‘sky is the limit’ in deze spiegel. Geniet ervan, en hou in gedachten, dat het niet de bedoeling is dat je je gave om te manifesteren alleen voor jezelf gebruikt. Je kunt deze ook voor anderen gebruiken die zichzelf misschien nu niet kunnen helpen.

Bron: Lichtinzicht – Terugkeer van Spirit

&nbsp

8 gedachten over “Wat spiegelt het Universum je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.