Energie


Alles wat je draagt heeft energie. Schoenen, horloge, sieraden en alle andere dingen die je draagt hebben energie in zich opgeslagen. Daarom is het ook zo belangrijk om te checken wat je draagt en of dat nog wel goed voelt.

Ga ook zeker na waar je spullen vandaan komen. Een horloge van je oma heeft ook nog de energie van je oma. Dat kan heel fijn zijn, maar als ze heel ziek is geweest, kun je dit lichamelijk weer overnemen.

Heb je een mooie ketting gehad op je verjaardag van die tante die je niet zo mag? Dan zit die energie die niet klikt met de jouwe er ook al in. Dit hoeft niet erg te zijn, maar let er alsjeblieft wel op.

Alles wat je draagt heeft energie: ruim je kledingkast op

Herken je dat? Dat je bepaalde kledingstukken alleen draagt als je je op een bepaalde manier voelt? Of dat je sommige shirts helemaal niet draagt, omdat ze je geen goed gevoel geven.

Aan kledingstukken zitten herinneringen en energie vast en dat blijf je voelen. Je kunt jezelf dan ook een groot plezier doen door je kledingkast uit te zoeken met de vraag: ‘krijg ik hier een goed gevoel bij?’ in plaats van of het nog past of leuk is.

Eigenlijk kun je dit met heel veel dingen in je huis doen. Alles wat je draagt heeft energie, maar ook alles wat in je huis staat heeft energie.
Je wilt je goed voelen in je huis, dus mag deze ook echt gevuld zijn met dingen die jou een goed gevoel geven en niet te veel dingen bevatten die jou een slecht gevoel geven.

Het is even een andere manier van denken, maar het is heel fijn om te ervaren wat dit voor je kan betekenen. Gun jezelf dit dus even en ga na wat jou geen gevoel geeft. Of het nu iets is wat je draagt of iets is in je huis, dat maakt niet uit.

Bron: https://ontspanningstuin.nl/?wysija-page=1&controller=email&action=view&email_id=93&wysijap=subscriptions&user_id=523

Dit klopt helemaal, zoals alles wat energie heeft, kent tweedehands ook energie. De energie van de eerste eigenaar blijft hangen in kleding, schoenen, spullen. Zelfs tweedehandse meubelen dragen een energie mee. Het is vergelijkbaar met een huis waar de energie ook blijft hangen van de vorige bewoners en wanneer je zelf het huis betrekt, is het raadzaam om eerst te reinigen met witte salie. Doe dit eerst voordat je iets tot je neemt wat van anderen geweest is en niet nieuw is.

6 gedachten over “Energie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.