10 Eurocent


Wie geboren is als 10 Eurocent zal nooit een Euro worden.
Wie als een Euro geboren is kan wel een 10 Eurocent worden

Een maf citaat dat kwam door belastingpapieren in te vullen. Hopelijk ook dit jaar gezegend om niets bij te hoeven betalen. We betalen al genoeg..

Advertenties

4 gedachten over “10 Eurocent

 1. Kijk Marianne,

  Hier is onze nieuwe munteenheid. Hoeven we ons ook niet meer druk te maken over peanuts als inflatie, rentepercentages en de aandelenkoersen.
  Gewoon, what you see is what you get. Hoeft Minister Dijsselstruikje zich ook niet wezenloos te piekeren hoe dit jaar de miljoenennota aan het volk te verkopen.
  En ben ik van dat gedoe af met mijn lastige, blauwe vrienden van de Belastingdienst. Gisteren stond er één op de stoep!

  = Of zou dit betrekking hebben op de ‘bestedingskracht’ van de steeds groter wordende groep minder draagkrachtigen in onze samenleving?
  ‘Bestedingsarmoede’ zou passender zijn. Ja Ja het benne zware tijden…….(zucht) By-the-way, ik ben een stuk aan het schrijven over dit onderwerp. Voor een breed platform van verschillende belangen¬behartigers op diverse niveaus. We vechten ons wezenloos. Oftewel ik participeer me een burn out zo ongeveer. De bedoeling is onze vergadertijgers voldoende hapklare brokken mee te geven, zodat alle strijders voor de goede zaak voldoende 1e klas munitie bij zich hebben en genoeg helicopterview hebben ontwikkeld. Het voeren van een debat of onderhandelen op hoofdlijnen, mocht dit zich voor doen, mag geen probleem zijn. Een gemotiveerde vrijwilliger is ook een prof!

  Omdat de medezeggenschap slechts door vrijwilligers ingevuld mag worden, zullen we moeten zorgen dat er zo veel mogelijk parate kennis en ervaring aan boord is. Die ook op de juiste momenten gebruikt wordt. Als volwaardig gesprekspartner je kunstje doen, lukt alleen met een goede voorbereiding. Aan de andere kant van de tafel zitten de professionals die hiertoe opgeleid zijn en streng geselecteerd voor de functie die zij bekleden. Zij verdienen er meer dan een dik belegde boterham aan. Wie zich overwegend met het cliënt-perspectief bezig houdt, zoals wij, moet er verlof voor opnemen en akkert de stukken nog even door, tussen de soep en de aardappelen. Hoe fijn is dat!

  Als het verhaal klaar is, zal ik ‘m ook naar jou sturen? Misschien staan er dingen in waar jij iets mee kunt. ‘Kennis is macht’, is slechts ten dele waar. ‘Het delen van kennis geeft kracht’, ligt mij vele malen beter.
  Maar dat is bij jou ook het geval.

  Groetje en tot kijk, Yvonne Baas

  1. Bedankt om je verhaal te delen Yvonne. Heb het al druk genoeg met mezelf, laat staan met anderen 😀 zeker niet met deze die je zo vrolijk beschrijft.

   Dat is mooi gezegd ‘Het delen van kennis geeft kracht’ Daar schaar ik me helemaal achter 😉

   Fijn weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s