Wastekening met boodschap


Kies eerst de tekening die je aanspreekt, kijk dan pas naar de bijbehorende boodschap.

nr 1 wastekening

Nummer 1.

 

 

nr 2 wastekening

Nummer 2.

 

 

nr 3 wastekenig

Nummer 3.

 

 

nr 4 wastekening

Nummer 4.

 

Boodschappen bij de tekeningen

Nummer 1.

Een andere dimensie.
Bekijk alles eens met een andere blik. Jouw ogen zien zoveel meer. Maar toch blijf je het negeren. Je weet zoveel. Sommige antwoorden vallen zo uit de lucht en dan vraag jij je af waar dit vandaan komt. Maar verder doe je er niets mee.
Dat is jammer. Jij kunt zo veel voor anderen betekenen maar je schat jezelf nog te laag in. Hoe is het met jouw liefde voor jezelf?
Jij legt de lat veel te hoog voor jezelf. Nooit is iets goed genoeg. Alles kan steeds beter. Wees toch niet zo hard voor jezelf.
Jij bent een persoon die heel gul is met het geven. Wanneer durf jij eens te ontvangen? Daar heb je moeite mee.
Daarnaast mogen jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen ook nog beter worden. Dus daar mag nog aan gewerkt gaan worden.
Wanneer jij weet dat jij mensen veel kunt bieden en hoe waardevol het is wat je te bieden hebt , gaat alles met rasse schreden vooruit.
Momenteel hang je nog vast in een oud stukje. Je hebt nog moeite met prijzen vragen voor jouw werk.
Wanneer jij jouw werk de waarde geeft die het verdient gaan mensen er van zelf ook hogere prijzen voor betalen.
Geloof in jezelf, luister naar jouw hogere zelf en ga dingen doen in plaats van te dromen.

 

Nummer 2.

Gebroken vleugel

Alle energie is op. Het is even tijd voor een time-out. Neergehaald ben je. En niet zo’n beetje. Wanneer is het goed geweest? Wanneer ga je nu eens eindelijk aan jezelf denken? Wanneer geef jij eens grenzen aan van zo ver en verder niet?
Emotioneel ben je helemaal op. Het lijkt alsof je in een neerwaarts spiraal zit en je weet op dit moment ook geen uitweg meer. Ga voor hulp zoeken. Wacht hier niet te lang mee. Je bent in het verleden al altijd verder gehobbeld. En meer overeind gekomen. Maar dit is nu even anders.
Zo heb jij je nog nooit gevoeld. En je weet ook vaak niet waar het vandaan komt. Af en toe steek jij je kop spreekwoordelijk in het zand. Nou zo schiet het niet echt op en raak je nog steeds verder gedeprimeerd.
Tijd om nieuwe prioriteiten te stellen. Wat wil jij? Waar wordt jij blij van? Je hebt zo veel rekening gehouden met anderen dat dit heel erg moeilijk is voor je. Gelukkig voel jij je al langere tijd niet meer. Hoe wilt jij dat jou leven er uit zou zien? Wat mis je? Wat kun je hieraan zelf veranderen?
Wie zou je verder kunnen helpen? Want je bent vastgelopen.
Weet dat je er nooit alleen voor staat. Er zijn altijd mensen die je willen helpen. Vraag dan ook om hulp. Ook al is dit nog zo moeilijk voor je en doe je het liefste alles zelf.
De vleugel staat voor een emotioneel aspect en wel voor hetgeen wat jij neer mag gaan zetten en uit de handen mag laten komen. Dingen doen waar jij blij van wordt. Iets vanuit jouw gevoel doen. Wat zou dit voor jou zijn? Wat zou je voor jezelf graag willen? Kijk naar mogelijkheden om dit voor jezelf te verwezenlijken en je zult je heel anders gaan voelen.

 

 

Nummer 3.

Schilderij met een boodschap: Openheid

Heel veel communicatie is er nodig en inzichten zijn er nodig om een plan te doen slagen. Heel veel tegenwerking is er van allerlei kanten, partijen. Je wordt er niet vrolijk van. Steeds harder moet je vechten voor jezelf en voor wat jij nu echt wilt. Dit kost veel doorzettingsvermogen maar zeer zeker ook het nodige zelfvertrouwen om hier mee door te durven gaan.
Maar wanneer je het toch op kunt brengen dan wordt je heel veel duidelijk. Alle puzzelstukjes lijken dan op zijn plaats te vallen. En vanaf daar zal het een stuk gemakkelijker gaan.
Jij krijgt dingen aangereikt en je hebt heel veel inzichten die je mag gaan inzetten om jouw dromen te verwezenlijken. Ga hierbij niet over een nacht ijs. Doe het rustig aan want je hebt alle energie nodig om verder te kunnen komen. En dat doe je ook.
Vetrouw hierbij eens op jezelf en weet wat je waard bent.
Heel veel moeilijkheden heb je ondervonden. Iedere keer leek het wel weer dat je tegenstand moest overwinnen en de weg naar jezelf terug moest vinden. Heel vaak heb je je afgevraagd, waarom? En wil ik dit wel? Waarom gebeurd mij dit altijd?
Nu heb je veel antwoorden al gekregen. Jij wordt steeds sterker. Jouw zelfvertrouwen groeit gestaag en jouw eigenwaarde is ook veel beter geworden.
Blijf eerlijk naar jezelf toe en oprecht. Zo gaan er steeds meer deuren voor jou open. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden.
Durf te dromen, ga visualieren om deze dromen om te zetten in werkelijkheid.

 

Nummer 4.

Samenwerking.
Samen zijn jullie sterk. Samen kunnen jullie veel meer. De een vult de ander aan. Wanneer de een het niet weet komt de ander met een grandioos idee.
Dit heeft alles te maken met samenwerking. Door samen in teamverband te werken kan er veel meer bereikt worden. Dan stijgen jullie als het ware boven jezelf uit.
Het is een tijd van veel plezier in het werk. Van met het hart werken en dingen doen waar je zelf verder mee komt. Maar vooral de vreugde en het plezier zijn op dit moment het allerbelangrijkste.
Na veel turbulentie komt er meer rust. Een heel andere energie gaat er stromen. En dat voelt heel fijn aan.
Er wordt veel beter werk verricht en het werk gaat sneller. Omdat er nu een soort van ballans is gekomen. In plaats van tegenwerking is er samenwerking ontstaan.
Dit is niet zonder slag en stoot gegaan. Maar jullie hebben veel geleerd van de afgelopen periode en daardoor weten jullie heel goed waar de valkuilen zijn.
Blijf in deze nieuwe energie doorgaan. Dan kunnen jullie nog veel bereiken.

Bron: Healing-spirit-art

Advertenties

11 gedachten over “Wastekening met boodschap

          1. Heb ik me ook al afgevraagd , tis net of ik je al jaren ken . Toch 2 oude zielen ? Brengt me weer terug op jou artikel 🙂 .Ik duik keuken eens in . Zeg alvast smakelijk en een fijne avond . Liefs en tot morgen , X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s