Oude zielen maken het verschil


De meeste oude zielen zijn eigenlijk wel een beetje klaar met het leven op deze aarde, maar velen blijven toch nog maar even rondhangen.

Daar is een goede reden voor want het licht van de oude zielen maakt juist in deze tijd een heel groot verschil.

Iedereen heeft wel eens gehoord van het begrip “oude ziel”. Er lopen op onze wereld talloze oude zielen rond die je misschien niet als zodanig zou herkennen. Een oude wijze ziel kan bijvoorbeeld komen in de vorm van een familielid, een collega, een buurman of vrouw of gewoon zomaar iemand die toevallig naast je zit in de bus.

Misschien is het wel die dakloze man die op de hoek van de straat staat te bedelen, je weet het soms niet. Ze lopen nu niet bepaald rond met een etiket op hun voorhoofd. Als je echter goed oplet dan kun je ze herkennen.

Als oude ziel bezit je de meeste ervaring in het levensspel. Je hebt al zoveel levens achter de rug op deze aarde dat je er eigenlijk totaal moe en uitgeput van bent, maar je blijft toch maar hangen want het zijn de oude zielen die op dit moment het verschil maken op deze planeet.

Een oude ziel kan iedere aardse leeftijd hebben; het kan iemand zijn van jonger dan 20 of ouder dan 80. Er zijn altijd oude zielen op aarde, ze zijn er altijd geweest, over de gehele wereld, in alle vormen en maten en zij zijn gedurende hun vele levens van beide geslachten geweest en hebben levens gekend van misschien maar enkele maanden tot vele lange jaren.

Misschien ben jij iemand die zich vaag dingen kan herinneren of je voelt je een oude ziel zonder te weten of je dat ook werkelijk bent.

Heb je ooit het gevoel gehad iemand te ontmoeten en daarbij het gevoel te hebben dat je diegene altijd al gekend hebt en dat je onmiddellijk vriendschap sluit met die ander? Dat betekent dat jullie beiden oude zielen zijn.

Of je ontmoet iemand en je weet vanaf de eerste oogopslag dat dit degene is met wie je de rest van je leven moet doorbrengen. Dan weet je zeker dat jullie beiden oude zielen zijn.

Of je bevind je in een situatie die je heel bekend voorkomt en/of je ontmoet mensen waarvan je het gevoel hebt dat je ze kent, ondanks dat je hen nog nooit eerder hebt gezien.

In al die gevallen kan het zomaar zijn dat je familieleden uit vorige levens hebt ontmoet.

Er hebben op onze planeet talloze oorlogen gewoed sinds de mensheid hier zijn intrede maakte en dus is het heel waarschijnlijk dat iedere oude ziel, of ze nu mannelijk of vrouwelijk waren, op een gegeven moment betrokken waren bij één of meerdere van de vele strijdtonelen.

Wanneer je nu een vrouw bent, was je misschien toen wel een wrede krijgsheer, was je kind je vader of neef of misschien zelfs wel je vijand.

Je weet het gewoonweg niet omdat de rollen veranderen en daarmee de ervaringen in ieder leven. Kinderen of volwassenen die te wijs voor woorden zijn, zijn absoluut oude zielen.

Sommigen van jullie weten dat je een oude ziel bent, maar houden dit voor jezelf omdat je er niet van houdt om jezelf op de borst te slaan.

Hoewel je vandaag de dag niet zo bang hoeft te zijn dat je op de brandstapel wordt gezet houd je je toch een beetje rustig. Want om nu zomaar rond te gaan lopen en iedereen vertellen dat ze naar jou moeten luisteren omdat jij zo’n oude wijze ziel bent, is ook weer zoiets.

Verheug je oude ziel. De energieën waarmee de oude ziel in vroegere tijden moest strijden, zijn veranderd. De universele energieën werken nu met ons, oude zielen, samen. Dus heb geen twijfel of angst. Wees dapper en ga naar buiten om je ding te doen, wat het dan ook is.

Je kunt er bovendien zeker van zijn dat hoe assertiever, vastbeslotener en gepassioneerder jij bent, des te meer zal het universum met je samenwerken en je geven wat het ook is dat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Wanneer je je gedesoriënteerd voelt of verward over wat je missie op aarde nu precies inhoudt en wat je geacht wordt te doen, word dan lid van de club van oude zielen die nog steeds proberen te wennen aan de nieuw energieën.

Je hebt zolang voor je rechten moeten strijden dat je nu moet wennen aan de nieuwe golf energieën die nu voor en met je werken. Je hoeft niet langer te vechten om vooruit te komen. Onderneem actie, positieve actie en alles zal voor jou op zijn pootjes terechtkomen.

In het dagelijks leven is te zien hoe de nieuwe energieën zich bezighouden met het schoonmaken en uitmesten van al de troep, al de leugens, al de wreedheden en al de slechtigheden die zijn begaan en die zoveel jarenlang onder het tapijt zijn geveegd.

Hier is een stukje goed nieuws. De nieuwe energieën zullen en kunnen niet langer dingen tolereren die niet eerlijk zijn en goed voor de mensheid. Dus, ondanks dat dingen om ons heen er niet al te best uit zien, heb vertrouwen en geloof dat alles goed zal komen.

Oude zielen weten en voelen dat ze een directe lijn hebben met de Schepper. Ze twijfelen nooit en ze zijn nooit echt wanhopig omdat ze teveel levens hebben meegemaakt en omdat ze weten dat ze altijd liefde ontvangen. In hun hoofd bestaat geen enkele twijfel dat de Schepper bij hen is om ze altijd te beschermen.

Oude zielen dragen veel licht met zich mee en het is dit licht van de oude zielen dat op dit moment onze aarde doet oplichten en het duistere overschaduwd.

De Akasha Kronieken waar alle menselijke gedachten, emoties en kennis wordt opgeslagen absorberen op dit moment al het licht, kennis en wijsheid van de wijze oude zielen. Dit alles wordt opgeslagen voor de na ons komende generaties.

Is dat niet fantastisch?

Voor hen die twijfelen of ze een oude ziel zijn, verwijzen wij naar een eerder artikel op deze website, getiteld: “Ben jij een oude ziel?”.

Navolgend een eerste aflevering van 3 over de Akasha Kronieken en onze mensenzielen.

 

Bron: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10134%3Aoude-zielen-maken-het-verschil

Advertenties

2 gedachten over “Oude zielen maken het verschil

    1. Dat gevoel heb ik al meer bij je gehad, dat je helemaal klaar met veel in het leven bent in gevoel. Herken het, voel het soms ook zo, maar toch gaan we door omdat we nog niet klaar zijn. Misschien moeten we nog leren? alles heeft een reden die we soms niet zien…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s