Kaarsje voor mijn kleinzoontje


Een kaars van liefde en licht voor mijn kleinzoontje die weer gepest en bedreigd is op school en de hele klas tegen zich heeft. Dat hij Maandag de kracht mag krijgen om naar school te durven gaan. Lieve jongen, ik blijf je steunen en achter je staan net als je papa..

110x7rm

 

 

Advertentie

25 gedachten over “Kaarsje voor mijn kleinzoontje

 1. Verschrikkelijk moet dat zijn voor zo’n kind …..kunnen ze daar in de school niet aan werken …..dat kan toch niet !!!!en je hoort er zoveel van tegenwoordig …. ik zend in gedachten ook een liefde en licht kaarsje naar die kleine ….dat die ellende vlug mag veranderen ….

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve Marianne, ook wij zullen licht sturen naar je kleinzoon. Wat erg dat dit steeds nog gebeurd… blijf aan de bel trekken op school. Je zou maar kind zijn en dat moeten mee maken…

  Geliked door 1 persoon

 3. Pesten is het ergste wat een kind kan overkomen. Zelf meegemaakt. Het zijn messteken in je hart. Nu ik volwassen ben weet ik dat het gebeurde omdat ik anders ben. Misschien speelt dit ook bij je kleinzoontje. Steun hem en laat altijd weten dat hij goed is zoals hij is. Ik bid voor hem mee……

  Geliked door 1 persoon

 4. mijn zoon werd ook gepest en heb hem op een gevecht sport gestuurd, het pesten hield snel op. nu werkt hij bij de politie en komt op voor de zwakkere en kinderen die gepest worden adviseert hij om ook op een gevecht sport te gaan ,als je de oorzaak aanpakt verdwijnt het gevolg. de ouders bepalen zelf hoelang een kind gepest wordt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn kleinzoon zit op gevechtsport judo, hij kan zichzelf goed verdedigen, maar tegen een een hele klas van 24 kinderen??? Mijn zoon moest werken, als stadswacht mag je niet zomaar even van je werk af om even naar school te gaan. Mijn zoon is een zeer rechtvaardig mens, dus hij gaat het zeker alsnog achter halen en oplossen. De dader is een mannetje met rijke ouders, dus hij kan iedereen omkopen.

   Like

   1. tegen een klas van 24 kinderen is niemand opgewassen volwassenen niet en zeker een klein kind niet,ben blij dat u zoon dit gaat uitzoeken dit soort gedrag moet de kop ingedrukt worden, weet niet hoe oud uw klein zoon is , en in welke groep hij zit.
    persoonlijk zou ik hier het schoolhoofd op aanspreken en indien mogelijk de ouders van van het kind die zoiets doet, vaak weten de ouders van zulke kinderen niet dat hun kind zoiets doet, ook deze kinderen hebben aandacht nodig .ik ben hier eerlijk in van kaarsje hou ik niet, ben daar te nuchter voor, wel van dit soort zaken aanpakken, ik heb er alle vertrouwen in dat u zoon dit gaat oplossen. stadswacht is een baan van zaken op orde brengen,

    Geliked door 1 persoon

    1. Mijn kleinzoontje is 11 en zit al op de hogere school omdat hij hoogbegaafd is en een paar klassen heeft overgeslagen. Juist omdat het kind een melding heeft gemaakt, is hij extra bedreigd. Mijn zoon zal het zeker gaan uitzoeken, om een oplossing hoewel niet alles altijd op te lossen is. Dat klopt, mijn zoon is naast beveiliger ook stadswacht en orde op zaken zetten, kan hij heel goed. We wachten vandaag maar weer af.

     Dat klopt, een kaarsje lost niets op, maar kan wel een steuntje in de rug zijn is mijn eigen ervaring. Bedankt voor je reactie 🙂

     Like

      1. Zelf kan ik ook niet tegen onrecht, zeker niet zovele tegen een. Toch heeft het geen zin om je boos of kwaad te maken, de daders vergeven en licht sturen is een betere optie. Mijn zoon zou het liefst de grote aansteker in zijn kraag grijpen, maar hij laat het nu aan de school over voor een oplossing. Daarnaast is het belangrijk dat mijn kleinzoontje ook moet leren voor zichzelf op te komen. Hoop straks meer te horen van mijn zoon wat de school heeft gedaan.. Bedankt voor je licht, dat waardeer ik.

       Like

 5. Bedankt lieve mensen voor alle lichtjes, kaarsjes en steun. Zelf steun ik hem zeer zeker, spreek hem moed en kracht in dat hij in zijn eentje sterker is tegen een hele klas die elkaar steunen. Het kind is hooggevoelig, dus komt het dubbel zo hard binnen, en weet daar zelf ook alles van net zoals gepest worden, vandaar ik hem zo goed begrijp en achter hem sta net als mijn zoon. Deze moest werken en als stadswacht mag je niet zomaar van je werk af, maar hij gaat er zeker achter heen om een oplossing.

  Hopelijk mag het morgen rustig verlopen op school, moet toch kunnen met zoveel steun en kracht en zeker van de mensen hier. Nogmaals mijn innige dank.

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Lieverd , hoop dat er snel een oplossing komt . Laat je aub nog weten hoe het afloopt ? Kan je zoon niet naar die ouders stappen van die aanstichter en met hun een gesprek aangaan ? Wens jullie heel veel kracht en sterkte , liefs X

   Geliked door 1 persoon

 6. Lieve Marianne
  ik brand ook een kaarsje voor jouw kleinzoon
  Ik weet wat het is als jouw kinderen gepest worden . mijn kinderen hebben er nog last van
  mijn oudste dochter is zelf verhuist ,de school heeft er nooit wat aan gedaan het werd zelf nog erger ze houden hun hele daar wat van over ik hoop voor jouw kleinzoon dat er gauw een einde aan komt en heel veel sterkte.
  liefs Dinie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.