Jouw waarheid is altijd de waarheid van je eigen hart


Jouw waarheid is altijd de waarheid van je eigen hart

 

We voelen dat er toch nog veel onduidelijkheid heerst rondom het tweelingziel proces en daarmee ook het te bewandelen pad. 
Kernwoorden van dit artikel : loslaten, het verschil tussen tweelingzielen en zielsverwantschap, de overstap naar de 5e dimensie en een eventuele boosheid die je kunt ervaren bij je twin. Mocht je hem/haar inmiddels alweer hebben gezien/gesproken.

Loslaten doe je enkel wanneer je wordt geboren of wanneer je ´overgaat´. Een tweelingziel verbinding hoeft niet losgelaten te worden (hier heb ik ook een artikel over geschreven, zie http://www.carmacoaching.nl/artikelen/artikel.php?id=3).

Een liefde zo groot als deze is al beklonken door een Kosmisch trouwambtenaar. Je kunt wel naar de Kosmische rechtbank afreizen (in meditatie/trance) maar geloof me dat ook zij dit huwelijk niet kunnen beëindigen. Niemand kan de band tussen tweelingzielen verbreken, jij niet, je twin niet, je omgeving niet en dus ook de kosmos niet. Maar dat wil nog niet zeggen dat je in dit leven een aardse (liefdes)verbinding hoeft aan te gaan met je twin, ieder TZ proces is ´eigen´, loopt een uniek pad. Je eigen ziel weet heel goed of je voor elkaar bestemd bent in relationele vorm, een vriendschapsvorm (waar ik zelf niet in geloof omdat de fysieke aantrekkingskracht gigantisch sterk is) of dat je los van elkaar door moet lopen. Spiegelen > dus van elkaar ´leren´ is hier de sleutel. Al je ongeheelde stukken worden (wederom) blootgelegd, na de ontmoeting. Vervolgens krijg je het aantrekken/afstoten, daarna de afstandsfase.

We zitten nu in het Aquariustijdperk en stevenen af op de ´Nieuwe Aarde werkelijkheid´ waarin het individualisme (waarin het woord dualiteit schuilt) plaats mag maken voor eenheid, voor verbinding. Ook je twin ontkomt hier niet aan. Toch heeft hij/zij een vrije keuze. Want gaat hij/zij daadwerkelijk durven te kiezen voor zijn/haar eigen geluk?

We voelen dat sommigen andere helften die gevoelsstap al hebben gemaakt, sommigen kunnen zich er (nog) niet aan overgeven, ti´s best een heftige stap richting de 5e dimensie. Toch zorg jij ervoor dat je andere helft die stap zal maken, tenslotte kan de één niet achterblijven op de ander. Jullie zijn 1, een twee-eenheid. Zielsverwanten zitten op dezelfde trilling, maar vormen geen eenheid met jou. Een twin is dan ook niet te vergelijken met een soulmate. Dit ter verduidelijking. Ti´s lastig om dat onderscheid te maken, aangezien de gevoelsovereenkomsten inderdaad erg gelijk zijn. Zeker in deze tijd worden zielen die op dezelfde frequentie zitten bij elkaar gebracht. En toch weet je wanneer je je twin hebt ontmoet, het is een allesomvattend weten, ook al twijfel je soms wel eens omdat het proces zo tergend traag verloopt. De ene dag is het dus beter te dragen dan de andere. Maar de ontmoeting met de twin is echt iets wat je overkomt, het is een thuiskomen en je ziel weet het direct. Er is geen ontkomen meer aan. Ik hoor weleens dat ´mensen´ teleurgesteld zijn wanneer wij hen vertellen dat het om (een prachtig!) zielsverwantschap gaat, maar weet 1 ding, omarm dit gegeven, en wees ´blij´! Een tweelingziel is verre van ´romantisch´, het is het aller zwaarste wat je kunt overkomen en alleen zeer geëvolueerde zielen krijgen hiermee te maken. Omdat het simpelweg een onbegrijpelijk, uitputtende en onbegaanbare weg is. Iets wat je eigenlijk ´niemand gunt´.
Mocht je je twin inmiddels al in levende lijve hebben gezien, dan wel contact hebben op welke manier dan ook, het kan zijn dat hij/zij boos op je is. Terwijl je toch ook die glimlach door de donderwolken heen ziet komen.

De ‘boosheid’ bij de twins is inherent aan het NU, omdat de andere helften ´vechten´ tegen het gevoel, het hart dat spreekt. Wees eerlijk, iets wat je niet kent, dat ´vreet´ je niet. Of beter gezegd, verteer je niet. Weet dat dit gevoel heel nieuw is voor je andere helft, de hartskwaliteit is (ineens) geïntegreerd, hoe moet hij/zij daar nu mee omgaan? Ervoor wegrennen is het eerste wat je twin doet, vervolgens zakt hij/zij in ontkenning, dan komt de boosheid (“wat moet ik hiermee”? of “jij bent het die dit veroorzaakt”). Vergis je niet in het proces, daar waar jij al langer de tijd voor hebt gehad (het accepteren, het benoemen, de pijn, concentratieverlies, onbegrip, verlangen) daar mag je twin nog doorheen, in een kortere periode. Dat legt toch een enorme druk op hem/haar? Heel logisch dat die boosheid de overhand neemt, want uiteindelijk ben jij degene die dit allemaal bij hem of haar hebt losgemaakt. Dan wel hebt veroorzaakt.
In licht en liefde, Caroline
Op mijn website staan ook eigen artikelen geschreven door mezelf over Tweelingzielen. Ook mocht ik vele verder helpen in hun proces, waar ze dan ook dankbaar voor waren. Ben er mee gestopt en deel nu artikelen waarvan ik zelf voel dat ze echt bij het fenomeen Tweelingzielen passen.
 Zelf veel gelezen bij een gesloten groep van Tweelingzielen, verdriet en veel pijn, zeker bij de vrouwelijke helften omdat hun andere mannelijke zielenhelft voor hun gevoelens weglopen of niet durven te erkennen. Deze wijzen hiermee zichzelf af door hun zielenpartner af te wijzen en zo heerst er boosheid en nog meer afstand. Belangrijk is om voor jezelf te kiezen en niet voor je zielenpartner omdat je leven niet stil mag staan en door gaat..

2 gedachten over “Jouw waarheid is altijd de waarheid van je eigen hart

 1. hoi,ik wil jullie iets raar laten weten,namelijk,ik had ooit het vermoeden , dat ik gekoppeld ging worden,en ik bedacht zelf hoe mijn “soulmate” er uit zou zien! ik maakte het extra moeilijk zodat het onmogelijk zou zijn om zo iemand te vinden! 6 details somde ik op die hij moest hebben ! en op een dag ga ik naar een feest,op straat , en wat ontmoet ik,juist tot in de kleinste detail had die man alles! hoe kon dit!! jammer , hij was kort lings getrouwd

  Geliked door 1 persoon

  1. Toeval bestaat niet Eveline, dingen, mensen en situaties vallen je toe op het juiste moment. Wat je al diep innerlijk wist, mocht je met eigen ogen aanschouwen. Heel mooi wat je hier deelt.

   Een soulmate hoeft niet altijd een relatie te zijn, soms als zielen delen is al voldoende..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.