Geen gebruik


gebruik

14 gedachten over “Geen gebruik

 1. de alchemie van de mens kan ervoor zorgen dat mensen de beslissing nemen om hun eigen koers te volgen ,iedereen komt op het kruispunt , en dat kan ook betekenen dat ze hun beste vrienden los laten ,en beginnen aan een ander leven. geen van beiden heeft hier schuld aan ,de innerlijke chemie bepaald .

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat klopt Sjef, soms is verandering nodig voor je eigen welzijn en niet die voor de ander. Toch kan men terug komen op het eerder bewandelde pad om mee te lopen, alleen kan het zijn dat de ander het echt niet meer wilt. niemand is schuldig, alles komt en gaat op het juiste moment om er van te leren.

   Like

 2. accepteren is niet altijd gemakkelijk , zeker als het om bloedbanden gaat, bij buitenstanders vind ik het geen probleem, toen las ik ergens ,accepteer dan dat je niet accepteert ,door dat te doen kwamen er nieuwe inzichten ,maar het duurde toch even voor het kwartje viel,

  Like

  1. Helemaal met je eens, familie of bloedverwanten is des te moeilijker dan buitenstaanders waar je weinig mee deelt. Zelf ook moeten leren in mijn familie, deze is helemaal uit mijn gevoel en pak ook niets meer op van hen. Een verademing voor mezelf.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.